Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 120 / 1 / 0
Nie wiem jak jest IV, ale jacok i oxan oraz klika innych osób polecało.
Nie znam się na plastrach, ale może spróbuj spalić (sublimować). Przyjemne w chuj, uzależnia sam rytuał.
Uwaga! Użytkownik NotEvenTwice jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 3 / 0
NotEvenTwice pisze:
Nie wiem jak jest IV, ale jacok i oxan oraz klika innych osób polecało.
Nie znam się na plastrach, ale może spróbuj spalić (sublimować). Przyjemne w chuj, uzależnia sam rytuał.
proszek nadaje sie do palenia, fajnie sie go jara z fajki jak do metaamfetaminy, (z taka bąbką, oczywiście pisze "palić" w cudzysłowu bo proszek się waporyzuje i wciaga opary, a z folin tez sie tylko trochę trzeba wprawy mieć) ale plastry ni chuja do palenia żadne się nie nadają. Kurwic ciągle coś pisze o żelowych, już od lat w aptekach nie ma żelowych plastrów, nie wiem co ma na myśli Kurwik pisząc o żelowych plastrach :/
Wszytki plastry są teraz na plastikowej matrycy, palić się tego nie da bo to wali syfem jak palona dętka. Tzn na upartego da się to palić ale dym ma smak palonej gumy i człowiek nie wie czy to co czuje to fentanyl czy zatrucie oparami palonego plastiku.

dolcze
ten matrifen ma troche mniej fentanylu niz durogesic. plastra podziel na 4 kawałki, matryce z fentanylem trzymaj pod jezykiem ze 40 minut max godzine, jak bedzie za słabo to dorzuc. 1/10 plastra 50 (jak pisał Blu) to za mało nawet dla osoby bez tolerki.
  • 953 / 4 / 0
Re: Fentanyl.
Nieprzeczytany post autor: dolcze »
@up
czytaj ze zrozumieniem, walę to i.v., żeby było oszczędniej i szybciej.

zresztą kurwa, jakie walę, raz spróbowałam i tyle.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 274 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: xtremich »
ile moze lezec wodny lub alokocholowy roztwor fentanylu ? poniewaz mam dostep do niemal 100% fentanylu w prochu i mysle ze najprecyzyjniej bede mogl odmiezyc odpowiednia ilosc w roztowze bo np idelanie rownomiernie wymieszac fenta z jakas glukoza bedzie strasznie ceizko
  • 2140 / 282 / 0
xtremich pisze:
bo np idelanie rownomiernie wymieszac fenta z jakas glukoza bedzie strasznie ceizko
To sie nazywa rozcierka i jest pewne, bezpieczne, pod warunkiem, że wiesz jak to robić, jak nie wiesz to bardzo dobrze, że sie nie zabierasz. podobno trwałosć r-rów Et-OH i aq nie jest zbyt duża. Jak dobrze pamietam to najtrwalsze sa r-ry o pH 3,7 albo 3,8 te już sa dosyc trwale. Nie wiem jak obchodza problem nietrwałosci fnt w przypadku ampułek. Jak masz zamiar zużyć naważkę w 1 dzień, czy tam kilka to spoko, rozpuszczaj. Ja rozpuszczałem 10mg i zużywałem w niecałą dobę, nie zauważylem utraty mocy. Jak masz naważki np. po 5mg (poproś o takie, żaden problem) to podzielisz na oko np. na pół i szybko zużywasz r-r 2,5 mg fnt.

Jak nie umiesz robić rozcierek to rozpusć fnt w małej ilości np. etanolu (chuj go wie ile, niech będzie 0,5ml na 1g glukozy), polej tym cukier tak, zeby mniej więcej caly nasiąkł, jak sie wysuszy to mieszaj. Chyba najbezpieczniej. Co do mieszania, jak sie robi rozcierkę to się miesza z 15 minut, dla bezpieczeństwa też długo mieszaj. albo jak masz moźzierz to tak się robi rozcierki:

Cukier dzielisz na 3 części. sypiesz troche do moździerza i rozcierasz, zeby wypelnić pory. Potem sypiesz 1/3 cukru, do tego fnt i rozcoierasz co jakis czas oskrobujzac ścianki i pistel kawałkiem np. kliszy fotograficznej. Robisz tak dlugo, niech będzie 10 minut, to wcale nie przesada. potem sypiesz kolejną 1/3 cukru i powtarzasz czynnosć z tym rozcieraniem. Po ok. 10 minutach sypiesz ostatnią porcje cukru i znów rozcierasz tak jak poprzednio. jak dasz 5g glukozy i 50mg fnt to uzyskasz minimum 4,5g rozcierki. Zawsze jest troche mniej, bo cześc zostaje na ściankach itd., albo się gub, no w kazdym razie znika. mnie z 5g wychodzi z 4,7-4,8g.
Ostatnio zmieniony 20 października 2012 przez gazyfikacja plazmy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 247 / 2 / 0
Chodzi o plastry o nazwie: fentanyl actavis, 1 plaster zawiera 4,125 mg fentanylu.
Dawka to 25mcg/h. Po dwóch dniach można przykleić już kolejny, albo nawet 2 na raz?
Bądź przyjąć inaczej aby ból ustąpił? Lecz gdyby się okazało że to nie est ból przewlekły na co zostało to przepisane to można przyjąć coś innego podczas stosowanie wyżej wymienionej substancji?

Do scalenia.
Ostatnio zmieniony 23 października 2012 przez kulunkele, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1033 / 7 / 0
doustnie
podziel na 4 i pod jezykiem nie przelykajac sliny przez min 1h
mozna, ale depresant + depresant moze rownac sie depresja ukladu oddechowego
ehh, kurwa, mecza mnie te plastry, jebnalbym se znowu proszku
Ostatnio zmieniony 26 października 2012 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / 1 / 0
Czy fent durogesic np;25ug bedzie klepał będąc cały czas na metce 65ml czy szkoda materiału?
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
to Ty już fent w garnkach gotujesz? a ja zawsze myślałem, że to ja mam b.duże moce przerobowe. ale się myliłem hehehe. starczała mi zawsze 1 zlewka poj. 25 ml, jak ekstrahowałem plasterki. no ale garnki? toż to już chyba w tony idzie?
  • 953 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: dolcze »
@oxan
nie, chodzi o małe garnuszki, w których master wygotowuje matrifen.
wiesz, takie o pojemności max. 200ml.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.