11 maja 2017KaramakatE pisze: ...mentalnych wrażeń i odczuć. ...
08 maja 2017serotoninowy pisze: Pierwszy dzień wysypane na oko myślałem że max 250-300mg. Okazało się że było to 380mg jak znalazłem wage i sprawdziłem.
Nadal zastanawiam się nad tymi halucynacjami i wizualami, bo ja nigdy nie doświadczyłem tego po bk nie licząc pierwszego razu z 3MMC, gdzie od razu dopaliłem maczany, a mój kolega biorąc sztukę klefa do domu potrafi powiedzieć coś w stylu: "Ale będą dziś wizuale" co powoduje u mnie zazwyczaj reakcję w stylu
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Poszukaj pracy prof vetulianiego nt memantyny.
11 maja 2017PowerOfFlower pisze: Chyba oczywistym jest, że po takich substancjach "mental" nie istnieje lub jest bardzo słaby. Ja jestem rad z tego powodu, że faza po ketonach jest nachalna, sztuczna i niementalna, bo tego właśnie w nich szukam. Może Tobie ta faza się nie podoba tak jak mi np. dużo psychodelików, ale do porażki temu ketonowi brakuje. Nie wiem co to moon rocks, ale może właśnie to jeden z tych lipnych sortów.
O "porażce" pisałem właśnie z pkt widzenia osoby stawiającej na piedestale psychodeliki i dysocjanty, a nie fana eufostimów, ale to już sam pewnie zauważyłeś. Mam świadomość, że moja perspektywa może się wydawać nieadekwatna komuś z odmiennymi gustami, więc nikogo na siłę nie będę przekonywał ani dłużej ciągnął tego wątku dyskusji. Zresztą popłynęlibyśmy ostro w offtop i pewnie jakiś mode posłałby go prędzej czy później w niebyt Śmietnika.
Nie to że zupełnie postawię krzyżyk na klefie i euforykach w ogólności, mimo że taką chęć wcześniej wyraziłem. Staram się patrzeć realistycznie i przewiduję, że pewnie jakieś comeback-i się zdarzą w przyszłości. Nigdy nie mów nigdy - nawet sobie zamówiłem gieta księżycowych kamyczków, żeby z ciekawości sprawdzić czy podziałają na mnie tak jak na serotoninowego :rolleyes: (ładny początek separacji z czteryceemce, nie ma co!)
Po prostu na ten moment nie mam za często ochoty do nich wracać, nudzą mi się takie zabawy dość szybko i chciałbym tę tendencję utrzymać, czy nawet wzmocnić.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Ja to odebrałem bardziej jako porównanie do innych ketonów, a jak na dzisiejsze czasy to CMC wiodą prym (jeśli chodzi o legal). Nie każdy ma dostęp, ochotę na interakcje z ludźmi, którzy to gonią, bądź zamawianie z darknetu. W sumie popyt dobrze to obrazuje. U mnie na zadupiu jak słyszę, że ktoś ma "mefa", albo "kryształy" to od razu zakładam, że to jakieś CMC.
Musiałbym zbić tolerkę w jakiś sposób (np. @Brainnn-a) i solidnie przetestować dobre sorty 3-EMC i 3-BMC, bo może akurat one bez tolery wywindowanej przez chlory będą dla mnie lepsze ;-) .
Co do tych wizuali ciekawe poczytam i podrzucę to koledze, dzięki!
Pozdro
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Teraz pomyslcie -jesli 3emc ma 60proc potencjalu 3mmc (przy podaniu oral) i sa ludzie ktorzy chwala 3emc ale sa tacy co zaliczyli mega spida i jazdy.
Wyobrazcie sobie co z nami. robia cmc-ki.
I nadmienie- sam detox nic tu nie da. Samo nie cpanie niewiele tu zmieni.
Benzo tylko pogorszy sprawe.
Zal tylko ludzi ktorzy mocno sie zdziwia. Znajomy testowal 3bmc. Zadnej euforii, zero serotoniny. W sumie 5 godzin mega spida.
To nie wina 3bmc tylko poteznie zaburzonego organizmu.
To tez nie wina chlorow. To wina uzytkownikow. Pakowanie po 10gr cmc i miec wy...e co dalej.
Przy mmc to przeszlo bo toksycznosc wyjdzie po latach, tu uboki wychodza duzo predzej.
To co z tym Noblem? ?
Prawdopodobnie zmniejsza przepuszvzalnosc blon.
Pisze prawdopodonie bo to nie tolerka - to cos innego,. Tu nawet miesiac przerwy to niewiele.
Substancje serotogeniczne spiduja.
Moj rozpis to tylko test. Tu potrzebne jest duzo mocniejsze dzialanie.
I najwazniejsze nawet raz w miesiacu uzytkowany klef mogl mocno namieszac.
Bez palniecia z pelna moca bedzie dramat.
Pisze tak bo w lutym mialem klefa, w marcu nootropy.
W kwetniu walnalem mix z DXM w roli glownej i padlem na 2 dni. Melatonina uszami wychodzila.
Wreszcie powoli wracam do zycia.
I to raczej nie wina nootropow. Raczej one dorzucily swoje 5groszy.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.