Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 311 / 14 / 2
Już 0,5mg powodowało u mnie zasypianie podczas mycia włosów, a znajomy mówił, że to trzeba pierdolnąć z grubej rury - 3-4mg i nie spać, wtedy jest fajnie.

Nie spać.. jasne :D

Podobno xanax nie jest tak potężnie usypiający jak zamienniki, prawda to?
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 358 / / 0
Niedługo wpadnie mi w łapy trochę alpry i zamiast pożreć ją w celach rekreacyjny chcę sobie kilka sztuk zostawić w razie niemiłej fazy na jakimś psychodeliku,ile mg sobie zachować?Dawek poniżej 1mg nawet nie odczuwam jak coś.Wiem,że trochę przyjebane pytanie ale wiecie jak to jest jak się ma do czegoś ograniczony dostęp,planowanie i kmina jakby się napad na bank robiło :-D
  • 609 / 16 / 0
Spróbuj 1,5/2 mg.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1343 / 18 / 0
A ja dzisiaj mixik - antydepresanty (175mg amitryptyliny i 200 sertraliny), nalewka milorzebowa, 0,5mg alpry i 225mg tramca, Piracetam to jakies 4,8g, a jakby mixik nie starczyl, to mam w plecaczku apteczke zlozona z tych preparatow i... do apteki xD
Farmaceuci to powinni miec dostep do tych srodkow darmowy i bez recepty - przyjemnie wczoraj oceniam 0,5 alpry, tylko antysepresanty bardzo slabo polaskotaly
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1709 / 11 / 0
^ to ładnie Cie już musiało odkleić od rzeczywistości jak planujesz taki mix.
Chcesz się zabić czy jak? Jak tak to nie lepiej jechać do Łodzi? Tam na pogotowiu eutanazja legalna :-D

Nic do Ciebie nie mam ale takie combo to balansowanie na krawędzi. Może przemyśl to jeszcze.
  • 1041 / 4 / 0
A co w tym miksie jest takie niebezpieczne? Poważnie pytam, bo nie wydaje mi się jakoś szczególnie wymyślny.
  • 1709 / 11 / 0
^
antydepresanty (175mg amitryptyliny i 200 sertraliny)
225mg tramca

:nuts:

Czyli:
- Zespół serotoninowy
- obniżony próg drgawkowy przez antydepresanty (tak, obniżają nieznacznie), i jeszcze do tego padaczkogenny trampek.

Zamiast alpry proponowałbym 2-4mg klona by zmniejszyć ryzyko padaczki.
Pozostaje jednak zespół serotoninowy. Przy jednym antydepresancie SSRI jeszcze "ok" może się udać ale jeszcze drugi TLPD? Po chuj?
Niezbyt przemyślany miks. Ryzykowny. No ale nie takie miksy już na tym forum odchodziły...
  • 606 / 8 / 0
Piracetam+alk+tramadol+ssri

=

Wylew %-D

Niby ciężko się dorobić, ale jak ktoś się uprze

@Duldidaj- wyślesz mi tą psychofarmakologię? Pisałem maila ale chyba oboje byliśmy naspawani i nie dopisałem o co chodzi
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 1709 / 11 / 0
Łap Philipos:
http://www.sendspace.pl/file/bfd2a2f96bcebd1cc0d8c8f

Tak prościej niż się bawić przez maila a i inni skorzystają bo ciekawy podręcznik.

Edit: Jak masz jakieś inne podręczniki dla studentów medycyny to też się podziel :-)
  • 1343 / 18 / 0
E tam, w aptece zapodalem drugie 0,5 alpry i 50mg amitryptyliny i - uwaga - 8 mocnych herbat jak nie wiecej.
Wkurwilo mnie ze nie mialem dorzucenia sertraliny,, bo 50-100 bym jeszcze podal.
Zajwbisty stan mimo to, ale chcm wiecej serotoniny
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.