Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Jestem na metadonie dawka 80 mg od 5 miesięcy . Jestem na programie odbieram leki raz na tydzień.Chcialbym zrobić tak ze będę sam sobie zmniejszał dawke powoli do 40 , 30 mg i wtedy gdy będę już na 30 mg przejdę na buprenorfine.Czy da się tak zrobić będąc na programie?powtorze czy się da !? A nie czy ma to sens :D niestety za późno zrozumiałem w co się wjebalem brałem małe dawki Majki i kodę i chce przejść na bupre wiem ze moja sytuacja i to co zrobiłem jest żałosne. Niestety w Warszawie na nowowiejskiej dali mi metadon nie bupre bo pani ordynator nie miała czasu mnie pilnować powiedziała ze wrócę do szpitala w odpowiednim czasie i zmieni mi na buprenorfine niestety nie wiedziałem co się z tym wierze ja buprze czułem się milion razy lepiej na metadonie chujowo ale mniejsza o tłumaczenie się.Drodzy kumple prosze powiedzicie czy tak się da?nie mówcie mi ze zjebalem sobie życie ze mogłem zrobić inaczej ze to moja wina nie lekarza ja to wszystko wiem chłopaki odjebalem strasznie chujowa rzecz zły wybór.Wiec licze na jakas konkretna odpowiedz naturalnie wydaje mi się ze zmniejszać dawki mogę sam ale jedna dawke kiedy odbieram metadon zawsze pije przy lekarzu wiec nie wiem jak to zrobić zwymiotować wylać resztę ? A może da się przejść na bupre biorąc raz w tygodniu to nieszczęsne 80 mg w co wątpie.Prosze o pomoc zbędne pociski i śmiech z biednego opiowraka zachowajcie dla siebie
  • 591 / 144 / 0
Tak, da się. Wiem że na Dzielnej tak robią i przerzucają cię po 30tce syropu na Suboxon.
Jednak musisz być ich wzorowym, rokującym pacjentem. Nikt ci na piękne oczy nie da. Na Nowowiejskiej pewnie też. Musisz sam się dowiedzieć.

Popytaj np w tym nowym punkcie na Jagielońskiej. Oni tam jeszcze walczą zawzięcie o pacjentów.

Możesz ciąć sam w domu. Nic ci się nie stanie jak jednego dnia wypijesz więcej. Najlepiej ze swoim terapeutą pogadaj o szybkiej redukcji.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Okej dziękuje za odpowiedz , powiem tak wolałbym zejść z dawek samemu do tych 30,35 mg. Wtedy odstawić całkiem do 0 przetrwać te pare dni czekając aż metadon się wypłucze przez tydzień użyje morfiny żeby złagodzić skręta (jak wiadomo morfina ma krótszy czas półtrwania i wypłucze się dużo dużo szybciej )dlatego później odstawie całkiem morfinę kiedy metadonu we mnie już nie będzie lub będzie go bardzo mało i wezmę suboxone kiedy będę czyściutki. Mam nadzieje ze to ma sens taka metoda jest opisywana nawet w ulotce leku Suboxone.Jest sens używania morfiny ? Czy lepiej helupa , fentanyl cokolwiek innego ? Dodam ze jestem na 80mg teraz mety i będę schodził jakiś czas wiec pewnie będę zbieraj leki na ta odstawke aby styklo na ten tydzień a później suboxone tez najpierw sobie ogarnę na lewo porcje na miesiąc.
A potem będę kombinował z recepta w angli mogę recke ogarnąć bez problemu najmniejszego co z polska? ciężko o bupre w Polsce ?poza programami?
Z góry przepraszam za składnie i chaotyczne pisanie.
  • 127 / 14 / 0
Z 30 na 0 będzie Cię boleć i to kurewsko długo, jak zejdziesz do 30 to spróbuj wskoczyć na bupre na dwa tygodnie i na niej tnij dawki do jak najmniejszej i to odstaw, będzie 3 razy lżej i nie pociągnie się tak długo
  • 12836 / 2503 / 0
30 mg to za wysoka dawka na wyzerowanie na zimno. Zejść jak najniższej i wtedy Buprenorfina.
  • 1501 / 93 / 2
Waliłem metadon raz i było dobrze ogólnie.Nie wiem jak szybko znaleźć dojście.Wydaje mi się, że trzeba zamawiać w aptece.Jak ogólnie jest z receptą?
Moje plany na znalezienie dojścia:
1.Pójście do znajomego weterynarza
2.Pójcie do psychiatry (tylko jakiego?)
3.Ugadanie się z rodzinnym
4.Zapisanie się na jakiś program.
Dodam jeszcze, że chcę sobie zebrać metadon zmixować z benzo i Balco.
action movie:gun:
  • 591 / 144 / 0
Pójście pod rozlewnie matadonu - inaczej punkt - poproszenie by ci ktoś ogarnął i modlenie się, byś nie został wyjebany. A ryzyko to jest na tyle wysokie, że zobrazuje ci to liczbami - 99,9. Musisz się tam pokręcić, porozmawiać z nimi jak jest na programie i o innych kocopołach, pogadać żeby cię poznali, postawić jakieś benzo, piwko. Pojawić się parę razy i może kogoś trafisz.

Możesz też chodzić i pytać proponując wyższą cenę niż 50 zł. Tak z 70 za 100 lub stężoną 20, tylko pod warunkiem, że będzie to lać przy Tobie i wcześniej da spróbować na palec.

Psychiatra może ci wypisać, jak mu ściemnisz np. że zostałeś wyjebany z programu przeez głupi błąd wzięcia benzo, które wyszło w testach. Tylko to musi być kumaty psychiatra od uzależnień, a Ty musisz podać jakąś dawkę uśredniającą np 70 mg, lub stężonego 14 mg i mówić, że tego napierdalania w mięśniach i kościach już nie wytrzymasz. I że już długo w tym siedzisz i chciałbyś schodzić pod jego okiem. To też ruletka.

A co do innych lekarzy mieliśmy takiego. Gość z geriatrii. Przepisywał klony połowie osobą z punktu na Sobieskiego, moim dwóm koleżanką pisał metadon i bupre, mi klony i bromka. Tylko recka kosztowała 60 zł.

Lekarz rodzinny, to jedynie jakiś becel, ale wątpię by się zgodził któryś.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1501 / 93 / 2
07 grudnia 2019thermogrippp pisze:
Pójście pod rozlewnie matadonu - inaczej punkt - poproszenie by ci ktoś ogarnął i modlenie się, byś nie został wyjebany. A ryzyko to jest na tyle wysokie, że zobrazuje ci to liczbami - 99,9. Musisz się tam pokręcić, porozmawiać z nimi jak jest na programie i o innych kocopołach, pogadać żeby cię poznali, postawić jakieś benzo, piwko. Pojawić się parę razy i może kogoś trafisz.

Możesz też chodzić i pytać proponując wyższą cenę niż 50 zł. Tak z 70 za 100 lub stężoną 20, tylko pod warunkiem, że będzie to lać przy Tobie i wcześniej da spróbować na palec.

Psychiatra może ci wypisać, jak mu ściemnisz np. że zostałeś wyjebany z programu przeez głupi błąd wzięcia benzo, które wyszło w testach. Tylko to musi być kumaty psychiatra od uzależnień, a Ty musisz podać jakąś dawkę uśredniającą np 70 mg, lub stężonego 14 mg i mówić, że tego napierdalania w mięśniach i kościach już nie wytrzymasz. I że już długo w tym siedzisz i chciałbyś schodzić pod jego okiem. To też ruletka.

A co do innych lekarzy mieliśmy takiego. Gość z geriatrii. Przepisywał klony połowie osobą z punktu na Sobieskiego, moim dwóm koleżanką pisał metadon i bupre, mi klony i bromka. Tylko recka kosztowała 60 zł.

Lekarz rodzinny, to jedynie jakiś becel, ale wątpię by się zgodził któryś.
Ogólnie chyba będę celował w receptę dla zwierzaka.Tylko czy da na nią radę brać Metadon?Mam dogadanego weta to może pójdzie.Tylko jeszcze takie pytanie czy metadon trzeba zamawiać?Benzo to ogólnie łatwo dostać nawet dzieci w gimnazjum to biorą.Można namiary na tego specjalistę?
action movie:gun:
  • 317 / 78 / 0
Co, metadon od weta? Pierwsze słysze xd typie, idz pod program, na luzie dostaniesz od metadonowcow, jak dobrze sie pokręcisz, ewentualnie jeszcze zostaje ci o24, tylko uwazaj na wyjebki.
  • 591 / 144 / 0
Od Weta to z takich retro rarytasów łatwo wyrwać luminal na padaczkę dla zwierząt. Nikt tej padaczki nie sprawdzi i mówisz wetowi, że starywet przepisywał i było bardzo ok, tylko z początku chodził trochę zamulony po 100kach. Po psie tez nie da się nic poznać.

No ale nie kurwa metadon. Tam takich specyfików to nie ma
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.