Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
Nie dopisuj w żadnym wypadku.Teraz mają takiego pierdolca, że nawet benzo i antydepresanty potrafią pisać na 2 osobnych reckach.
A mówienie o robieniu recek jest od pewnego czasu zakazane na [H].
Dodam, że za fałszowanie recept możesz ostro beknąć i 2 razy się zastanów zanim to zrobisz.
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: OXYMAN »
Zamiast tak kombinowac nie prosciej pojsc do lekarza i poprosic o tramadol? Mozesz mu powiedziec ze do tej pory brales ketonal ale ten juz na Ciebie nie dziala a masz straszne bole zrostu po zlamaniu jak sie pogoda zmienia, a tata na to bierze tramadol i probowales i na Ciebie tez dziala. Juz bez przesady, tramadol to nie jest takie znowu nie wiadomo co....
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2010 przez OXYMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik OXYMAN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mihau »
Czy tu nie ma nikogo kto nie jebał po 100 kg dziennie trama?
Uwaga! Użytkownik Mihau nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Hanka pisze:
żeś zajebał szyfrem , rozwiń swoją myśl
No, firma niby tak się nazywa
I'm broken.
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Mam tramal i tylko 3 afobamy 0.25 , jak myslicie czy jedna tabsa afobamu starczy zeby nie miec zadnych drgawek przy 600mg trama ???
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Zależy od tolerki.
Alpra ma dużo mniejsze właściwości antypadaczkowe niż używane w medycynie klony i rolki - tak pisał parę stron temu BabyDoll.

Na dużą i średnią tolerkę na t. wrzuciłbym 0,25 (choć raczej dla spokojnego sumienia), a przy małej up=2x0,25 + kawa.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
No ok dosyc dózo mam tego trama więc i tak musze sobie jakies benzo skręcić.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
No ok dosyc dózo mam tego trama więc i tak musze sobie jakies benzo skręcić.
nigdy nie ma za dużo ,niestety po dłuższym braniu tramadolu,butla 96 ml zaczyna starczać ino na 3 dni ,
4 dnia można już ścianki z butelki zlizywać.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: seb69 »
Witam,

otóż mam pytanie. Jestem w posiadaniu 6 tabletek "Tramal 100mg Retard". I nie chcąc ich zmarnować pytam jak je sobie zapodać (S&S oraz czy doustnie? sniff? rozpuścić? rozkruszać czy nie?....)

Pytam, gdyż niedawno tez miałem tyle i zmarnowałem chyba - to byłó pierwszy raz z tramcem. Dzień wczesniej ok.21 zjadłem 2,5 sety mefa + sete MDVP. Siedziałem do 4 rano przy kompie i kimka. Na drugi dzien dorwałem te trampki i tak na pierwszy raz 200 poszło w nos.. 1h i nic. No to 200 połknołem w całości i po 1h .... nic... no to kolejne 200 rozgryzłem i tez połknołem i nic. Siedzialem tak do polnocy i pozniej napiłem sie ciepłej herbaty i połozylem pod ciepla kolderke. Leciała muzyka z jakiegos UK Radio cos tam i poczułem jakbym był taki pusty w środku a muzyczka opowiadała jakas historie i ... ZASNĄŁEM... FCUK!!

Jak kolejny raz tego nie spier****ć?

Czy nie łykłem za dużo jak na pierwszy raz (600 mg?)

Z góry dziękuję.
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Mogłeś dostać padaki i się przekręcić :-) Bez benzo nie bież więcej niż 500mg co i tak już jest niebezpieczne i w żadnym wypadku nie polecam Ci takiej dawki.
Zablokowany
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.