Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
A mówienie o robieniu recek jest od pewnego czasu zakazane na [H].
Dodam, że za fałszowanie recept możesz ostro beknąć i 2 razy się zastanów zanim to zrobisz.
Hanka pisze: żeś zajebał szyfrem , rozwiń swoją myśl
Alpra ma dużo mniejsze właściwości antypadaczkowe niż używane w medycynie klony i rolki - tak pisał parę stron temu BabyDoll.
Na dużą i średnią tolerkę na t. wrzuciłbym 0,25 (choć raczej dla spokojnego sumienia), a przy małej up=2x0,25 + kawa.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
No ok dosyc dózo mam tego trama więc i tak musze sobie jakies benzo skręcić.
4 dnia można już ścianki z butelki zlizywać.
otóż mam pytanie. Jestem w posiadaniu 6 tabletek "Tramal 100mg Retard". I nie chcąc ich zmarnować pytam jak je sobie zapodać (S&S oraz czy doustnie? sniff? rozpuścić? rozkruszać czy nie?....)
Pytam, gdyż niedawno tez miałem tyle i zmarnowałem chyba - to byłó pierwszy raz z tramcem. Dzień wczesniej ok.21 zjadłem 2,5 sety mefa + sete MDVP. Siedziałem do 4 rano przy kompie i kimka. Na drugi dzien dorwałem te trampki i tak na pierwszy raz 200 poszło w nos.. 1h i nic. No to 200 połknołem w całości i po 1h .... nic... no to kolejne 200 rozgryzłem i tez połknołem i nic. Siedzialem tak do polnocy i pozniej napiłem sie ciepłej herbaty i połozylem pod ciepla kolderke. Leciała muzyka z jakiegos UK Radio cos tam i poczułem jakbym był taki pusty w środku a muzyczka opowiadała jakas historie i ... ZASNĄŁEM... FCUK!!
Jak kolejny raz tego nie spier****ć?
Czy nie łykłem za dużo jak na pierwszy raz (600 mg?)
Z góry dziękuję.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.