Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 201 / 64 / 0
Nie mozna przedawkowac tego na smierc SOLO ... . Jedynie odstawka moze byc smiertelna. [mention]london5[/mention]
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 5985 / 1237 / 43
Jesteś tego pewien >? To mocna benzodiazepina, nie wierze że wysoka dawka nie spowoduje śmierci.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 64 / 0
Nie jestem, ale etizolamu zjadlem 100 mg przez pomylke i nic mi sie nie stalo. Na tej podstawie snuje teze ze slowo klucz - SOLO nie ma szans umrzec po benzodiazepinach - co najwyzej w nastepstwach dzialania lub interakcjach.
Sam cpasz depresanty mieszajac jak pojebany. Nie tak latwo przedawkowac SMIERTELNIE depresanty oddzialywujace na GABA
Najczesciej jest to smierc przez uduszenie rzygowinami, jezykiem lub zamarzniecie - albo dodatki opio
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 195 / 20 / 0
Ja myślę, że 300mg c-zolamu jednorazowo zarzyte by Cie znikneło z Ziemi :P Ew. 350mg jak się upierasz, że się nie da :P
  • 2976 / 256 / 0
08 marca 2018oralnydzikus pisze:
Na tej podstawie snuje teze ze slowo klucz - SOLO nie ma szans umrzec po benzodiazepinach - co najwyzej w nastepstwach dzialania lub interakcjach.
Każda substancja (w tym benzodiazepina) ma swoje LD50 - nawet woda.

Osobiście clonazolamu unikam po ostatnich (dawnych na szczęście) przejściach, wprawdzie załatwiłem sobie wtedy robotę na autopilocie ale ch.. wie co jeszcze mogłem odwalić. Do tego jeszcze strzeliłem to z glikolu ifau.. :nuts: Siedzę na o wiele spokojniejszym (bo raczej bez potencjału rekreacyjnego) eti, o dziwo trzymam się dawek terapeutycznych a niedługo będę chciał trochę zredukować pregabą i będzie si.
  • 195 / 20 / 0
09 marca 2018tur3k pisze:
Osobiście clonazolamu unikam po ostatnich (dawnych na szczęście) przejściach, wprawdzie załatwiłem sobie wtedy robotę na autopilocie ale ch.. wie co jeszcze mogłem odwalić. Do tego jeszcze strzeliłem to z glikolu ifau.. :nuts: Siedzę na o wiele spokojniejszym (bo raczej bez potencjału rekreacyjnego) eti, o dziwo trzymam się dawek terapeutycznych a niedługo będę chciał trochę zredukować pregabą i będzie si.
No u mnie to samo, napad drgawek, filmy miesięczne wycięte. I wsuwam etiego i kurwa nie mam amnezji, ujebania, spokojnie dawkuje, nie zrywa mi filmu i ogólnie lepiej sie czuje. Z tym, że ja eti będe odstawiał diazepamem>cloranxenem i koniec. Pregaba nie wiem skąd taka moda na nią jest. Redukcja dawki przejście na długo działające i jest lajt. Już opisywałem też przerobienie 175mg c-zolamu w dwa miechy. Poszła paczka rolek (100mg) w 48h (która ani nie uśpiła jedynie trochę drżenie mięśni niwelowała). Później kolejna paczka diazepamu redukująca aż cloranxen którego i tak nie czuć ale masz pewność, że jak jesz jedna tabse na koniec to nic Ci się złego nie zdarzy.

W ogóle jedyna benzodiazepina która ma faktyczne udowodnione leczenie jakichkolwiek schorzeń/chorób czyli alpra w tym leczeniu vs eti wypada dużo słabiej (nie chodzi o epilepsje, bo to nawet nie są leki na epilepsje tylko, leki doraźnego użytku). Ale pierwiej to i tak schodze znów tą pedalską buprą z opio... 9d ni do końca, a dawka od dziś to 0,25mgs bupry.
  • 777 / 106 / 0
Wczoraj pod wieczor zarzuczalem kody 300mg. Moge żreć teraz 0.25mg ?
  • 2897 / 619 / 10
Możesz.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 777 / 106 / 0
Bardzo miło sie siedziało po zarzuceniu 0.5mg i zapiciu jednym piwem. Chyba moje ulubione z RC benzo.
  • 92 / 3 / 0
Mam prosbe do wszystkich forumowiczow. Moze ktos mi odpisze. Czy klonazolam jest tylko na zejsciepo stimach czy ma tez potencja rekreayjny. Slyszalem ze juz 0,5mg rozklada niektorych. Ja dodam ze mam w miare wysoka tolerke na benzo. Np 3mg alpry dopiero mnie robi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.