Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
W Warszawie 10-15 zł cent jakieś pół albo i wiecej roku temu stał ... i to na dodatek siki wiec się nie opłaca totalnie ... dobrze ze co innego jest!
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 2 / 0
w wawie to wiem tam wszystko jest drogie, we wro 40-45 H , a odpał 8zl tu chodził, z tego co wiem to w kato najtaniej
Uwaga! Użytkownik Alkoloid Papcio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 840 / 26 / 0
O browna Ci chodzi ze 40-45 ? kurde dziwne u nas takie ceny to pare lat temu były za helupe ... teraz 50-60 aktualnie bo się zjebało ostatnio troche dobrze chociaz ze jakościowo jest bardzo dobry...
Chociaz znajomy z Wawy wspominał mi ze ma jechać właśnie do Wro po większą ilość bo ma tansze dojście niż w Wawie(zdziwony byłem jak to usłyszałem) ... ale nie pytałem nic dokladnie bo to były okoliczności zeby zrobić szybkiego strzała i się rozejść ... jak go spotkam to się dowiem o co dokladnie mu chodziło wtedy... %-D
pzdr!
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 6 / 0
Czy orientuje się może ktoś czy w Lublinie można dostać browna? Jeśli tak to po ile chodzi?
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 2 / 0
Alkoloid Papcio pisze:
w wawie to wiem tam wszystko jest drogie, we wro 40-45 H , a odpał 8zl tu chodził, z tego co wiem to w kato najtaniej
Odpał w Kato i okolicach 7-8zł. Tylko waląc ten towar raczej na pewno dostaniesz w gratisie hcv-a.
  • 29 / / 0
@eisa91
W Toruniu jest nawet w kilku miejscach ale dla bardzo wąskiego grona, raczej uzalezniony tu nikt jakoś nie wiadomo jak nie jest dlatego tak nie widać tego "szału" na heroine.. I dobrze!:D
  • 466 / 4 / 0
A jak w trójmieście?, bo coś słabo żeby ogarnąc.
  • 68 / 1 / 0
Swarzędz k/Poznania - 200 PLN / gram
  • 29 / 2 / 0
orientuje sie ktos jaki teraz jaki towar teraz jest na szmulkach?
Warto było po to na świat przyjść?
  • 840 / 26 / 0
dzbaniak1 pisze:
orientuje sie ktos jaki teraz jaki towar teraz jest na szmulkach?
Jest kocur ! Po którym mozna zjechać . Świeze info bo od poniedziałku go testuje , ale dziś ostatni raz i robie przerwe bo juz i tak mnie poskręca.
pzdr
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.