Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 475 / 17 / 0
@Up. Dzieki za szybka odpowiedz. Teraz jak z dawkowaniem. Wiem , ze fentas niebezpieczny i trzeba uwazac z dawkami. Ja posiadam ampuly 100mcg/2ml. Z czym to rozcienczyc zeby zapodac domiesniowo?
  • 3216 / 395 / 0
Niczym nie musisz rozcieńczać, domięśniowo to 200 mcg max jak na pierwszy raz, jak chcesz mieć średnio mocną fazę a jak tylko na próbę to 100.
  • 791 / 7 / 0
posiadam 3 z grubsza wyssane, podzielone na 6 kawalkow kazdy, nie wyzute, durogesici 100 - co najlepiej byloby z nimi zrobic? ile fenta moze w nich jeszcze byc? (wiekszosc kawalkow ssanych bylo tylko 1-2h, inne do 5h)
oraz hipotetyczne (i byc moze glupie - ale byc moze mamy na forum jakas wrozke, tudziez egzorcyste) pytanie - jesli zalalbym to wszystko 100ml wodki (tak, wiem jakie BA ma fent PO) to ile fenta moze przedostac sie do owego roztworu w czasie, powiedzmy, 4h?
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 3216 / 395 / 0
Nie sposób przewidzieć ile fenta zostało w plastrach, może prawie nic może sporo.
Jak bym miał strzelać to bym powiedział że przez 4 godziny moczenia w wódce dostanie się jakieś 50% tego co zostało na plastrach ale to info nic ci i tak nie da chyba że tylko chcesz ustalić bezpieczną dawkę tego co wyekstrahujesz. Wtedy to założyłbym bezpieczne czyli że po wyrzuciu zostało z 30% bo lepiej żeby się okazało że jest dużo słabiej niż dużo za mocno.
  • 791 / 7 / 0
nie chce tego pukac, planowalem raczej to wypic
plastry dzielilem zawsze na 6 kawalkow, teraz naliczylem ich 21 czyli 3,5 plastra
w sumie 58,8mg fenta - 30% z tego to 17,64mg - doustnie BA to jakies ~30%
tolerke mam na poziomie takim ze, 120mg majki IV zabija jedynie skreta oraz przy wejsciu mam tylko poprawiony humor
aha, probowalem wczoraj spalic pare kawaleczkow, tak jak sie pali browna - wrzucalem po 4 kawalki i wdychalem opary - porobilo mnie na pewno lepiej niz wyzej wspomniane 120mg majki IV - chetnie zjaralbym w ten sposob cala reszte - jednak chcialbym sie wczesniej zapytac jak bardzo niezdrowy dla pluc moze byc taki proceder? po zjaraniu 12 kawalkow nic mi nie bylo i dalej nie jest, jednak swiadomosc waporyzacji plastiku jakos srednio mnie rajcuje
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 3216 / 395 / 0
Po spaleniu takiej ilości jaką masz raczej nic ci nie będzie. Problem mógłby się pojawić gdybyś regularnie palił plastry przez dłuższy okres czasu typu parę miesięcy czy nawet lat.
  • 41 / 11 / 0
Przeczytałem praktycznie cały wątek i wciąż nie mogę znaleźć zadowalających mnie informacji na temat Matrifenu, posiadam świeże plastry tego specyfiku (2,75mg na plaster) 25mcg/h. Wiem, że słabe, ale dla osoby z malutką tolerką na opio może być fajnie. Pytanie jak to jest z tymi plastrami silikonowymi w końcu, czy da rade przyjmować to pod język w miarę efektywnie? Jak tak to ile plasterka ładować?
  • 50 / 1 / 0
Z doświadczenia nie polecam matrifenu pod język. Wiadomo że to niezdrowe, ale polecam waporyzować plaster z lufki. Jedyne co mi się udało konkretnego z tym zrobić to właśnie "palenie" plastra. Do i.v nie próbowałem tego przygotować, ale skoro piszesz ze masz malutką tolerke na opio to pewnie to Cię nie dotyczy, zapewne konstrukcja plastra uniemożliwia dobre wyciągnięcie zalegającego tam fentanylu. Podjęzykowo jak wcześniej powiedziałem nie działał na mnie wogóle, możesz spróbować z dodatkiem kropelki-dwóch DMSO pod językiem co zwiększa przepuszczalność błon, oraz z cholinexem wcześniej ssanym co również działa podobnie. Dawkowanie to sobie policz: potrzeba jakiś 500ucg w organiźmie, tj. 1,5mg podjęzykowo przyjmując straty i biodostępność. Oczywiście nie traktuj tego jak wyroczni, może ktoś mnie poprawi i doradzi lepiej. Na pierwszy raz powinno byc ok podjęzykowo. Do palenia daj niewiele więcej niz i.v. tj. 500-700ucg.
Jeśli nie próbowałeś fnt to zastanów się czy jest sens, bo od pierwszego razu stanie się twoim ukochanym związkiem ;) Będzie się śnił po nocach, to nie żart ;D
Pozdrawiam!
  • 120 / 1 / 0
to prawda, mnie dalej sie sni tylko fent, nic tak bardzo nie bylo fajne jak on. Nie cpam ponad rok a dalej pojawia sie w myslach, tego nie da sie zapomniec ;)
Uwaga! Użytkownik NotEvenTwice jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 11 / 0
palenie plastra nie jest glupim pomyslem, boje się jedynie że bardziej wtedy porobi mnie palony klej czy plastik/silikon niz sama substancja, jeśli podjezykowo to ile trzymać i po ilu minutach odczuję pierwsze efekty?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.