Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
oraz hipotetyczne (i byc moze glupie - ale byc moze mamy na forum jakas wrozke, tudziez egzorcyste) pytanie - jesli zalalbym to wszystko 100ml wodki (tak, wiem jakie BA ma fent PO) to ile fenta moze przedostac sie do owego roztworu w czasie, powiedzmy, 4h?
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Jak bym miał strzelać to bym powiedział że przez 4 godziny moczenia w wódce dostanie się jakieś 50% tego co zostało na plastrach ale to info nic ci i tak nie da chyba że tylko chcesz ustalić bezpieczną dawkę tego co wyekstrahujesz. Wtedy to założyłbym bezpieczne czyli że po wyrzuciu zostało z 30% bo lepiej żeby się okazało że jest dużo słabiej niż dużo za mocno.
plastry dzielilem zawsze na 6 kawalkow, teraz naliczylem ich 21 czyli 3,5 plastra
w sumie 58,8mg fenta - 30% z tego to 17,64mg - doustnie BA to jakies ~30%
tolerke mam na poziomie takim ze, 120mg majki IV zabija jedynie skreta oraz przy wejsciu mam tylko poprawiony humor
aha, probowalem wczoraj spalic pare kawaleczkow, tak jak sie pali browna - wrzucalem po 4 kawalki i wdychalem opary - porobilo mnie na pewno lepiej niz wyzej wspomniane 120mg majki IV - chetnie zjaralbym w ten sposob cala reszte - jednak chcialbym sie wczesniej zapytac jak bardzo niezdrowy dla pluc moze byc taki proceder? po zjaraniu 12 kawalkow nic mi nie bylo i dalej nie jest, jednak swiadomosc waporyzacji plastiku jakos srednio mnie rajcuje
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Jeśli nie próbowałeś fnt to zastanów się czy jest sens, bo od pierwszego razu stanie się twoim ukochanym związkiem ;) Będzie się śnił po nocach, to nie żart ;D
Pozdrawiam!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.