---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Po pierwsze - wjazd 3MMC oraz mefedronu jest przyjemniejszy niż wjazd klefedronowy, charakteryzujący się nachalnością i nieogarem czesto nie do opanowania.
Po drugie - porównywanie 4-CMC do LSD? :D Posuwasz się za daleko ;)
Edit:
A nie kurwa w sumie to legalne
Ja opisywałem że doświadczyłem halucynacji podobnych do klasycznych sajko jak mnie puszczało 5g zjedzone w noc, pisałem w tym wątku kilka stron wcześniej .
@Limitbreaker, w moim przypadku było tak że serotonina maskowała dopamine po zjedzeniu tego 5g i cały czas dorzucając było lajtowo sero na pierwszym planie. Ale jak mnie to wszystko puściło to zrozumiałem że każda dorzutka podbijała dopamine a serotonina ją maskowała. W efekcie końcowym miałem wytrzeszcz oczu nie do opanowania, jeden raz w życiu, nigdy nie miałem takich akcji. Speed połączony z powidokami i zejściem po wyczerpaniu zapasów serotoniny. Wydaję mi się że stąd mogłem doznać halucynacji podobych do klasycznych psychodelików.
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
18 kwietnia 2017Limitbreaker pisze: Opowiedz coś o tej psychodeli. I może ktoś jeszcze opowie? :)
Ciezko to opisac bo tylko pierwsze uderzenia to maja a zeby to odczuc to pare miws przerwy.
No i nie ma takich sortow juz na rynku. Te co sa to jakas kpina
Usunięto zbędny cytat. MrRabbit.
Dodam, że zjazd można zaliczyć do takiego bardziej afterglow (przynajmniej po 1 dawce bez dorzucania i w miarę zdrowym trybem życia), delikatne rozdrażnienie, które 0.5mg eti usunęło w 100%.
i spokojnie zasnąłem na następny dzień się czułem normalnie i wypiłem kilka piwek na nastepny dzień po przebudzeniu się zacząłem czuć nasilający się
lęk napady lękowe męczyły mnie jakieś 3 miesiące nie były intenstywne atakowały o różnych porach dnia kupowałem od porządnego vendora nie żebym płakał
ale po 3cmc nic mi nie jest nie mam pojęcia czy to wina mixu czy samego 4cmc ale tego już nie wezme
na koniec dodam że psychodela po tym była też mocna
BTW co wam daje więcej euforii trójka czy czwórka, bo na mnie to różnie ale za to połączenie ich w jednej bombce daje to co szukam u Bk. Ale okrutny zwał i wyprucie emocjonalne, nerwowość i wkurwienie na cały świat, skutecznie mnie odrzuca od stosowania tego zbyt często...
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.