Poszedł ban na substancje, nikt się nie wziął "za wszystkie sklepy". Zamawiam od ponad dekady i każdy sklep, z którego zamawiałem dalej operuje i wysyła normalnie paki. Przez przypał funcapsów z benzo w prochu reszta sklepów wycofała je ze swojej oferty dla własnego bezpieczeństwa.
Podziel się posiłkiem, chamie
NVWA doet moeilijk….so, uit voorzorg
Przestań siać dezinformację. Nie jestem tu po to żeby się chwalić zamawianiem rc z internetu, a cytat który wrzuciłeś mówi nic. Twoje prywatne sprawy nijak się mają do faktycznego stanu rynku rc.
@iamsohighrn
Nie wiem, sprawdź nazwy leków. Kiedyś DXM był w daro, teraz chyba w innych preparatach.
https://www.nvwa.nl/actueel/nieuws/2025 ... ddelen-aan
Po czym zabrali się za wszystkie sklepy RC. Jedyną dezinformacją jesteś Ty.
Ja się tutaj nie przyszedłem przepychać i porównywać wielkości prącia.
Fakty są takie:
Że był pretekst do wzięcia się na rcki jeszcze bardziej.
Że jest mniejszy asortyment (bo był ban), a sklepy z powodu strachu o przypał przestały gonić benzo - a nie wszystkie i tak.
Że "Większość tych sklepów RC to scam teraz." to dezinformacja.
Że
09 kwietnia 2026Turriff pisze: Oprócz tego co w coffeshop i na ulicy to nic za bardzo nie dostaniesz.
Że
09 kwietnia 2026Turriff pisze: nie wiem o co dokładnie imba, ale goście siedzą.
Na podstawie jednego linku, który traktuje o areszcie osób powiązanych z jednym vendorem wysuwasz daleko idące wnioski.
Opisałem ci jak wyglada sytuacja, a ty nie wiedząc o co chodzi (co sam przyznałeś) próbujesz się wykłócać i argumenty atakować ad personam. Dalsza bezsensowna dyskusja będzie traktowana jako spam.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.