Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Mokotów słaby 60 dobry 100, targowek ochota dobry po 70 tyle że dilowie wkwiajacy.
Rzucam i nie mogę przestać - BOHATERKA mą wieczną kochanką....
  • 840 / 26 / 0
Zgadza się teraz na targówek 60-70 takie sobie ale niedlugo napewno wroci i bedzie ten co wczesniej kozak ... Ja bralem juz w choj czasu z Targówka i teraz dopiero sie zjebal , i chyba na Pradze najlepszy teraz jest .. Ale wiem ze na Targówek niedlugo wiedzie ten sam co byl wczesniej
Dziś dostałem telefon od znajomego który dziś wyszedł i ten co na pradze jest po 80 mam po 60 tego kozaka !!! Normalnie jak dostałem ten telefon to taki banan na mordzie mi się pojawił i musze jechać stestować niedlugo !!! :-) :-) :-)
A kurwa miałem najdluzszą przerwe w zyciu sobie zrobić hahah :-) :-)

P.S akurat po Targówku to wporządku Mordy latają ! czym Cię niby wkruwiają ??
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
ze niby naprawde na mokotowie sie cos kreci? myslalem ze juz dawno sie wynioslo towarzystwo z owego rejonu.
  • 840 / 26 / 0
Ja na Mokotów jeździłem kiedyś jeszcze jak nie byłem dobrze wjebany z 3-4 lata temu był napewno ...
Ale teraz osobiście nie słyszałem i nie miałem od tamtego czasu nikogo na Emokah .. Chcociaż napewno ktoś coś ma w Wawie dilów jest jak mrówek przecież .. jeden odchodzi w jego miejsce jest nastepnych 10 %-D
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
czarny3211 pisze:

P.S akurat po Targówku to wporządku Mordy latają ! czym Cię niby wkruwiają ??
Brakiem punktualności - jak mowi ze bedzie za kawadrans to ma byc za 15 - 20 minut a nie za 45. Wiec nie jezdze tam daleko i nie ma sensu.
  • 3 / / 0
Raczej dól mokotowa niz gora. Ale i tak dojazd lepszy niz na targowek czy szmulki. choc w marcu był i na górze, a 2 lata temuto z dowozem w odowolne mijesce ipunktulanie... Ech marzenia normalnie. A powiem szczerze ze chyba sobie wogole daruje. Wczoraj brałem tego rzekomego kozaka za 100. Powiem lipa - lpezy niz za 60 ale jak ktos z programu wyszedł 3 miechy temu i pli rz na tyg,bo do strzykawek mam juz awersje, to powinieninem noodowc. a tu nic.
  • 840 / 26 / 0
Bo teraz ogolnie pogorszył się na jakości materiał ;/ Ceny poszly w góre z dnia na dzien a towar stracił na jakości
Ja tez ostatnio byłem właśnie i sie wkurwiłem tylko bo takie gówno ze ledwo co poczułem ...
Ale jest i dobry w normalnych przystępnych cenach 60-70 zł na pradze wczesniej bylo po 50 a z dnia na dzien tak skoczyło , ale mniejmy nadzieje ze niedlugo wszystko wróci do normy i bedzie tak jak było ..
A z tym waleniem w choja ze słynym ''5 min jestem'' albo '' juz Cię widze '' to fakt są takie osoby , ale to wszędzie tacy są to nie zalezy od dzielnicy ! Najlepiej jezdzić do takich co zaczynają dopiero kariere oni nie walą w choja a im bardziej się dorabia tak zaczynają walić w choja!
Ja pomimo tego ze nawet teraz nie jestem juz wjebany i nie czekam na skręcie to i tak najbardziej wlasnie nie lubie czekać na materiał..
A jak mam juz w ręku to automatycznie załacnca mi się skręt (pomimo ze juz nie mam skretów) i aby szybciej przyjebać ! Ale to napewno nie tylko ja tak mam %-D
  • 26 / / 0
Ktos pytal o 3city?Kicha w temacie jest ale drogi 70-80 zl i w malo dosteonych miejscach i to raczej dla kumatego towarzystwa
Sopot pusty a w Gdynii ostatnio 2 kolesi przekrecilo sie od helenki:(ogolnie mala ilosc zazywajacych wiekszsoc osob na programie metadoneowym ,bajzla dawno w Gdansku nie ma a krajowka wymarla/
Tyle w temacie
A udacesFortuna iveut :-D
  • 840 / 26 / 0
green35 pisze:
Ktos pytal o 3city?Kicha w temacie jest ale drogi 70-80 zl i w malo dosteonych miejscach i to raczej dla kumatego towarzystwa
Sopot pusty a w Gdynii ostatnio 2 kolesi przekrecilo sie od helenki:(ogolnie mala ilosc zazywajacych wiekszsoc osob na programie metadoneowym ,bajzla dawno w Gdansku nie ma a krajowka wymarla/
Tyle w temacie
To i tak dobre ceny ! W Wawie poszedł w góre ;/ ale mniejmy nadzieje ze wroci do normy niedługo..
  • 68 / 1 / 0
W Poznaniu helupa jest na Wildzie.
W CPU te grzejniki muszą skądś brać. Ostatnio widziałem grupkę jak fascynowali się pokłutym kolegą jakie spodnie na gumce dorwał.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...