Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3220 / 910 / 5
Mea culpa. HHC i THCp vapki kupowałem w czerwcu. Regulacje, o których pisałem są dalej.
Jednak od kwietnia tego roku wszedł, w dziesięciu województwach, wietexperiment, gdzie mogą legalnie uprawiać marihuanę i robić z niej np rosin czy vapki. Bo do tej pory każdy gram zioła czy haszu był z nielegalnych źródeł.
Co do zioła HHC - skąd wiesz, że nie jest? Było kilka przypadkow, gdzie wykryto syntetyczne kannabinoidy w paleniu z kofików w dużych miastach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 469 / 60 / 0
Mam jeszcze jedno pytanie, pamiętam jak łatwo było wyszukać tutaj na telegramie markety i plugow, ale poczytałem ostatnio że psy się za to wzięły i teraz jedynie jest dostęp przez qr/directy linki. Czy ktoś mógłby się podzielić dostępem do takich miejsc na priv? Amsterdam, Utrecht i na północ od Utrechtu. głównie zależy mi na tanim i mocnym paleniu
  • 22 / 2 / 0
Czy ktos się orientuje, skąd wziąć pseudoephedrine w Holandii?
Chciałbym zrobić metkatynon.
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.