Jednak od kwietnia tego roku wszedł, w dziesięciu województwach, wietexperiment, gdzie mogą legalnie uprawiać marihuanę i robić z niej np rosin czy vapki. Bo do tej pory każdy gram zioła czy haszu był z nielegalnych źródeł.
Co do zioła HHC - skąd wiesz, że nie jest? Było kilka przypadkow, gdzie wykryto syntetyczne kannabinoidy w paleniu z kofików w dużych miastach.
Chciałbym zrobić metkatynon.
28 grudnia 2025Nautakosmo pisze: jak w hollandii wygląda sytuacja z DMT konkretnie syntetyk 5-Meo DMT wiem że można to zamówić normalnie z holki ale czy idzie to gdzieś dostać w jakimś nietypowym smarcie lub na ulicy jak się popyta i czy z kwasem jest tak samo ?
10 grudnia 2024MefedronowyKoneser pisze: Jaka agencja?
Sam mam dużo materiałów a 7 agencji przerobiłem. Największe g0wno w jakim byłem to GoodMorning w Steenbergen mieszkanie w starym klasztorze(dosłownie) przerobionym na hotel pracowniczy, co druga osoba to cuchnący cygan, a zarobki 250€/tydz(XkurwaD).
Drugie gówno to enaa zarobki takie same a dodatkowo do teraz mam blizny po jebanych pluskwach.
A Carriere polecam chyba najlepsza agencja, szkoda że naodpierdalałem i mam bana tam, w sumie jak w każdej w której robiłem xD
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.