14 października 2017J-23 pisze: I co tam starzy wyjadacze, jak sobie radzicie bez U ?
Które to próbuje zaleczać MAFubą, ale amnezjogenne to jak chuj (nodding przebiega na granicy świadomości) i ciężko to dawkować, nawet w dokładnym roztworze....
I właśnie przez tą granicę między ujebaniem a instant snem substancja ta nie zastępuje uli tak jakbym tego chciał...
Poza tym to analog fenta... bardzo euforyczny przy podaniu prochu donosowo, ale po 30 min przychodzi charakterystyczny... kurwa jak to nazwac... stan plastikowego otępienia. Ale bede dalej korzystal z MAFa bo jest znacznie lepszy od fu-f dopoki na rynku w PL nie pojawi się ula i nie rozpierdoli znowu mojego zycia na kawałki.
Trzymajcie się miłośnicy tej boskiej substancji!
Po ciągach u47 miałem politoksykomańskie ciśnienie, żeby coś przyjebać. Wiedziałem, że uli nie ma sensu bo to co lata to jakieś gówno więc wpadłem w pirolidynoketony vapo+benzo oporowo
Gdy dotarło do mnie, że wszyscy dookoła myślą, że jestem chory psychicznie zostałem przy benzo.
No i zmieniłem studia, a moje aktualne raczej nie sprzyjają takiej narkomanii...
Ale nadal tęsknię za U-47700 :')
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
MAF odpada, chyba FuFa zamówiłem w formie amuletów.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Edit. Grenseal dostanie to się wypowie, a Ty i tak nie masz porównania...
Weź odstaw pewne rzeczy lub odwrotnie zarzuc coś na uspokojenie bo zejdziesz na zawał jak takie coś cię denerwuje
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.