Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
W sobote miną dwa tygodnie od ok. 500mg 4cmc 3tyg od 250mg 4cmc i 4 tygodnie od 250mg 4cmc.
Jak wezme ok. 25mg to powinno zadziałać w miarę ok?
  • 610 / 29 / 0
Powinno zadziałać ok
  • 658 / 53 / 0
No to tyle co nic xD
Nie ma się czemu dziwić
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 1610 / 55 / 0
Masz na myśli cmc? Tak ale za ostatnim razem działało już z trzy razy słabiej od któregokolwiek innego, chociaż wziąłem więcej. Ale dwa tygodnie już niby... Poza tym chyba lepiej wrzucać na odwrót
  • 658 / 53 / 0
Nie, nie- odpowiadałem dyplomacie.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 22 / 1 / 0
Ja wczoraj na poprawę nastroju zjadłam łyżeczkę ekstraktu z Ilex Guayusa. Potem zdecydowałam się na wieczór z mipro... I wiecie co? Ten ilex kompletnie zmienił działanie homipta. Bardzo ten miks polecam i na pewno jeszcze do niego wrócę. W tle leciała spokojna, nastrojowa muzyczka, a ja w życiu nie byłam tak zrelaksowana. Czułam się jak gdybym znów stała się niemowlęciem i mama kołysała mnie do snu, a za oknem padał śnieg. Do tego takie przyjemne ciepełko i poczucie bezpieczeństwa, chwilami jak na fazie opio.
  • 12 / / 0
Jadłem już wczesnej kilka razy mipro w dawkach 30 mg, ale teraz chciałbym zwiększyć dawkę do jakiś 45 lub 50 i mam pytanie, czy jest sens brać to w nocy, czy jednak lepiej w dzień?
„Jeśli chcesz ujrzeć niebo, musisz znaleźć się w piekle”.
  • 3651 / 999 / 2
Około 18. Nie za późno by faza nie była męcząca i nie za wcześnie, by było za jasno. Polecam 45, 50 może być za grubo.
sky is the limit
  • 610 / 29 / 0
W moim przypadku miprocyna baaardzo lubi noc i staram się ją wrzucać właśnie na tą porę, sama nawet raz zarzucona o 18 postanowiła się aktywować o 1 :-D
  • 89 / 18 / 0
Mipro chyba rzeczywiście lubi półmrok. Ja bym polecał nawet jeszcze godzinkę wcześniej zacząć (ok. 17:00 - i tak już będzie ciemnawo) i mieć przygotowane coś do palenia. Jak już będziesz czuć, że niedługo lądowanie - pal mj. Łatwiej zasnąć a i na chwilę kolorki mogą wrócić. Nie polecam jednak wiadra na peaku. Raz tak zrobiłem i nie mogę powiedzieć żebym żałował (było naprawdę bardzo mocno), ale to nie była taka prawdziwa psychodeliczna faza. Było to nietypowe.
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.