Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2179 / 30 / 0
@maska

wkraczasz na niebezpieczne tory, raz na tydzień to już właśnie ta niebezpieczna płynna granica na której opio zaczynają mieszać. Sam miałem takie założenie żeby maks raz na tydzień ale akurat do opio mam taki szacunek, że zrezygnowałem z regularnego stosowania (tzn nigdy nie zacząłem na dobrą sprawe). Po prostu w tej materii jakoś nie mam pewności że dam sobie z tym rade tak jak z resztą dragów. WYDAJE mi sie że byłoby wszystko OK, ale to podstępne dziwki.
Swoją drogą zajebałbym sobie coś z półki. Poltram czeka ale nie ma kiedy hehe

edit:
przypomniałem sobie że waliłeś alpra w ciągu a skoro z tego wyszedłeś to wnioskuje że z opio bedzie łatwiej w razie wtopy hehe ;)
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden mefedron User
  • 1611 / 34 / 0
Ja to wszystko wiem - ja się nie dam, bo jestem zbyt cwany, dojrzały i biedny :-p
Raz na tydzień jest optimum, ale już 2x to za dużo... Najgorsze, że myślałem, że nie da się walić tramca na codzień, np do pracy czy szkoły, z uwagi na kręciołka, nudności, dziwne skurcze, napady senności itp., ale wystarczy zmniejszyć maksymalną dawkę domową o połowę i można spokojnie pracować, a przyjemny lekki stan utrzymuje się przez wiele godzin.. trochę się boję, ale to dobrze - znaczy, że rozsądek jeszcze jest :-)

sobota - i'm waiting for you...

aaa wtopy nie będzie - będą tylko badania narkologiczne ;-)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 327 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Numan »
Zaczęłam od 100, skończyłam na 200.
nie dziwię się że skończyłaś, 200 po 3 miesiącach to w ogóle nie czuć
  • 22 / 1 / 0
Hej może ten temat już był ale nie chce mi sie szukać, najwyżej zrównacie mnie z ziemią jako emo-ćpuna ale pierdolę to:) Do rzeczy
Zawsze waliłem tramal w kapsułkach teraz lekarka wypisała krople
1 kropla zawiera 2,5 mg tramadolu tak jest napisane na opakowaniu.
Czy faza/bomba/pizda po wypiciu 1 ml jest taka sama jak po zjedzeniu 2 kapsułek 50 mg.
Czy trzeba z czymś rozcieńczać?? Czy pokarm ma wpływ na biodostępność tramadolu??
Sorry za lamerskie pytanie, z Tramalem mialem nie raz kontakt ale nigdy w kroplach ( uważam to za wyjątkowo dziwną formę przyjmowania leku). Ale zaletą jest, że zapłaciłem 1,71 zł za tą buteleczkę heheh:)
Tak, tak ćpuny opłaca się być Zasłużonym Honorowym Dawcą Krwi:)
Dzięki z góry za odpowiedź.

Aha i jeszcze jedno pytanie: stosował ktoś czopki?? jak miło było??
Uwaga! Użytkownik benzek23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
benzek23 pisze:

Czy trzeba z czymś rozcieńczać?? Czy pokarm ma wpływ na biodostępność tramadolu??
w/g mnie ma bardzo duże. Mniejsze niż przy kodeinie ale jednak faza wchodzi szybciej i jest mocniejsza na pusty żołądek.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Mam pytanie dotychczas brałem tramal retard, a teraz lekarz mi zapisał tramal kapsułki twarde 50 mg czym się różni retard od normalnego.
http://tomi001.prv.pl
  • 51 / 1 / 0
retard-spowolnione uwalnianie tramca
Uwaga! Użytkownik Atomowa Purchawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Czyli z tego wynika, że zwykły tramal działa krócej, ale silniej, a tramal retard działa dłużej, ale słabiej?
http://tomi001.prv.pl
  • 1611 / 34 / 0
tak, retardy pokruszyć jeśli to są tabletki (nie wiem bo nigdy nie miałem) i proch zeżreć np. wsypać do jogurtu, zmięszać i pożreć.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 762 / 32 / 0
Przy czym z niemieckimi tramalami retard gówno się da zrobić.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.