pozdrawiam, przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jak rano wrzucę 270- 360mg to w ciągu dnia wszystko jest ok, a jak położę się spać i zasnę to pojawia mi się coś w rodzaju paraliżu sennego ,takie jakby wrażenie wyjścia z ciała tak bym to określił.
A teraz w strachu przed tym boję się to zarzucać.
I teraz nie wiem czy DHC wchodzi w jakieś interakcje z innymi lekami które przyjmuje i może to przez to wenla, rolki, kweta na noc.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Proporcje w tym syropku mam 104dhc/47prometh na 30ml i ogolnie kumpel twierdzi ze po 2 uncjach(60ml) niby rzeczy wypadaja z rak czy cos
Musze troche zapanowac nad umiarem wczoraj za duzo wypilem, myslalem ze mi buteleczka 150ml na dluzej starczy a w sumie to dzisiaj mam na ostatnie grzanie xd
Ogolnie DHC super - dluzsze dzialanie od kodeiny, bardziej wydaje mi sie ze idzie to w strone majki i to mi sie bardzo podoba, faza trzyma nawet kilka godzinek a nie wladuje dziennie 40zl w opakowania i zgrzany jestem co najwyzej godzine, ale dzisiaj dopiero stestuje czy warto kupowac ten wynalazek czy jednak wole zwykle tabletki. Ogolnie fajna sprawa to do picia, warto sprobowac jak ktos ma okazje, szczegolnie jak kolega sam robi
Sorki za tak dlugi post ale jestem troche podekscytowany bo bardzo milo wspominam DHC w postaci tabletek a w teorii ten caly syrop powinen byc jeszcze mocniejszy, ale to moze przez stopniowe wejscie mam wrazenie ze jest slabszy,
Pozniej edytuje posta i dam znac jakie wnioski wyciagnal stary grzejnik
Ile mg DHC można przyjąć maxymalnie aby sobie krzywdy nie zrobić, Brałem najwięcej 540mg.
Oczywiście krusze te tabletki wrzucam proch na język i popijam dużą ilością wody.
Nie doświadczyłem na tym nawet noodow gdzie po skudexie (tramadol) już po 5 tabsach noody sie zdarzały, więc chyba trampek jest jednak mocniejszy.
ja tutaj często się powtarzam, że dla mnie to opioid idealny, jeśli weźmie się pod uwagę wszystkie czynniki związane z jego profilem farmakologicznym, a także kategorią dostępności i łatwością w uzyskaniu preskrypcji. świetny narkotyk do samodzielniej substytucji, który pozwala funkcjonować. mnie wiele z nim łączy, wiele mi pomógł i wiele mu zawdzięczam. jeśli mamy do wyboru coś z tej "półki" (Rp. - kodeina, tramadol buprenorfina [część] oraz dihydrokodeina), to zawszę zalecę DHC, o ile dostępne.
potencjał dihydrokodeiny w leczeniu substytucyjnym dostrzeżono na zachodzie już dawno, gdzie była ona zestawiona jako jeden z kluczowych agonistów, mogących przyczynić się do zwiększenia dostępności leczenia zamiennego na terenie GB (tak, chyba dobrze kojarzę.). chodziło o to, że lek mógł być wydawany bez odrzucających restrykcji i ścisłego monitorowania beneficjentów, w przeciwieństwie do wówczas metadonu, czy częściowo buprenorfiny.
jeśli do DHC Continus podejdzie się z rozsądkiem, to wzrost tolerancji można korygować, jeżeli w porę zareagowano. to lek o wielu zaletach, ale po długim okresie ciężkiego nadużywania traci potencjał i (jeśli profesjonalna detoksykacja nie jest możliwa) następuje przejście na silniejszy narkotyk i zmianę drogi administracji - np. inj. morfinę. ja na takich błędach się sporo nauczyłem i naszą dihydrokodeinę znam już długo.
choć chyba zawsze będzie to "ten niszowy" opioid, patrząc choćby po aktywności w jego głównym temacie. na przestrzeni lat, wiadomo, sporo się zmieniło i każdy mniej więcej kojarzy, ale jednak....
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jaki praktykujesz sposób przyjmowania DHC ja mam 90mg i tak jak mówię słabe działanie nie ma noodow, oczekiwałem chociaż namiastki tego wspaniałego stanu, a jednak się zawiodłem, zgłębiając wiedzę o tym specyfiku dowiedziałem się że jest 2x mocniejszy od zwykłej kody.
Da się jakoś zwiększyć działanie narkotyczne ?
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/b7e24626-418f-4d7f-a272-54192a8d632f/obraz_2025-02-12_110438033.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250530%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250530T023002Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=330c1bf814ecf4e99e0d7bcf9a2510f765658ff83689e2fac23c300bab02f459)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/medweedartykul_2025-05-22-18.png)
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną
W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/1a12346x60.jpg)
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki
Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ukrakcja.jpg)
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób
Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.