Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
Ferd pisze:
szczerze mówiąc obawiam się co by było gdybym zaczął na dodatek zabawy z fentanylem, skoro ze słabszymi środkami nie latwo sobie poradzic

NIGDY TEGO NIE ZACZYNAJ !!!!! NIGDY TEGO NIE ZACZYNAJ!!!!! NIGDY TEGO NIE ZACZYNAJ !!!!!

NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1406 / 143 / 0
tak fakt, że czasami lepiej nic nie mieć, niż mieć za dużo i do tego do wyboru. a przed fenta ostrzegam, z autopsji, naprawdę. b.miło, b.pięknie,b.ciepło;potem koszmar, jakich mało. naprawde hardcorowe wydanie. a naprawde, jak ja już to pisze to tak jest. bo stestowałem chyba wszystko, co było w zasięgu, a że zasięg był swego czasu ogromny, to i ilość przetestowanych substancji też. ale nawet ja ostrzegam przed fenta hardcorowców. zejście jest potworne i dość długo trwa. u mnie bynajmniej tak było. nie umiałem się pozbierać długo, oj długo. a brakuje do dzisiaj do dzisiaj :-)
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
  • 1406 / 143 / 0
re Ferd
i ja Ci z całą odpowiedzialnością potwierdzam słowa Twojego kumpla. na zejściu potem zdychasz i fizycznie i psychicznie. tak ostro mnie trzymało z tydzień, łącznie z lękami takimi, że nie wyłaziłem z wyra, bo sie potwornie bałem oczy otworzyc. z resztą tak mnie wszystko bolało, że nie umiałem wstać. a odstawiałem sam. po tygodniu nie wytrzymałem i przyładowałem spowrotem. potem dopiero jakoś na buprze powoli, bardzo powoli mi sie udało fnt w ciągach odstawić. tego nie powtórzę. nigdy.
narkotyki są niezdrowe
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
sukces ze sie udalo
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 143 / 0
stare dzieje, obecnie to tylko jako guma do żucia leci, i to od czasu do czasu. dzieki namber.
narkotyki są niezdrowe
  • 729 / 19 / 0
guma do zucia tak ale rtlko zajedzona dipherganem inaczej nowej op[tiomi juz w aptece podaja diphergan 25 bez recki oi z codzienym usmiechem znowu swedzi ??? a ja na to tak i choroba lokomocyjna i sie usmiecham
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
"w życiu pikne są tylko chwile" :-D Ricardo Ridel
"ten ptak to drzewo ja i ty"
"dlatego czasem warto żyć"
"tam na detoksie musisz walczyć sam, tylko wiara pomoże Ci z tym z czym tylu ludzi przegrywa co dnia"!!!
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2009 przez MadRider, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 143 / 0
ten w watku
pożarł dwa fakultety
prawda
narkotyki są niezdrowe
  • 729 / 19 / 0
a teraz zazer sie fentanylem co po chwile ...
  • 1406 / 143 / 0
najlepsze gumy do żucia jekie znam
narkotyki są niezdrowe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.