Nie rozuiem jak na podstawie z danych z darkmarketu mieliby wam cokolwiek udowodnic.
Wendorow na darkmarketach rozwala sie tak, ze sie ich namierza tj adres i robi nalot i wsadza za handlowe ilosci. Dane z marketu to tylko dane pomocnicze, zeby osadzic, ile zarobiliscie tj ile musicie oddac panstwu. Ale podstawowym dowodem jest material a nie dane paczki, bo przeciez paczka dojdzie, zostanie skonsumowana i tyle. A wy chyba nie piszecie numeru nadawcy.
Jak sie boicie, to wyczyscic DOM i tyle. Choć to mało prawdopodobne, bo najpierw by dokonali zatrzymań a potem by kasowali.
I zapomnieli ocenzurować "zioło" :-)
23 stycznia 2020ZX pisze: przeprowadzilem raz analize ruchu jaka tam sie dzieje i wychodzi na to, ze 90% wyszukiwan tam jest o dopalacze, sa rowniez zapytania o podrabiane dokumenty co tez jest nielegalne. I 10% ruchu to normalne zapytania o prace itp.
23 stycznia 2020ZX pisze: No są sposoby SEO i są różne źródła m.in. inne wyszukiwarki z których da się wyciągnąć różne dane, dodatki które logują itp. Najczęstsze słowa klucze na o24 to 3 i 4mmc.
Wiem, że się da, ale konkretnie z G o o g l e Analytics podłączonego do owego portalu, a nie samej wyszukiwarki. Oczywiście to, co podpowiada wyszukiwarka jest w jakimś stopniu związane z tym, o czym piszesz, ale nie 1 do 1 i nie można na tej podstawie robić statystyk, że 90% zapytań w O24 jest o coś tam. Sorry, że się czepiam - taka moja natura : )
Jeśli jednak jakimś sposobem wyciągnąłeś te dane, chętnie go poznam z ciekawości (w sensie konkrety, a nie że SEO, dodatki i G o o g le).
A sam serwer O24 jest u zachodnich sąsiadów, nie na Kajmanach.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.