Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 71 / 1 / 0
jak z wrzucaniem 3-FA+5-MAPB (ok. 150-170mg+100mg z tym, że 3-FA na dwa razy) po zjedzeniu o 7:30 50mg 2-FA i 60mg 2-FA o 16:00? planowana wrzutak 3 i 5 około 21
  • 10 / 1 / 0
Dobra, jednak problemy z pamięcią przeszły samoistnie po paru dniach :D.
Zazwyczaj biorę nbombki dość rzadko, na pewno nie co parę dni. Raz tylko tak się zdarzyło i chyba nie będzie drugiego takiego razu.
Zamknęli oczy, dostali czego chcieli, wtuleni w siebie, zmożeni jointem zasnęli
Potem widzieli się jeszcze raz czy dwa, sam pewnie znasz
Setki historii jak ta.
  • 1 / / 0
Biorąc pentedron miałem od dłuższego czasu ataki drgawek lub padaczki, postanowiłem je eliminować lub minimalizować biorąc Clonazepam. Dochodząc do jednorazowej dawki 60mg, 30 tabletek po 2mg.
Potem z różnych powodów trafiłem do szpitala (5 dni od ostatniej paczki) a było ich w sumie 5 nastąpił u mnie atak padaczki bez przyjęcia żadnego środka pobudzającego. Muszę tez dodać, że w tym szpitalu przespałem może 5 godz łącznie gdyż jestem uzależniony od chloprothixenu.

Czy ten atak mógł być wywołany jako efekt odstawienny Clonazepamu?
(W ciągu 3 dni zażyłem 5 paczek. Po 5 dniach dostałem ataku)
  • 54 / 1 / 0
Czy ten atak mógł być wywołany jako efekt odstawienny Clonazepamu?
Tak. Na 100% to była wina klonazepamu. Biorąc pod uwage wymienione przez ciebie okoliczności sądzę, że powinieneś zgłosic się do lekarza(najlepiej psychiatry, skierowanie nie jest wymagane). Benzodiazepinowy zespół odstawienny może łatwo się skończyc śmiercią, więc nie radzę odwlekać spawy i upierać się, że problem nie istnieje.
  • 109 / 2 / 0
WAZNE PYTANIE czy jesli walne ok 10 mg KLONÓW to czy moge przyjebac 3 meo PCP albo mxe (obstwiałbym na to drugie bo kumpel zamowil) tylko nei wiem ile 25mg?? - kiedys juz probowalem - ale NIE CHCE ZEBY URWAŁ MI SIE PO TYM CAŁKOWIECIE FIILM :motz: - czyli efekt ZOMBIE

szybkko opowiedzcie jesli mozecie

Przeniosłem wyjątkowo do spraw mniej pilnych żebyś nie robił spamu w wątku ogólnym.
| 13 |
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 316 / / 0
Co zrobić z zapaleniem kabla, gdzie mam wystajacego babla z małą dziurą, z której po przetarciu sączy się żółta ropa? W porównaniu do 1 dnia wygląda dobrze, nie jest już tak opuchnięte i czerwone, normalny odcień skóry dookoła. Zrobiłem na noc opatrunek z maści z heparyna i ketonalu, a dzisiaj suchy zeby rana się zasklepila. Byłem chory i już prawie wyzdrowialem, a przez to wyjebało mi gorączkę a katar i kaszel nie minęły. Już prawie nie boli, aczkolwiek boję się, że się odnowi.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 2 / 0
nie znam sie :) ale moze za gruby wbijasz igle - zreszta co ja tam bede prawiel morale skaro wiesz lepiej , ale na przyszlosci - igla jedna na jeden strzał ( wystetylizuj zawsze w jakism spirytusie i odstaw - nie wal za szybko calej ilosci tylko pomali - odkazd dobrze po iniekji , nie brodz lapami - orazi przemywaj woda albo spirtem - BABEL oznacza ze nie trafile idealnie (mialem to czesto przy moich cienkich zylach - ale przekłiulem dolna scianke. ALBO NAJPROSTRZY BLAD W TRAFILES W ZASTAWKE - i pamietam o pewnosc przy wbijaniu jak sie nie uda to kilka albo wiecej cm nizej (uwazajn zastawki i jak jestes juz na rauszy nie pomyl z tetncia bo dopiero by bylo sajgor (rozumiem z babelkow powietrza duzo nie bylo ) a i to co brales to dobrze przefilitrowalaes nalozyles na igle taki filterek - zebu zadne gowna sie nie dostaly.
NIECH ZGADNE Jebałem acator z ty manganianem - moze zbiedizles z proporja cos . Next time zapodaj mniej i zobacz czy piecze cos clos a potem reszte -

TAK Z CIEKAWOSCI TO BYLA helupa mozezbytu zanieczyszczoana jaknie zejdzie nic za tyzien to idze do przuchodzi i wcisni kit ze ci zle pobra krew jakas niedowiswiadczone pielegniarka - ale masc jakas i okdazanie da rade jakby nie zeszlo po dlugim czasie to 'nadwyrezyle's zastawke i idz do szpitala

klurwa pisze jak uposledzoene to przez 20 kilka klonow + w ciagu +alko

ps a jak tam nowy nabytek pani 'H' bo nic sie nie chewalisz czy gorsza od BF

ps mam nadzieje ze przejdzieten poss - jue nie rogicie takiej cenzuy poprtawnosci gramatycnej i stylistyczje bo zstalwemm ja w szkoel ale napisane po tyu klonach na klaiwe nalezy mi sie medal :Dt
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 137 / 5 / 0
Sytuacja:

Od piątku walenie na przemian: mef, amfa, 3mmc, talizmany, zapijane ogromnymi ilościami alko (wódka i browar) i tak do niedzieli wieczór. W niedzielę na wieczór (już na mega alko piździe) poszedłem spać. Rano po przebudzeniu w miarę ok ale po jakiejś godzinie nagłe zawroty głowy, wyjebało mi niesamowicie tętno, nogi zimne, czułem że zaraz zemdleję więc się położyłem, nogi do góry i jakoś udało się 'przetrwać'. Czy to już podchodzi pod zapaść ? Jak się przed tym uchronić (i czy się w ogóle da przy takim 'imprezowaniu'). Oczywiście podczas tego 'weekendu' kompletnie nie dbałem o nawodnienie czy jedzenie czegokolwiek (a innych zawsze pouczam...).
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 382 / 0
Więc tym razem poucz także siebie. Żeby zapobiec takim niespodziankom, trzeba przede wszystkim pić dużo płynów podczas jechania na stymulantach. Z jedzeniem już gorzej, bo nie ma się apetytu, ale mimo wszystko powinno się zadbać o lekkie posiłki, co kilka godzin (choćby jogurt, owoc, czy zwykła kanapka). Musisz dostarczać organizmowi węglowodanów, białek i oczywiście mikroelementów. Dlatego dobrze jest przed ćpaniem wziąć preparat zawierający zestaw witamin z grupy B, w szczególności B12, jeśli nie chcesz (lub wiesz, że nie będziesz) jeść produktów spożywczych, gdzie te witaminy występują naturalnie. Poza tym staraj się unikać tak niebezpiecznych miksów, jak branie kilku stymulantów na raz, bo Twój układ krążenia się któregoś razu zbuntuje i padniesz na zawał, czy udar. Bardzo prawdopodobne są tutaj również wylewy podpajęczynówkowe, a tego raczej nie chciałbyś doświadczyć.

Co do drugiego - to nie była zapaść, tylko typowy objaw przeorania organizmu. Poza tym, że byłeś odwodniony, doprowadziłeś również do hipoglikemii. Nie uzupełniałeś poziomu cukru we krwi, więc doszło do skrajnego osłabienia i zaburzeń rytmu serca, a tu może iść w dwie strony - albo tachykardia, albo bradykardia, rzadziej - migotanie przedsionków + objawy takie jak: zawroty głowy, dezorientacja, niepokój i problemy z równowagą, przy czym utrata przytomności, czy podczas działania narkotyku, czy na drugi dzień jest bardzo prawdopodobna. Podniesienie nóg do góry było akurat bardzo racjonalnym pomysłem. Po zrobieniu tego powinieneś jeszcze usiąść i pochylić się tak, żeby trzymać głowę między kolanami i głęboko oddychać. Oddychanie w tej pozycji dość szybko stabilizuje pracę organizmu i przywraca homeostazę, a mózg jest lepiej dotleniony.
Ostatnio zmieniony 26 września 2014 przez Blue_Berry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 5 / 0
Dzięki Jagoda!
Musisz dostarczać organizmowi węglowodanów, białek i oczywiście mikroelementów.
W momencie jak był kulminacyjny moment odpłynięcia (zemdlenia) poprosiłem brata o zrobienie odżywki białkowej i węglowodanowej (te proszki dla sportowców :-D ) i po kilku minutach od wypicia mi się poprawiło. Nie wiem czy to była autosugestia czy rzeczywiście podziałało. Co do wylewów i zawałów, nie działa to tak że dragi je po prostu przyspieszają ? Przecież na zawał czy wylew pracuje się dłuższy okres (siedzący tryb życia, dieta, itd).
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.