@EDIT: Na pierwszy raz planuje 15mg sniff
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Jak juz chcesz jej zapodawac mrocznego malta to tak, wciagane bedzie dzialac, ale chuj wie ile sie wchlonie takim sposobem podania. Raczej duzo, bo tryptaminy latwo sie rozpuszczaja w wodzie, ale w splywie i tak pojdzie jakas tam czesc. Ja bym to po prostu zjadl. Rozcierki nie ma co robic, przeciez nie zwiekszy wchlaniania bo wtedy bedzie wiecej prochu, a wtedy mniej powierzchni do absorbcji substancji czynnej.
FajnieJest pisze:Skoro nigdy nie miala przygod z psychodelikami, to moze zafunduj jej jakas przygode z 4-podstawiona tryptamina zamiast 5-podstawionej? Te drugie bywaja czesto nieprzewidywalne w sferze mentalnej, ja zawsze na nich mam cos na pograniczu 'bawie sie dobrze, ale zaraz bedzie badtrip' i tak w kolko. Wez jakiegos 4-aco-meta ogarnij jej albo 4-aco-deta i bedzie zadowolona. Albo na laki szukac tych slynnych lysiczek.
Jak juz chcesz jej zapodawac mrocznego malta to tak, wciagane bedzie dzialac, ale chuj wie ile sie wchlonie takim sposobem podania. Raczej duzo, bo tryptaminy latwo sie rozpuszczaja w wodzie, ale w splywie i tak pojdzie jakas tam czesc. Ja bym to po prostu zjadl. Rozcierki nie ma co robic, przeciez nie zwiekszy wchlaniania bo wtedy bedzie wiecej prochu, a wtedy mniej powierzchni do absorbcji substancji czynnej.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Mam tylko MALTA i straszne ciśnienie żeby coś przyjebać.
Nie dysponuje teraz niestety żadną wagą
Jest mi w stanie ktoś powiedzieć jak duża (abo raczej jak mała
NickInnyNizWszedzie pisze:Pytanie na szybko.
Mam tylko MALTA i straszne ciśnienie żeby coś przyjebać.
Nie dysponuje teraz niestety żadną wagą
Jest mi w stanie ktoś powiedzieć jak duża (abo raczej jak mała) powinna być kreska? 2cm? mam 400-500 mg ciężko ocenić
Dawkowanie na oko substancji aktywnych w takich niedużych ilościach jest, moim zdaniem, zbyt ryzykowne, tym bardziej, że to psychodelik.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.