Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Walnąłem 15mg p.o z dziewczyna. Na Nią nie zadziałało, u mnie lekka dysocjacja, obraz ciekawie falował. Psychodela całkiem spoko, ale spodziewałem sie wizualnego rozpierdolu. Towarzyszył mi zielony i pomarańczowy kolor. Wyszliśmy w dwójkę pojeździć na longboardzie(mieszkam w domku jednorodzinnym w górzystej okolicy) co zabawne, widziałem prosta drogę, zero gorek. Skończyło sie złamanym palcem i końcem pizdy. Następnym razem sniff.
  • 694 / 70 / 0
Jak afterglow? Po ilu h mozna normalnie funkcjonowac (tj prowadzenie auta)?

@EDIT: Na pierwszy raz planuje 15mg sniff
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1794 / 124 / 0
Planuję tą substancję podać osobie (przyjaciółce), która nigdy kontaktu z psychodelikami nie miała (za to wielokrotne spotkania z 3-mmc, kanna/ziołem, raz akodin+aviomarin, ale miała za grubo, bo idiotka do 20 akodinów zarzuciła aż 5 avio %-D.) Interesuje mnie działanie dorzutek. Po jakim czasie dorzutki nie klepią, bo występuje tolerancja? Jakieś doświadczenia? Mowa o sniffie. Celować będę dla siebie w 35mg, dla przyjaciela około 30, dla niej 25. Zależy mi na pełnoprawnym psychodelicznym tripie. O za grubą fazę się nie boję, ponieważ będziemy mieli benzo, bardziej się boję, że nie poklepie jej na tyle mocno, by poznała czym psychodelia jest. Druga sprawa : czy wciąganie tego w czystej postaci jest ekonomiczne (tj. wchłonie się całe np. 25mg), czy dla lepszego wchłaniania lepiej jest zrobić rozcierkę z czymś?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3363 / 360 / 0
Skoro nigdy nie miala przygod z psychodelikami, to moze zafunduj jej jakas przygode z 4-podstawiona tryptamina zamiast 5-podstawionej? Te drugie bywaja czesto nieprzewidywalne w sferze mentalnej, ja zawsze na nich mam cos na pograniczu 'bawie sie dobrze, ale zaraz bedzie badtrip' i tak w kolko. Wez jakiegos 4-aco-meta ogarnij jej albo 4-aco-deta i bedzie zadowolona. Albo na laki szukac tych slynnych lysiczek.

Jak juz chcesz jej zapodawac mrocznego malta to tak, wciagane bedzie dzialac, ale chuj wie ile sie wchlonie takim sposobem podania. Raczej duzo, bo tryptaminy latwo sie rozpuszczaja w wodzie, ale w splywie i tak pojdzie jakas tam czesc. Ja bym to po prostu zjadl. Rozcierki nie ma co robic, przeciez nie zwiekszy wchlaniania bo wtedy bedzie wiecej prochu, a wtedy mniej powierzchni do absorbcji substancji czynnej.
  • 228 / 25 / 0
FajnieJest pisze:
Skoro nigdy nie miala przygod z psychodelikami, to moze zafunduj jej jakas przygode z 4-podstawiona tryptamina zamiast 5-podstawionej? Te drugie bywaja czesto nieprzewidywalne w sferze mentalnej, ja zawsze na nich mam cos na pograniczu 'bawie sie dobrze, ale zaraz bedzie badtrip' i tak w kolko. Wez jakiegos 4-aco-meta ogarnij jej albo 4-aco-deta i bedzie zadowolona. Albo na laki szukac tych slynnych lysiczek.

Jak juz chcesz jej zapodawac mrocznego malta to tak, wciagane bedzie dzialac, ale chuj wie ile sie wchlonie takim sposobem podania. Raczej duzo, bo tryptaminy latwo sie rozpuszczaja w wodzie, ale w splywie i tak pojdzie jakas tam czesc. Ja bym to po prostu zjadl. Rozcierki nie ma co robic, przeciez nie zwiekszy wchlaniania bo wtedy bedzie wiecej prochu, a wtedy mniej powierzchni do absorbcji substancji czynnej.
Podobno malt jest kapryśny oralnie i to właśnie sniff zawsze działa.
  • 1794 / 124 / 0
Łysiczki będą za najwcześniej 2 tygodnie, zwłaszcza, że u mnie mało pada. Mieliśmy brać 4-ho-det, 200mg na 5 osób i pójść na tym do Escape Roomu (coś na zasadzie gier escape, ale na żywo) jako zgrana paczka przyjaciół, ale dałem się wykorzystać uczuciowo (nie przez nią, przez inną z tych 5 osób) i naiwnie sądziłem, że taka dawka + 100mg zvapowanego kanna zapewni mi śmierć. Nie zamówię tego po raz drugi, nie chcę przypominać tej sytuacji. Poza tym nie miało to mocy. Ta osoba nieraz pokazała mi, że lubi moje klimaty, które nieraz oscylowały o przesadę (choć było to na zasadzie próby zaimponowania mi, jak mi się wydaje), więc sądzę, że jak mrocznie i grubo by nie miała - nie okaże tego przede mną. A to silniejsze niż najlepsze placebo. Mnie interesuje to, by miała wystarczająco grubo. Tak więc sniff, 25mg będzie OK?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 297 / 31 / 0
Pytanie na szybko.
Mam tylko MALTA i straszne ciśnienie żeby coś przyjebać.
Nie dysponuje teraz niestety żadną wagą %-D
Jest mi w stanie ktoś powiedzieć jak duża (abo raczej jak mała :gun: ) powinna być kreska? 2cm? mam 400-500 mg ciężko ocenić
Spoiler:
  • 1667 / 305 / 0
NickInnyNizWszedzie pisze:
Pytanie na szybko.
Mam tylko MALTA i straszne ciśnienie żeby coś przyjebać.
Nie dysponuje teraz niestety żadną wagą %-D
Jest mi w stanie ktoś powiedzieć jak duża (abo raczej jak mała :gun: ) powinna być kreska? 2cm? mam 400-500 mg ciężko ocenić
Radzę ogarnąć jakiś spirytus czy wódkę z monopolowego i w tym rozpuścić, dozować metodą na roztwór. Oczywiście, najpierw się trzeba upewnić, że owy związek sie rozpuszcza w danym rozpuszczalniku. Można wtedy rozpuch odparować z odpowiedniej ilości lub walić oralnie.

Dawkowanie na oko substancji aktywnych w takich niedużych ilościach jest, moim zdaniem, zbyt ryzykowne, tym bardziej, że to psychodelik.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 297 / 31 / 0
Jako że jestem głupi i na ciśnieniu, to oczywiście nie poczekałem na odpowiedź tylko przyjebałem :D nie wiem ile, rajka cieniutka i maks 1,5 cm. zobaczymy %-D
Spoiler:
  • 1329 / 60 / 0
Widzę, że w necie jest wyjątkowo mało informacji na temat tej tryptaminy. Dawowanie będzie podobne do DALT? Nie czytałem jeszcze uważnie tego wątku ale chciałbym wiedzieć czy mała ilość malta, nadałaby się na lekkie wzmocnienie al-lada na imprezie psytrance. Jeśli tak, to w jakiej dawce, do 150ug albo trochę więcej?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.