Dwie na granicy placebo.
Trzecia z rzędu dodaje trochę efektu odrealnienia, uswiadomienia rzeczywistosci.
Czwarta męczy, no bo ile można tego palic pod rząd żeby trzepło.
Zaraz zobaczymy bata z samego podkładu.
Na dodatek gastro, gały i ciężkie płuca. A efekty nikłe.
Gdzies tu przeczytałem człowieczka który pisał że na blache, cienka warstwa żeby szybko wyschło, 15 minut i palone. A tu taką lipę zrobiłem. Przed wysypaniem na blachę położyłem folie aluminiową i faktycznie widzę zachnięte krzaki na niej jak zebrałem susz - jakby to acetonem przemyc, spowrotem do słoja i z piątkę wsypać to cos z tego by było? Czy już po ptakach, odwaliłem karaczana i musze się z tym pogodzic?
Sreberka sobie opal (tym sposobem nic się prawie nie zmarnuje, tylko tyle, ile zostanie na słoiku) - tylko spokojnie, bo nie wiadomo ile na nich jest
Widocznie miałeś słaby towar (obstawiam to), albo nie działa na Ciebie 5f-akb48. On ma duży wpływ na CB2, a niektórych takie kannabinoidy robią słabo (może mniejsza ilość receptorów w mózgu).
EDIT:
a rozpusciłeś dokładnie kannabinoid?
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Pytam ponieważ mam zmieszane jakieś 100mg z 300mg jakiegoś ketona. A nie chciałbym się przekrecic.
Mysle wlasnie ze duzo zostalo na sreberku, towar ktory mi wyszedl pale czysty wiec słaby deal, robic tez nie robic i przekarac sie nim nie idzie, trzy inne szczury testowaly i te same wyniki, ze niby dziala ale nie dziala takie nijakie, a ile trzeba tego spalic.
Nastepnym razem robię 1:15 i nie cuduje z żadnym wykładaniem maczany ze słoika.
Nie polecam mieszać kanna z ketonami bo serducho siada przy takich mixach.
Życie to najlepszy narkotyk...
Ta część która spłynie do gardła, a dalej do żołądka zadziała, ale to jak przybijanie gwoździa łyżką.
Lepiej weź to ekstrakcją wodną odratuj - kanna się w wodzie nie rozpuszcza, także możesz to przesączyć.
Gdybym miał syna i marnowałby tak narktotyki, to bym go lał,
oj lałbym go
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Wyjebałem to w pizdoo. Już po każdym ketonie mam faze "oni wiedzą". Szkoda zdrowia
Życie to najlepszy narkotyk...
co do 5F-AKB48 - ja niezaprawiony w kanna miałem po tym w miksie z MXE bardzo niesamowitą, psychodeliczną lotkę. przeżyłem własną śmierć, a potem byłem istnieniem... ciężko opisać, niesamowite, ale nie polecam bez tripsittera. dawka - unknown, końcówka fajki umoczona w worku.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.