Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Brak lub bardzo niewielki wyrzut histaminowy.
Nie wal konia igłami bo pokaleczysz kutasa.
Zejście z fazy powoli. Nagle to schodzi poppers.
kodeina przed podczas gdy dysponujesz tak małą dawką B-F - okej.
Wcale się nie rozpisałeś.
Z dołu odpowiadam.
Czy ktos z was tez zauwazyl ze palenie tego nie tylko jest mocniejszy ale tez dziala przes dluzszym czasu niz do nosa?
Czuje glupi teraz bo duzo tego marnowalem przes sniffem, a moglem sobie to palic od poczatku..
Ćpun z Anglii. Z Polski język nie znam tak fajnie, i w ogole nie znam gramatyka. Tak ze moje posty mogą nie brzmieć fajnie. :D
[Butyr-Fent Unit]
tragicznie się czułem natomiast po przyjęciu dawek na tyle dużych że byłem na skraju depresji oddechowej i oddychałem manualnie, jednak troche noddowałem wtedy prawie nie oddychałem, znaczy się bardzo powoli, jak zasypiałem to nie wiem jak było ale rano łeb mnnie bolał bardzo nieprzyjemnie, była to więc pewnie głównie kwestai długiego niedotlenienia mózgu, nie wiem jak bardzo ty się tym uwalasz ale cóż ćpanie nic zdrowego nie ma się co martwić że łeb boli, trzeba się raczej martwić że się po coś takiego w ógóle sięgnęło xDD
Najlepiej jest wziąść sporo folii złożyć 2 razy i palcem wyprofilować odpowiednie zagłebienie , może być np na pół palca i podgrzewać zaplniczką małym płomykiem najpierw z daleka, przybliżając odpowiednio lub oddalając w miarę potrzeb i osiągniętej temperatury.
O szklanej lufce nie wspominam.
Folię przed wrzuceniem na nią materiału porządnie opalić na sucho.
Pozdrawiam!
i drugie pytanie jak dlugo to moze byc i czy wogole wykrywalne przez badanie moczu na drugs
Warn. To nie dział Sprzedawcy.
| 13 |
rimus pisze:@shott: troszke zjebałeś nie robiąc wcześniej próby waporyzacji bez substancji aktywnej :D Przepłucz te laktoze metanolem, rozpuści sie w nim BF. Jako nośnik polecam maltoze (najlepsza) lub ewentualnie dekstroze. Poczytaj w dziale syntezy o robieniu rozcierek - jeśli zmiksujesz to tak poprostu to duża szansa na niehomogeniczność tak powstałej mieszanki co może poskutkować jeszcze większa tragedia jak waporyzowanie substancji czystej ;)
Pozdrawiam!
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."