Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1680 / 270 / 0
5 mg nie wystarczy na 3 osoby w innej formie niż iv.
Brak lub bardzo niewielki wyrzut histaminowy.
Nie wal konia igłami bo pokaleczysz kutasa.
Zejście z fazy powoli. Nagle to schodzi poppers.
kodeina przed podczas gdy dysponujesz tak małą dawką B-F - okej.
Wcale się nie rozpisałeś.
Z dołu odpowiadam.
Największy przegryw na forum
  • 13 / / 0
Mialem juz wiele spotkanie z Butyr-fenta, i mi sie strasznie podoba. Probowalem juz 3 inny ROA: pod jezykiem, do nosa, i palenie - palenie oczywiscie jest najlepszy z tych i euforia jest na prawde swietne, dla mnie lepsze niz morfina podane do zyle.

Czy ktos z was tez zauwazyl ze palenie tego nie tylko jest mocniejszy ale tez dziala przes dluzszym czasu niz do nosa?

Czuje glupi teraz bo duzo tego marnowalem przes sniffem, a moglem sobie to palic od poczatku..
-JesusGreen
Ćpun z Anglii. Z Polski język nie znam tak fajnie, i w ogole nie znam gramatyka. Tak ze moje posty mogą nie brzmieć fajnie. :D
[Butyr-Fent Unit]
  • 174 / / 0
dzialanie mija zostaje bol glowy , normalne ?
  • 625 / 28 / 0
kwestia osobnicza, mnie łeb po przerobieniu pewnych ilości pobolewał, aczkolwiek nie jakoś tragicznie
tragicznie się czułem natomiast po przyjęciu dawek na tyle dużych że byłem na skraju depresji oddechowej i oddychałem manualnie, jednak troche noddowałem wtedy prawie nie oddychałem, znaczy się bardzo powoli, jak zasypiałem to nie wiem jak było ale rano łeb mnnie bolał bardzo nieprzyjemnie, była to więc pewnie głównie kwestai długiego niedotlenienia mózgu, nie wiem jak bardzo ty się tym uwalasz ale cóż ćpanie nic zdrowego nie ma się co martwić że łeb boli, trzeba się raczej martwić że się po coś takiego w ógóle sięgnęło xDD
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 1180 / 5 / 0
Z łyżki paląc to strat jest dużo, można to w sumie ominąć w pewny sposób, ale lepiej olać łyżkę.

Najlepiej jest wziąść sporo folii złożyć 2 razy i palcem wyprofilować odpowiednie zagłebienie , może być np na pół palca i podgrzewać zaplniczką małym płomykiem najpierw z daleka, przybliżając odpowiednio lub oddalając w miarę potrzeb i osiągniętej temperatury.
O szklanej lufce nie wspominam.

Folię przed wrzuceniem na nią materiału porządnie opalić na sucho.
  • 174 / / 0
ciezko odmierzac tak mala gramature, wiec postanowilem sobie to zmiksowac z laktoza ale za huja nie chce sie palic , co ma dobre wlasciwosci do wapo ?
  • 50 / 1 / 0
@shott: troszke zjebałeś nie robiąc wcześniej próby waporyzacji bez substancji aktywnej :D Przepłucz te laktoze metanolem, rozpuści sie w nim BF. Jako nośnik polecam maltoze (najlepsza) lub ewentualnie dekstroze. Poczytaj w dziale syntezy o robieniu rozcierek - jeśli zmiksujesz to tak poprostu to duża szansa na niehomogeniczność tak powstałej mieszanki co może poskutkować jeszcze większa tragedia jak waporyzowanie substancji czystej ;)
Pozdrawiam!
  • 286 / 3 / 0
[cut]
i drugie pytanie jak dlugo to moze byc i czy wogole wykrywalne przez badanie moczu na drugs

Warn. To nie dział Sprzedawcy.
| 13 |
  • 174 / / 0
rimus pisze:
@shott: troszke zjebałeś nie robiąc wcześniej próby waporyzacji bez substancji aktywnej :D Przepłucz te laktoze metanolem, rozpuści sie w nim BF. Jako nośnik polecam maltoze (najlepsza) lub ewentualnie dekstroze. Poczytaj w dziale syntezy o robieniu rozcierek - jeśli zmiksujesz to tak poprostu to duża szansa na niehomogeniczność tak powstałej mieszanki co może poskutkować jeszcze większa tragedia jak waporyzowanie substancji czystej ;)
Pozdrawiam!
bezposrednio maltoze z bf moge w mlynek ? zeby ladnie sie rozprowadzilo
  • 1680 / 270 / 0
Żeby ładnie się rozprowadziło właśnie metanol załatw.
Największy przegryw na forum
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."