Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Po odstawieniu budzenie się kilka razy w nocy, brak apetytu
Martin Heidegger
Efekty uboczne :
- męczący kaszel mokry, czarna, galaretowata wydzielina (kaszel non stop).
- dziury w pamięci, zawieszki.
- totalne zezwierzęcenie, w sensie - autystyczne odcięcie od świata.
- ograniczona, uboga w słowa wymowa, a w sumie, to pojękiwanie.
karlson pisze:To pieprzone ostatnie zdanie chyba skusi mnie zeby wyjebac w smietnik moje kanna zanim sprobuje 1wszy raz w innej formie niz jakies shitowe dopalacze sprzed kilku lat...nananaweed pisze:No dokładnie , i ta wada na początku odstawienia dopków ,i gdy chcesz zajarać zioło ,to zwyczajnie nie kopie.
Palenie kanna pozbawiło mnie radości z palenia MJ .
Mnie syntetyki znudziły. Czasem zwarzywię albo wykożystam chwilę na szybkie upalenie bo ,działanie dość unikatowe (choć szybko się nudzi) no i krótkie.
Co jest jednocześnie minusem lubię ten dłuugi ganjowy after ale nie zawsze mam czas i ochotę.
Podsumowując - właśnie ganja, różnorodność na darknecie odciągnęły mnie od chemicznego posmaku i zapierdalającej tolerki.
[scalono z]
uczucie scisnietego gardła
No i to, jeżeli palimy w zaciszu domowego ogniska :-D
GRBxScRxVandaL pisze:U mnie, ciąg 1,5 roku, co miesiąc paczka, po 100g maczany.
Efekty uboczne :
- totalne zezwierzęcenie, w sensie - autystyczne odcięcie od świata.
Jeep pisze:Bóle brzucha, bezsennosć, brak apetytu i motywacji, ból zębów, mokry kaszel. No i nasze ulubione dziury na bani. Doświadczylem tego wszystkiego przez chwilę,gdy po 3 miesiącznym ciągu przerwałem nagle. Teraz nic z tego nie występuje,może to i lepiej.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.