Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
Boże nie wiedziałem że istnieją tacy ludzie. butan ? Serio ?. A co do tematu to jaką polecacie tryptaminkę która podziała subtelnie unikając (psychodelicznego myślenia, mindfucku) ale da jednocześnie dużo kolorów (ale też nie paćki przed oczami) 4-HO-MET będzie dobry ?. W jakich dawkach dla nowicjusza. Do tej pory popróbowałem fenek trochę ale nie zadowalają mnie pod tym względem.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 5299 / 105 / 0
Pytasz o coś, co każdego inaczej chwyta. Mi osobiście z tryptamin 4-x najbardziej podchodzi 4-HO-MET, na Ciebie może zadziałać najlepiej 4-AcO-DMT, a na kogo innego 4-HO-DET. Wszystko zależy przede wszystkim od Ciebie, Twojego organizmu, ale także od nastawienia i okoliczności, no i też od dawki. Steść 4-HO-MET w okolicach 20 mg, duże prawdopodobieństwo, że będzie spoko. Ogarnij sobie wolny czas, kilka browarów, jakieś fajne nuty, króko: zadbaj o s&s, to połowa sukcesu
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 823 / 11 / 1
Ostatnio miałem zajebiste s&s a wszytko spierdolił bodyload który trwał przez cały trip.

• 5299 / 105 / 0
To zmień substancje póki jeszcze możesz, jest ich od wyboru do koloru jeszcze. Ciężko komuś doradzić co będzie ok, jeden źle znosi xm drugi to wręcz kocha
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 284 / 4 / 0
250mg DiPT + 15mg 4-HO-DET'a dla poprawienia kolorków co powiecie? po jakiś 4h zamierzam dorzucić 125mg MDAI pewnie czy może jednak razem? %-D
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 451 / 14 / 0
@up
mózg ci dupą wypłynie po takim mixie panie , ja bym zmniejszył tego DIPTA do 150mg , 4-HO-DET niech zostanie , nie wiem czy jest sens brać MDAI do tego jeszcze , a jak już to na początku żeby peaki się nałożyły na siebie .
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 371 / 9 / 0
nota600 pisze:
Ostatnio miałem zajebiste s&s a wszytko spierdolił bodyload który trwał przez cały trip.
hmm... ja tak miałem jak wdupiłem z pełnym żołądkiem, BL przez cały trip prawie (ale nie zepsuło mi to bani bo BL jest lajtowy u mnie) tak to wyglądało jakby to trawiło powoli z pokarmem i długo w chuj się ładowało (2h+)

od tamtej pory zawsze jem na pusty żołąd, najlepiej w płynie rozpuszczone (szybciej wchodzi), krótki i lajtowy BL a potem ciesze się wspaniałym tripem :cool:

nie raz jadłem też zamknięte w kapsułkach - eliminowało to całkowicie BL w moim przypadku :moody: ale znów długo się ładowało mimo pustego żołądka

w jakiej formie to przyjąłeś? Bo w moim przypadku różne sposoby przyjęcia sprawiają że substancja inaczej się ładuje
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 284 / 4 / 0
Ostatecznie poleciało 125mg DiPT'a + 15mg hodeta. O ile muzyka była naprawdę fantastyczna o tyle wizualizację dalej mocno odbiegały od wyższych dawek 4-ro podstawionych tryptamin. Kolorki, falowania, ale wszystko bez rewelacji. Później poszło jeszcze jakieś 100mg MDMA, które poprawiło znacząco nastrój i wręcz spowodowało zwijanie się na łóżku w rytm muzyki :-D CEV'y za to były bardzo ciekawe, ale to chyba oczywiste ;-)
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 1444 / 76 / 0
W środę jadłem mocnego kwazara - sądzę, że koło 0,3-0,4 mg. W piątek wciągnąłem małą kreskę 3-MMC albo 4-MMC. W niedzielę chcę wypróbować 5-meo-dalta w ilości 100 mg oralnie, jeżeli efekty nie będą zadowalające, to dorzucić 25C-NBOMe sniffem (dawka na oko więc pewnie w przedziale 0,5 mg - 3 mg %-D ).
Co sądzicie o takim miksie?
Mam też AMT i 4-AcO-DMT.
LSD - Piękna i Bestia
  • 823 / 11 / 1
koniczek pisze:
nota600 pisze:
w jakiej formie to przyjąłeś? Bo w moim przypadku różne sposoby przyjęcia sprawiają że substancja inaczej się ładuje
Do kieliszka z wodą i chlup :cheesy:. Ból brzucha, nudności i złe samopoczucie przez cały trip. Kapsułki najgorsze a zarazem najlepsze bo się bardzo długo (2godz) ładuje ale BD praktycznie nie odczuwalny.

ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.