Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 103 / 2 / 0
Kilka osob w tym watku wspominalo o potencjale 2-FMA do miksow, ale bez konkretow. Wiec pytam z czym to mieszac by bylo ciekawie? S&S znajomi, rozmowy, raczej na siedzaco. GBL? Nic innego nie przychodzi mi do glowy jakies pomysly?
  • 3362 / 351 / 0
Borax combo (pozdro dla kumatych):
80-100mg 5-MAPB + 1-3mg 5-meo-mipt + 20mg 2-FMA.

2-FMA to raczej roboczy stymulant, nie do rekreacji. Dobre zeby rano walnac 20mg i caly dzien pracowac i zajmowac sie czyms produktywnym.
  • 349 / 4 / 0
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: sieciarz »
Czyli 2-FMA tak samo jak 4-FMA najlepiej działa oral?
  • 78 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrRager »
Tu jest kompletnie inny profil działania, 2-FMA jest czysto dopaminowe, brak sero, małe wartości rekreacyjne, a 4-FMA to głownie sero i cel rekreacyjny.
2-FMA to głownie jak wyżej pisali stim by się przebudzić i spędzić kreatywnie dzień z energią, na wyjebanie z kapci nie masz co oczekiwać. Oralnie można ładować, ale dłużej trzyma (od 8 do 12 godzin) i dla mnie trzeba troszkę więcej niż donosowo. Sniff nie jest w połowie taki zły jak sniff 2-FA, dla mnie dość lajtowy dla nosa. Od razu można poczuć, że przychodzi energia do działania ;-)
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
  • 551 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: blau77 »
2 to stymulacja a 4 to euforia i stymulacja
  • 349 / 4 / 0
blau77 pisze:
2 to stymulacja a 4 to euforia i stymulacja
4-fma przy podaniu donosowym to moim zdaniem tez tylko stymulacja, oralnie albo wapo kryształu to była euforia - i tylko raczej przy pierwszym stosowaniu, dlatego pytam czy ktoś testował to dogłębnie i może mi opowiedzieć, ale i tak sam zrobię właśnie takie testy
  • 448 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Uriel1 »
Czwórka przy podaniu donosowym nie różni się wiele od dwójki. Zdecydowanie oral dwójki jest lepszy, *-fma niebardzo nadają się do sniffowania.
Swoją drogą, w Chinach obie substancje są od tego miesiąca kontrolowane, podobnież jak parę innych stimów.
  • 551 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: blau77 »
Probowal ktos od wolnego sprzedawcy , kopliwe, jakie dawki?
  • 349 / 4 / 0
blau77 pisze:
Probowal ktos od wolnego sprzedawcy , kopliwe, jakie dawki?
zależy o jaki lot Ci chodzi, mnie dzisiaj wystarczyło 50, 25 dono i 25 doja. Było tak jak chciałem: przyjemnie i energetycznie, bez wyjebki. 3-4 godziny wcześniej wciągnąłem co prawda 40tkę 3-FA :-D
  • 262 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: thalchemist »
jak z czasem działania?
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.