Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 203 / 8 / 0
SandS pisze:
Dokładnie, Wawoj, właśnie o to chodzi.
Ja od początku myślałam w ten sam sposób, co Ty, ale spostrzegłam już dawno tendencję w społeczeństwie na ów temat i mnie to irytowało, że ludzie marnują czas na głupie licytowanie się, kto jest lepszy, zamiast po prostu cieszyć się stanem po omawianej substancji. :-p

O, ja też Twój rocznik.
Ciekawe podejście do życia tutaj przedstawiasz. Irytowało cię to że ludzie marnowali czas na licytowanie się kto jest lepszy zamiast cieszyć się tripem? nie sadzisz ze to troszkę pojebane?
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 906 / 75 / 19
Nie widzę nic "pojebanego" w tym, że mówię, że bez sensu ludzie, którzy jedzą Aco, dzielą się na lepszych ćpunów i gorszych.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 203 / 8 / 0
SandS pisze:
Nie widzę nic "pojebanego" w tym, że mówię, że bez sensu ludzie, którzy jedzą Aco, dzielą się na lepszych ćpunów i gorszych.
to chyba zbyt głębokie jak dla mnie
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 906 / 75 / 19
Kiedyś zrozumiesz tę głębię.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 77 / / 0
dexa znam 6 lat. Mam 21 lat w gimnazjum lubilam latac na DXM. Teraz uzywam go jedynie do podbijania kody.
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.