mastman_v2-1 pisze:Uprzedź chłopaka, że może mieć problemy ze wzwodem, ty będziesz miała problemy z dojściem.
W moim przypadku jako takich problemów ze wzwodem nie było, były za to problemy z dojściem. U dziewczyny orgazm za orgazmem ;-)
Co masz na myśli mówiąc, że miałeś problemy z dojściem? Chodzi ci o fizyczną niemożliwość dojścia mimo, że chciałeś?
mastman_v2-1 pisze:Jakie dawki braliście?
mastman_v2-1 pisze:Chodzi ci o fizyczną niemożliwość dojścia mimo, że chciałeś?
BrightestStar pisze: Tak. Cała noc ruchania i ni chuja orgazmu ;-)
ale poleciałam sobie kiedyś 2-3 miesiące obfite w mefedronowy seks (żadnego innego) i potem przez wieeele miesięcy na trzeźwo nie odczuwałam z niego specjalnej radości.
nawet nie, że nie mogłam dojść czy coś, tylko przeszkadzało mi wszystko wokół, a chyba najbardziej przeszkadzałam sobie po prostu ja.
psychiczna niechęć, fizycznie wszystko działało.
ale przeszło z czasem, przecież to tylko proszek.
mimo tego jak teraz sobie wspominam, to aż mnie dreszcze przechodzą :-p
- Virgil, Aeneid X.284
"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein
"Whatever people say I am, that's what I am not"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.