Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Sonen pisze:hehe metkat + opio to mixx bogów raz miałem okazję stestować mixx metkat (z 16 tableten sposobem Jona) z butyr-fentanylem (2-3mg), pompka 10 igła 0.9. powiem Wam że wejście to było coś ala "niebo jest tu i teraz" lecz chwile późnie j zemdlałem i mnie reanimowali to więc to takie bezpieczne nie jest. ;p
Scalono - IGH909
mechanizm typowy zapewne nie tylko dla kota, ale powrót choć raz "dla starych czasów" skutkuje ciągiem, np. dziś biegłem do apteki, którą zamykają o 21 i wpadłem zdyszany dosłownie parę minut przed zamknięciem
radości nie było, raczej planowanie co z tym zrobię, gdy już do domu wrócę, ostatnio czuję zapach kotopodogny w różnych miejscach i jakieś lekkie zwidy mam, że np ktoś stoi obok, albo idzie za mną (nie ma w tym cienia lęku), choć to akurat może być pośredni efekt kociego nałogu i związanej z nim bezsenności
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Osobiście, radzę to przeczekać i szczerze życzę wytrwałości. Wbrew pozorom, nie trzeba jej wiele. metkat z manganem to ostateczny syf.
sierota pisze:wie ktoś czy Naltrekson jest w stanie pomóc na uzależnienie od metkatu? Metkatu jako tako już nie ćpam, ale powraca co jakiś czas przeogromna chcica na powtórkę i nawet śni mi się, że pukam sobie kota.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Wjebałeś się w mangazizm? Stosowałeś wit C. (np. 4 tabletki na zjeździe).
Kurwiran pisze:@Azuzu Pazuzu
Wjebałeś się w mangazizm? Stosowałeś wit C. (np. 4 tabletki na zjeździe).
-mocna faza trwa o wiele dłużej (6 godzin)
-wchodzi dłużej co moim zdaniem jest plusem, po prostu czuć jak się nogi uginają z przyjemności; można dłużej cieszyć się chwilą
-o wiele mniejsza toksyczność i nie rozwalamy sobie żył bezsensownie
Ja z metkatem się od 6 lat już nie bawię, szybko zakończyłem znajomość, gdyż zjazdy po tym ścierwie są zbyt koszmarne.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.