Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
Na czym najczęściej zdarzają wam się nody?
Mi po PST i kodzie tylko raz się zdarzyło.
Za to po makiwarze... o panie, mnogo razy.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 840 / 26 / 0
@up - Ty poważnie zadałeś te pytanie ? czy dla jaj ?

haha przecież to śmiechu warte i wydaje mi się ze to dla jaj napisałeś , a jak nie to Ci odpowiem po wszystkim można przysypiać tylko odpowiednio trzeba zajebać się .
No i na czym tak? ja na heroinie .
Pzdr
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Aj waj. Pewnie że poważnie. Bo właśnie wydaje mi się że nody występują przeważnie po mocniejszych opio. Po kodzie i pst to raczej chyba rzadko, skoro tylko raz mi się zdarzyło. Choć może tylko dla mnie tak. DLATEGO PYTAM

Breslau jest niemieckie!
  • 231 / 2 / 0
to ja Ci Edward poważnie odpowiem :D

po kodzie nigdy
po PST bywają, kiedyś były normą
po trampku nie pamiętam (ale jest padaczka, lepsza od noddow %-D ). Za to trampek + koda - zawsze chyba powodowało noddy
po buprenorfinie kiedyś miewałem ostatnimi czasy jakoś nie miałem.

ale to wszystko jest gównem w porównaniu do fenta który zdeklasował te wszystkie zabawki powyżej %-D choć nie wiem czy po nim miałem klasyczny nodding (ja bym to jednak tak nazwał) - w/e skoro było zajebiście ;)

Też miałem zawsze wrażenie, że po mocniejszych opio łatwiej o noddy - wszak występują (przynajmniej u mnie) praktyznie tylko jak się człowiek mocno uwali ew. średnio-mocno i położy.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2012 przez Squarepants, łącznie zmieniany 1 raz.
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
  • 536 / 3 / 0
Raz miałem dawno temu po kodzie[w jakimś miksie chyba]. Ah to było coś :-D Póki nie doczytałem hyperreal nie byłem nawet pewny co mnie spotkało :-D Więcej razy przy kodzie[ani pst i tramcu] nody się nie trafiły. Mocniejszych opio nie ruszam więc była to jednorazowa przygoda :-)
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2012 przez M864, łącznie zmieniany 4 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 625 / 28 / 0
ja najmocniejszego nodda miałem własnie po tramcu, jakies 400mg
było ciężko, chwilami czułem jakbym miał zemdleć albo się porzygać, ale po paru sekundach przechodziło
odlać się po 10 minut nie mogłem
ale jak się położyłem do ciepłego łóżka, i nodd się zaczął to było zajebiscie
po PST gdy było bardzo mocno też się w sumie zdarzały, słabe noddy ale całonocne
i mimo wszystko ja tam po noddowaniu się budzę wyspany xD
also, czym się różnią noddy po ciężkich opiatach od tych po przepluczkach czy Tramalu ?
chodzi o to że nie można tego nodda ogarnąć i zasypia się nawet kiedy się nie chce, czy o to że ma całkiem inny charakter ?
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 353 / 5 / 0
Najmocniejszy nod to był po petydynie hm... nawet fajniejszy niż po majce chociaż przeszkadzały mi w nim co jakiś czas drgawki całego ciała. Po słabszych opio takich jak kodeina (wtf?) tramadol czy makiwara w ogóle tego stanu nie doświadczyłem... to możliwe żeby mieć noda po kodzie? ;p Dużo mocnych opiatów nie brałem więc mam kiepskie porównanie w sumie tylko dwa.
  • 723 / 16 / 0
Pierwsze pół roku brania kody to normalnie miałam nody. Teraz rzadko biorę kodę a jeszcze rzadziej mam po niej nody. Bardzo fajne i częste nody mam po Tramalu. Takie typowe kurewsko dobre nody. Oczywiście dużo lepsze niż teraz są, były w początkowych latach brania tramca. Ale nadal się niezłe. Jedyny problemik to przechodzący mnie co jakiś czas "dreszcz" który mnie "budzi". Kto bierze trampka wie o co chodzi.

Rzadko mam nody po buprze ale też się zdarza. Podobnie po opium.

morfinę brałam nie więcej jak 20 razy, i miałam całkiem fajne nody ale, co was pewnie zdziwi, gorsze niż po Tramalu.

Więc wychodzi, jak porównuję wasze posty, że ja bardzo łatwo noduję.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 811 / 5 / 6
MAKbet pisze:
to możliwe żeby mieć noda po kodzie?
Przy dawkach rzędu 600mg bez problemu(oczywiście z prawie że zerową tolerancją), ewentualnie wzmocnić dxm.

PS. Sprawdź maila jeśli możesz ;-)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.