Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Peace
Wczoraj po napisanym poście że już jest miło i przyjemnie, pragnę dodać że to nie był koniec atrakcji. Obudziłem się w nocy gdzieś koło 3-4 nad ranem (a raczej obudziła mnie ona - histamina), drapałem się i zwijałem... z przyjemności. Niedawno wstałem i czuje jeszcze że mnie lekko trzyma.
Ogolnie bardzo spoko specyfik, zero mdlosci czy innych negatywnych efefektow. Szkoda, ze dostep mam jednorazowy raczej ;p
(Chociaż z drugiej strony to i tak zawsze ktoś Ci z chęcią odpisze. przecież kochamy gadać o narkotykach, najlepiej ciągle, nawet jeżeli powtarzamy się 1000-y raz. Nie jest tak?)
Dexxter pisze:da się jakoś sprawdzić?
Z produktów polpharmy tramadol w formie retard występuje dopiero od 100mg, ale mogę się mylić.
Polecam poddać środek ocenie bez ingerencji w fazę innymi dragami. Kubek kawy może być wskazany. Przywal 250mg, jeśli nie masz tolerancji na żadne opioidy (bo oczywiście nawet tego nie podałeś). Drugie tyle zostaw najwyżej na następny raz; jak chcesz aby było fajne to zmieszaj to z kodeiną i mj i idź na piknik w słoneczny dzień. Wtedy nie zmarnujesz potencjału.
Przydałby się HOWTO dla nowicjuszy... Nie każdy ma siły czytać 19 stron wątku+kilka innych w tym dziale.
Mam retardy 150mg w tabletkach, wagę ciała też mógłbym podać w miligramach, bo jestem raczej szczupły hehe ;) o 21-ej czasu lokalnego rozgryzłem najpierw jedną i bezczelnie połknąłem, za godzinę 75mg i +/- 30 minut następne 75mg. Było całkiem fajnie, nieźle się "spało", choć pewnie byłoby lepiej od razu wszamać 300mg prawda? Działanie, jeśli można tak to nazwać, czułem jeszcze połowę następnego dnia :)
Ktoś tu pisał o swędzeniu, owszem trochę swędziały mnie... jajca :D ale nie było to jakieś nieprzyjemne i minęło po około godzinie :)
Może jeszcze kiedyś się skuszę :]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.