Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 178 / 1 / 0
ja waliłem kiedyś fetę po kablach i dobrze jest

fajny kop takie swędzenie w mózgu
  • 178 / 1 / 0
to się rozpuszcza w 1 ml

filtr robisz kulkę nakładasz na igłę i wtedy zasysasz
  • 351 / 8 / 0
mousy pisze:
Mam pytanie , mój brat bierze fete od prawie 4 lat ostatnio moja mam znalazła u niego lyżeczke waciki, strzykawki i maszynkę elektryczna z tego co tu czytam nikt nie używa maszynki elektrycznej on bierze fete czy to już coś gorszego? Proszę o odpowiedź ja nie biorę żadnych używek więc nie wiem.
Hmmm, kompot?
  • 705 / 16 / 0
pikolo pisze:
mousy pisze:
Mam pytanie , mój brat bierze fete od prawie 4 lat ostatnio moja mam znalazła u niego lyżeczke waciki, strzykawki i maszynkę elektryczna z tego co tu czytam nikt nie używa maszynki elektrycznej on bierze fete czy to już coś gorszego? Proszę o odpowiedź ja nie biorę żadnych używek więc nie wiem.
Hmmm, kompot?
albo próbuje zrobić maszynkę która sama podgrzewa i ładuje i narazie tylko zbiera materiały
Ryyyyyyyba!
  • 179 / 3 / 0
kurde. zrobiłem na probe z glukozy zastrzyk wyszedl idealnie krew sie pojawila ciemna no i powoli wstrzykiwalem. jak chcialem zrobic to z amfetamina to ni choroby nie moglem trafic krew nie chciala sie pokzac(moze strzykawka sie zapchala? jakich najlepiej strzykawek i igel uzywac?) na pol grama ile wody trzeba? dodarcie cos.
  • 333 / 12 / 0
co to są w ogóle za pomysły... :-/ ..nigdy bym sobie nie wbił igły w ciało .może ktoś skrytykować to co mówię ale Zabawy Strzykawkami? Igły? ee .. :scared: nie ma takiej możliwości , poza tym jak już jest ktoś kto się w miarę orjentuje co i jak z tym tematem to napiszcie gdzieś dawkę jaką taki dzieciak ma sobie dojebać itd . Tak żeby to kurwa nie był pierwszy i ostatni - tu do tych znających się na rzeczy mówię bo coś mi się zdaje że eksperymenty z dawkowaniem w taki sposób to nie zbyt mądry pomysł. ..w nos czy zjeść to jeszcze go może uratują ale w żyłę to kurwa przecież po sprawie jak się jebnie na choćby 50 czy 100mg....pomyślcie sobie o tym a Panu rage13 tj autorowi poprzedniego postu powiem tyle żeby sobie może kupił wagę elektroniczną z dokładnością do setnych części -dziwne ale szkoda mi Cię chłopaku, przelicz to sobie dokładnie żeby później ktoś nie płakał..nie mówię tego złośliwie po prostu to jest już poważniejsza sprawa do której trzeba podejść poważniej niż do kreski na imprezie..a nie wydaje mi się żebyś tak na "oko" wszystko wymierzył dokładnie..
PODAJCIE TU JAKIEŚ DAWKOWANIE ALBO JAK PRZELICZAĆ W STOSUNKU DO MASY CIAŁA (nie wiem, cokolwiek..) pozdrawiam .
<<<La Fete Continue..>>>
  • 232 / 1 / 0
Jest trochę wcześniej jak to robić :rolleyes:
POtrzeba:
-strzykawkę 5ml
-dwie igły (ja brałam najmniejsze, w sumie nigdy się nie mogę połapać w rozmiarówkach %-D)
-kieliszek do wódki %-D
-filtr (np z papierosa)
-pasek
-wacik
-no i oczywiście towar, heh

jak zrobić roztwór?

1.bierzesz 1/3 tego co zazwyczaj walisz w nos
(jeśli to pierwszy raz po przerwie to bierzesz 1/3 tego co walisz po przerwie itd. itd.), 2.wlewasz wodę do kieliszka (ja wlewałam 1,5ml),
3.wrzucasz towar do wody,
4.potem wrzucasz filtr,
5.mieszasz (żeby to co się da wytrącić),
6.wbijasz w niego igłę i naciągasz płyn(powinien być bezbarwny, w miarę) do strzykawki
7.wymieniasz igłę
8.i walisz po kablach

jak zrobić zastrzyk?

ano, bierzesz pasek,
1.owijasz przedramię (chyba nie raz widziałeś, jak to robi pielęgniarka jak pobiera krew),
a) jeden koniec przytupujesz nogą, drugi w zęby ;-)
b)albo zawiązujesz, ale potem będzie Ci trudniej rozsupłać jedną ręką
2.gdy już zobaczysz/wymacasz żyłę śmiało wbijasz igłę,
powinna się pojawić krew na złączeniu strzykawki z igłą ale dla pewności POCIĄGNIJ(czyli "od siebie") tłoczek i jak wleci krew znaczy, że wbiłeś się w żyłę.
3.POLUZUJ PASEK!
4.Teraz możesz docisnąć tłoczek
i... się fazuj

a najlepiej poproś kurna kogoś zaufanego, żeby Ci to zrobił

a jeszcze lepiej: jak już masz walić amf to nie po kablach :-/
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2010 przez Tifaa, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 12 / 0
-jedna podstawowa sprawa jakby ktoś za dużo myślał- jak dla mnie to wyjebane może nie być tej informacji bo ja i tak nie zamierzam się kłuć ale szkoda mi takich ludzi którzy będą to robić i przez niewiedzę coś spierdolą. emotka na początku tekstu - :rolleyes: bardzo fajna chociaż nie bardzo wiem co ma oznaczać.. ale mało ważne , fajnie że ktoś to umieścił...tak swoją drogą.. widzę że ten ktoś zna się nawet na rzeczy.. gratuluje Skarbie :-)
<<<La Fete Continue..>>>
  • 132 / 4 / 0
WhiteMan46 pisze:
co to są w ogóle za pomysły... :-/ ..nigdy bym sobie nie wbił igły w ciało .może ktoś skrytykować to co mówię ale Zabawy Strzykawkami? Igły? ee .. :scared: nie ma takiej możliwości
Dokładnie, zresztą ja od dziecka się igieł panicznie boję. W gruncie rzeczy ma to swoje plusy, ponieważ dopóki strach nie minie (a się nie zapowiada) dopóty moja fascynacja opiatowa będzie nie groźna.

Zresztą nawet gdyby igły w skórze mnie nie przerażały to nie przyszłoby mi do głowy, żeby sobie fetę wstrzykiwać. To wciąganie białego proszku noskiem ma taki swoisty urok, a na działanie nie narzekam i wrażeń z nią związanych więcej nie szukam.

za dalszy offtopic polecą warny. Wątek dotyczy dożylnego podawania amfetaminy a nie poglądów na to i strachu przed igłami - BS
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki."
Fryderyk Nietzsche
  • 85 / / 0
Jak sobie przypomnę moje przygody z I.V, to mnie ciarki przechodzą. W ostateczności wodę brało się z kałuży na ulicy. :nuts: %-D

No ale od 5 lat nie biorę w ogolę I.V amfetaminy. Ale kanał wciąga strasznie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.