Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Czlowiek_Widmo pisze:
Czy ktoś może mi odpowiedzieć chociaż wiem, że to pytanie niekoniecznie pasuje do tego działu, czy po odstawieniu na jakis czas buproppionu i później wracając do niego z powrotem będzie dalej działał jak należy czy niekoniecznie. I tutaj bardzo proszę o rzeczową odpowiedź.
Będzie ok.
Mi lekarz zmienił to na coś innego, bo nie wiedział że tak blokuje kodeinę, wytrzymałem 3 tygodnie i odstawiłem.
Naćpać możesz się po tygodnu od odstawki.
Poźniej żarłem ten Wellbutrin od tak sobie jedną tabletkę rozwaloną jak wykończyłem Medikinet albo miałem ochotę na dłuższą faze.
Działa, działa, najwyżej żeby go rozkręcić od razu będziesz musiał pierwsze 2-3 tabletki pokruszyć, a później normalnie.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.