Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3216 / 395 / 0
Tak to od tego. Może wcześniej mniej się ruszałeś stąd nie czułeś mdłości. Też tak miałem na początku grzania brałna, przeszło po tygodniu walenia w ciągu.
  • 983 / 16 / 0
Czlowiek_Widmo pisze:

Czy ktoś może mi odpowiedzieć chociaż wiem, że to pytanie niekoniecznie pasuje do tego działu, czy po odstawieniu na jakis czas buproppionu i później wracając do niego z powrotem będzie dalej działał jak należy czy niekoniecznie. I tutaj bardzo proszę o rzeczową odpowiedź.

Będzie ok.
Mi lekarz zmienił to na coś innego, bo nie wiedział że tak blokuje kodeinę, wytrzymałem 3 tygodnie i odstawiłem.
Naćpać możesz się po tygodnu od odstawki.
Poźniej żarłem ten Wellbutrin od tak sobie jedną tabletkę rozwaloną jak wykończyłem Medikinet albo miałem ochotę na dłuższą faze.
Działa, działa, najwyżej żeby go rozkręcić od razu będziesz musiał pierwsze 2-3 tabletki pokruszyć, a później normalnie.
  • 49 / / 0
Ja to mam w ogóle jakiś popierdolony ten łeb. Najpierw spalona ćwiara ładnie ujebała, żeby za chwilę dowalić jeszcze ze trzy ćwiary. W ciągu godziny zrobiony gram jakby nigdy nic. Dla mnie Brown nie warty świeczki. Wolę zapodać kodeinę. Podobnie ujebany no i przede wszystkim taniocha no ale co organizm to inne działanie.
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
To jakość tragiczną musiałeś mieć :-) To nie wina organizmu. Po dobrym to nie miałbyś siły podnieść powieki po takiej ilości. Pomijam fakt że po dwóch miałbyś już dość.
  • 1241 / 9 / 0
jedna cwiara Cie ujebala a potem dorzucilem jeszcze 3 w godzine ??? to co ty miales w tych pozostalych 3 cwiarach kawe ? :D
  • 233 / 2 / 0
tak z ciekawości zapytam-przy tolerancji na majkę 400-500mg (100mg na strzała) na dzień ile musiałabym brać browna, żeby jakoś go poczuć?
  • 800 / 8 / 0
1-2 dziennie. Ale pewnie na jednej by się skończyło :-) H dużo mocniejsza jest.
  • 1241 / 9 / 0
cpasz 4-5x po 100mg ? co tak czesto ?
  • 233 / 2 / 0
bo lubię tak ;-)
  • 1241 / 9 / 0
hehe no w sumie ;) znam takich co laduja 8x na dobe hehehe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.