wogole baclofen dziala fajnie w dawkach 30-60mg po co zrec tego az tyle skoro mniejsze dawki sa fajniejsze ... no ale to trzeba jak opiaty w ciagu zeby docenic prawdziwa fazke baclofenowa
baclo jest swoisty i niesamowicie dobrze sprawdza sie jako podnosiciel nastroju jest fazka ale jest sie trzezwym jest fajnie ale nie nosi cie jak na sztormie - ale to jak mowie nie za duzo i w ciagu tak dziala wydaje mi sie ze organizm sie wysyca tym ale nie jestem specjalista takie sa moje subiektywne odczucia
p.s.
z moich obserwacji nt tego leku wynika ze jesli zajadasz go wlasnie w takich nie zaduzych dawkach to tolerka nie wzrasta po ciagu latwo odstawic zero dramatow ale jak sie do tego pije alkohol to tolerka rosnie i to szybko i wogole ... fajna fazka zamienia sie w czarna dziure w pamieci i skutki swoich pojebanych zachowan ktorych mozecie nawet nie pamietac ... latwiej poprostu utrzymac w ryzach baclo bez alkoholu i ten mix mnie wogole nie pasuje chyba ze chce pasc na cycki i spac (i liczyc sie ze jak bedzie o 10mg za duzo to bedzie zyganie zatrucie takie samo jak po zbyt duzej ilosci alko - wiec po co jak baclofen dziala jak alkohol tylko w ulepszonej wersji ????????
ps.2
czasem u mnie pojawiaja sie bole plecow a czasem nie nie wiem od czego to zalezy dzieje sie tak od wielu lat mojej znajomosci z ta tabletka i nie mam pojecia czemu raz wystepuje a raz nie - ma ktos tak jeszcze ... ? (paracetamol wystarcza do wylaczenia tego bolu)
W sumie tak można powiedzieć na baclo, ulepszony alkohol w tabl albo gbl o przedłużonym uwalnianiu - tak na mnie działał mniej więcej baclo, chyba sobie niedługo skołuję bo się stęskniłem.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze::D ahh ten baclofen :Dcpunex pisze: Po tej mniejszej dawce strasznie mi sie chciało ruchać i ogólnie na fotce z kazdą pisałem nawet z nie najlepszymi!!
czy mając 17 lat mogę iść do lekarza i nakłamać ze mam skurcze i potrzebny mi baclofen ?
czy raczej nie uwierzy mi ze względu na wiek ?
jeśli jest to możliwe to o co lekarz może zapytać i co na to odpowiedzieć ?
Z góry mowie ze nie biorę niczego o czym nie mam zielonego pojęcia, czytałem wypowiedzi rożnych osób i mniej więcej wiem jak to na mnie zadziała.
Bo brany solo to nie to
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.