Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Hej, jest jeszcze we Wrocławiu piwko Piast?
Taki sentyment mnie złapał, choć z tego co pamiętam nie był jakieś wyjątkowe.

Chciałbym kiedyś spróbować tego całego, zachwalanego specjala.
Fajne są piwa regionalne.
I'm broken.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pierdola »
Czarna Fortuna, ogólnie ciemne piwa i różne ciekawe wariacje smakowe jak dla mnie są najlepsze :)
The college students who are using LSD and marijuana today do not comprise a criminal class. They are not drug addicts seeking to escape. They're your best educated, your most creative, and your most couragious, young people. And like it or not, they might build you a new civilisation.
  • 2129 / 31 / 0
Jak dla mnie numer jeden to Tyskie
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 2 / / 0
Widać na Woodstocku jeszcze nie byłeś... :-p
Uwaga! Użytkownik Ja Tu Tylko Sprzatam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hekate »
Hmm.. Najbardziej mi Guinness podchodzi, a taką rutyną jest Lech lub Warka : ).
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CheGue »
Hmm.. Najbardziej mi Guinness podchodzi,
.. bardziej idzie sie tym najesc niz napic. Wypij z szesc, to Ci uszami wyjdzie. No ale o gustach sie niby nie dyskutuje. ;)

Jak dla mnie , i to bezapelacyjnie:
1.Brok Sambor i Brok Kanclerz(nie widziany od stu lat)
2.Zywiec (wlasnie sie racze)
3.Tyskie
4. Grolsh

Powyzsza lista nie podlega negocjacji.
Dziekuje ;)
  • 4 / / 0
warka stronk. czasem nie stronk..ale zazwyczaj stronk, jak np teraz, takie 2. wczesniej karlzberk. tez spoko ale z twist ofem nie moge sie pochwalic jak fajnie otwieram browar zapalniczka. się znaczy ogolnie piwo spoko, ale wole drinki, a szczegolnie white russian, słodka aborcja, zabij mnie i shark attack. no i kurwa mojito
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
[quote="Ja Tu Tylko Sprzatam"]
Widać na Woodstocku jeszcze nie byłeś... ]
A było ostatnio na brudsoku?
To już różnie jest, ale na masowych imprezach za chujca bym nie kupił lanego piwa, chyba że na chmielakach.
Czasem w knajpach lane piwo jest po prostu pyszne i tu już nie patrzysz na markę.
Weźmy sobie warkę czerwoną dla przykładu (za którą nie przepadam) , które raz trafiło mi się takie lane, że po bardziej smakowało mi od Tyskiego, które uwielbiam.
I'm broken.
  • 2 / / 0
korkorio pisze:
Ja Tu Tylko Sprzatam pisze:
Widać na Woodstocku jeszcze nie byłeś... ]
A było ostatnio na brudsoku?
To już różnie jest, ale na masowych imprezach za chujca bym nie kupił lanego piwa, chyba że na chmielakach.
Czasem w knajpach lane piwo jest po prostu pyszne i tu już nie patrzysz na markę.
Weźmy sobie warkę czerwoną dla przykładu (za którą nie przepadam) , które raz trafiło mi się takie lane, że po bardziej smakowało mi od Tyskiego, które uwielbiam.
Był owy Tyskacz. Do dziś gdy na niego choćby spojrzę to pojawia się u mnie odruch wymiotny ;-) Już prędzej walnę nalewkę niż Tyskie %-D Ale o gustach się nie dyskutuje jak ktoś wspomniał. Właściwie procent to procent. Aby mokre! :o)
Uwaga! Użytkownik Ja Tu Tylko Sprzatam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Wiadomo ze lane powinno byc z zasady (duzo) lepsze, ale u nas prawie zawsze jest walowane.
A na bibach/koncertach to jest juz kurwa przegiecie po calosci... :#:

U mnie w pewnym gorskim schronisku jest niezle bro z kija, ale niepasteryzowane.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.