ODPOWIEDZ
  • 3195 / 376 / 0
Loperamid nie wchodzi w żadne interakcje z innymi opiatami i jedyne jego działanie to powstrzymywanie sraczki.
  • 1293 / 20 / 0
nie zgadzam się z Tobą Blu :)
zachęcony postem strone wcześniej, checią na kolejny pojebany test i posiadaniem 7 tabletek Loperamidu spróbowałem
rozgniotłem 4tabletki,dodałem ciutke kwasku i ........zaskoczyłem się kiedy poczułem że działa, nie mocno, ale czuć zdecydowanie i jestem tego w 100% pewny, bo poczulem specyficzne uczucie na mięśniach jak po moim odpale.
tylko trzeba dwa razy filtrować bo po razie było bardzo mętne, zobaczymy jak z zatwardzeniem, jutro nawpierdalam się srakogennych rzeczy i zobaczymy czy bedzie trzymało czy się wysram, jak to drugie tzn że zdatne do użytku(aczkolwiek oczywiscie nie polecane)
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3195 / 376 / 0
Mi chodziło o to że nie daje haju w sensie ciepła, odsunięcia problemów, euforii i przyjemności takiego jak opiaty. Jednak w dużych dawkach może mieć widoczne działanie w postaci rozluźnienia mięśni gładkich i spowolnienia oddechu. Może stąd wynikają różne zdania na temat tego czy działa czy nie. Nie chcę się tu kłócić, jak ktoś pisze że ma po tym pełnoprawny haj to ciężko to jakoś komentować logicznie, większość tych co próbowali się tym naćpać jednak nic nie poczuła.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2013 przez Blu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1293 / 20 / 0
Zgadzam się,pełny haj to to nie był, broń boże. Ale CZUĆ. Dzis jest drugi dzień i efekt antysrakowy uważam za hujowy, bo właśnie bez żadnego problemu usiadłem na kibel i zrobiłem co miałem zrobić, mimo ze wczoraj poszlo 7tab iv. Pukałem to na skręcie, skręt zabity.
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1536 / 208 / 0
Czy to nie był efekt placebo? Sole loperamidu, jako jedne z niewielu soli opioidów, są praktycznie NIEROZPUSZCZALNE w wodzie. Działają na receptory opiatowe w jelitach ( tak, tam też są te receptory , źródło danych "Terapia bólu"), zmniejszając perystaltykę. Co prawda, niewielka ilość (znane problemy z przekraczalnością bariery krew/mózg) dostaje sie do mózgu, ale ile tego trzeba by przyjąć? W ulotce, dołączanej do loperamidu, jest ostrzeżenie o możliwości wystąpienia senności, ogólnego oszołomienia, ale nie podane jest, przy jakiej dawce może to wystąpić.
  • 1293 / 20 / 0
stary dziad, wiem żeś stary wyjadacz, ale jak pana Boga nie kocham naprawde czułem, nie pełną faze ale typowe "ufff ale fajnie na mieśniach", nie kłamie, po co miałbym kłamać?
  • 2878 / 21 / 0
Ale to czucie, to jest własnie placebo, rozumiesz? Skręt przechodzić może nawet od podania wody i.v.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 880 / 23 / 0
Chyba skręta nie miałeś... :moody:
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 2878 / 21 / 0
Chyba nie zrozumiałeś... i nie mówiłem o sobie.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2040 / 242 / 0
idontknow pisze:
Ale to czucie, to jest własnie placebo, rozumiesz? Skręt przechodzić może nawet od podania wody i.v.
Po loperamidzie faktycznie czuć lekki wjazd, to nie placebo. Mnie po puknięciu wody żaden skręt nie przechodzi, albo cos dziala albo nie. Loperamid działa jakos psychoaktywnie, ale mimo wszystko jest niewarty uwagi. Jedynie taka ciekawostka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.