Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy moja "historia" dała wam dużo do myslenia?
Tak
53
18%
Nie
52
18%
Wyjebane mam
185
64%

Liczba głosów: 290

ODPOWIEDZ
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
moje życie zmieniło się odkąd trafiłem na hyperreal. Kiedys się nawet uczyłem z gimnazjum wyszedłem ze średnią 4,3 w podstawówce nawet miałem z paskiem a teraz ledwo wyciągam na 3 po tym jak poznałem kodę. zaczęło mnie wszystko jebać, nie obchodziło mnie kompletnie nic, wagary, koda i buda żeby tylko w niej być i wyjść. ale jest najs ;)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
anonimus pisze:
moje życie zmieniło się odkąd trafiłem na hyperreal. Kiedys się nawet uczyłem z gimnazjum wyszedłem ze średnią 4,3 w podstawówce nawet miałem z paskiem a teraz ledwo wyciągam na 3 po tym jak poznałem kodę. zaczęło mnie wszystko jebać, nie obchodziło mnie kompletnie nic, wagary, koda i buda żeby tylko w niej być i wyjść. ale jest najs ;)
Zawsze można połączyć przyjemne z pożytecznym:) Ja gdy chodziłem do szkoły skodzony to dostawałem czesto dobre stopnie.
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
alko (eh) -> zioło -> fajki -> benzydamina, acodin -> MDMA MDMA MDMA MDMA (4 evah!) -> RC (df, doc, doi), w tym samym czasie koks coś tam z fetą (sfeconymi piksami i raz obrzydliwa feta w proszkowej postaci), po RC zwykle benzo, jeden epizod z klonami -> salvia (i rozpoczęcie uprawy roślinek), grzyby -> przygoda zbliża się do końca, czyli do DMT
Ha! Nie zaprzeczysz ćpaq, że kończy sie na heroinie. życie jest tylko przelotnym momentem krotkim przystankiem do stacji wieczne szczescie. Pora na ayahuaskę! a kwas zawsze mozna kupic ale zawsze cos sie nie udaje. kupimy na węgrzech ogladajac te grzyby wysokie na 50metrow (na festiwalu)
Tak samo w szafce mam teraz rzeczy, które wielu z was bardzo chciałoby mieć,

tzn?
On ma w szafce majtki staniki i inne skarpetki. jednakże rozgryzł mnie bo też chciałbym to mieć.
.
  • 38 / / 0
brusdz pisze:
anonimus pisze:
Zawsze można połączyć przyjemne z pożytecznym]

w 3 klasie liceum prawie codziennie przed szkołą waliłem opiaty i do tego paliłem gibony. nie uczyłem się ani minuty do matury, prezentacje zrobiłem dzień przed ustną maturą dla siebie i mojej (wtedy) panny. z 2 przedmiotów (wos, angielski) na moim poziomie miałem najlepsze wyniki z całej szkoły.
liceum było zajebiste, jak ja za tym tęsknię...
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
U mnie w sumie zajebiście skromnie. Późno zacząłem (2 gimn?), mało materiału przerobiłem:
fajki&alko&tabaka->(liceum)marihuana->haszysz->dxm->konopie->(3kl liceum)LSD, ecstasy, marihuana, kofeina->(studia) cannabis, kofeina -> ...Tu miejsce na więcej, tyle jeszcze materiału...ale na zdrowie nie narzekam więc jestem dobrej myśli.
Plus alko prawie wszędzie gdzie nie wymieniono, sporadycznie nikotyna.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rurki »
2 gimnazjum fascynacja lsd i marihuana
Troche ziola, potem hyperreal i benza.

Wakacje powiedzmy ciagle dxm, przerwa dlugo dlugo nic.
Liceum zielsko, metkat troche kody.

I jest pieknie.

Metkata kocham. Bardzo.
Uwaga! Użytkownik Rurki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
w takiej kolejności:

marihuana
dxm
benzydamina
efedryna
ronson
relanium
mdma
gbl
grzyby
kokaina
poppers
amfetamina
lsa
lsd
5-meo-dmt
tramal
kodeina
metkatynon

zostaja mi juz tylko rc i odpal chyba ;]
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
U mnie zaczęło się trochę inaczej, więc

DXM za gimbusa, podjarka ćpaniem, i ogólnie, ale to dawno dawno temu, ogólnie przez kilka miesięcy od czasu do czasu, niekiedy wracam do niego w formie jakiegoś mixu, czasem z dziewczyną
Amfetamina też za gimbusa, początkowo trzy cztery razy, później trochę częściej
Marihuana każdy palił, więc nie wypadało być gorszym, jednak jaranie nie przypało mi do gustu i mało palę, można powiedzieć, że bardzo mało
MDMA za namową znajomych, kilka razy, to nie dla mnie
Po tym wszystkim była przerwa, aż do liceum i pierwszych 'stresów'
Kodeina pokochałem ją,bez kitu kurwa pokochałem, na początku walenie po 150mg dziennie, później pierwsze (kilku)tygodniowe ciągi z gramem/dzień, pierwsze objawy obstawienia, pierwsze wizyty u psychologa, kodeine biorę do teraz, choć rzadziej
LSD w chwilowej fascynacji, kilkanaście razy
Benzydamina bo przeczytaniu TRów na h.
Benzodiazepiny relanium,klony, pierwsze IV na nieświadomce i wyjebaniu w kiblach, rodzina pracuje w szpitalu więc często pożyczałem, ciągi na klonach, lorafen, alprazolam, bromazepam,nitrazepam, ogólnie wszystko do czego miałem dostęp w aktualnym czasie, z tym że klony i rolki najczęściej dziwne jazdy, urwane filmy
Tramal kradzony ze szpitala, ciągi, iv
Morfina kradzione mst continusy, sevredol
Heroina dwa lub trzy razy, palone i iv, gdybym miał dostęp byłoby więcej, ale w sumie to dobrze, pewnie do niej znów wrócę
Metkat do mixów i ogólnie sam, tylko iv
Bupra sam nie wiem czemu

zostaje wierny opiatom.

to tyle, pewnie wielu rzeczy nie napisałem, przepraszam, wszystko to na przeciągu 2006 do teraz
Ostatnio zmieniony 19 maja 2009 przez eis, łącznie zmieniany 1 raz.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 55 / 1 / 0
Jakieś 14 lat pierwsze papieroski i browarki ...
Po kilku miesiącach zapalenie pierwszego skreta: maryski i haszu...
Co trwało kilka latek...
Od 17 roku życia , przez ok 3-4 lata speed niestety , nad tym bardzo ubolewam bo to cholernre ścierowo...
Nastepnie kilku miesieczna przerwa i tylko alko w tym czasie...
A pózniej 23 lata koks przez jakis czas ...
I zaczeło sie najgorsze czyli heroina i.v. od pierwszego razu i tak ok 3 lata ...
A jak wiadomo do tego róznego rodzaju benzo,tramale, klony, rolki, diazepamy, nitrozepamy, bromozepamy i inne...
Aha w miedzy czasie jeszcze mietek był grany...
I to by było na tyle czyli ogólnie rzecz ujmując klasyczny pamietnik narkomana...sorry narkomanki :-D
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 2 / 0
U mniezaczeło siuę wszystko po śmierci ojca w ciągu miesiąca zaczełem palić pić i ćpać. 15 lat

i sam nie wiem czemu tak szybko się stoczyłem lazłem i chuj wie po co tak głęboko teraz siedze w morfinie i chuj też nie wiem po co ale cholernie boje się odstawić normalnioe nie jestem sobą jagbym kóźwa miał dwie osobowości. (może opętanie) jedna wyklucza drugą, chce być kimś mam marzenia ale jak przychodzi trzeźwość ich już nie ma niby chce odstawić a spadam na dno i nie moge powstrzymać 3 miesiąc ciągu morfinowym.

Boli mnie już to kórwa moje zmarnowane życie a jeszcze bardziej jak gówniażernia wpierdala się w dragi i mówi o nich z takim zachwytem a najgorsze jest to że im się nie przemówi (heheh tak samo jak wam i mi) ale cóż poczujesz jak spadniesz.

Mnie śmieszyło zawsze pytanie "kto to jest narkoman"
podstawówka -osoba która zażywa narkotyki
po tem -"osoba która ćpa wszystko ale oprucz marichuany
po tem "osoba która ćpa częściej niż 2x w tyg
po tem "osob a która daje po kabl;ach
po tem "osoba która ćpa codzaiennie
po tem "osoba która ćpa ponad 3x dziennie
po tem osob a która ma ciąg ponad miesiąć
po tem "osoba która ma ciąg ponad 2 miesiące
po tem (teraz) osoby które ćpają ponad 15 lat here

I wiem że to jest bez sensu ale ja nie chce być kórwa narkomanem
Tragedia życia poświęcona dowodzeniu własnej wartości obojętnemu światu
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.