Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 98 / / 0
Na mnie dawka 60mg sniffem działa relaksująco i przyjemnie, nic tylko leżeć do góry brzuchem z słuchawkami na uszach i ulubioną muzyką. Stan ten nie ma nic wspólnego z deksowym wywaleniem. Działanie obu substancji można porównać przy spożyciu dużej ilości MXE. Taka jest moja opinia ;)
mleko i miód czekają na mnie po drugiej stronie
  • 106 / / 0
@SzatanskiSkoczek: Nie, na następny dzień będziesz miał raczej afterglow, co jest bardzo przyjemne.
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
U mnie na początku prób to była loteria, zarówno z DXM jak i MXE. Po zaledwie 3-4 tripach najpierw z DXM, a potem z MXE, zniknęło całe to zamulenie dzień po i zostawałem z bardzo miłym afterglowem.

DXMowy jest bardziej spokojny, 'zimowy', a po MXE chciałem być wszędzie, załatwiać wszystko i robić wszystko naraz. Nie porównuję tego do stymulantów, to czuje się, jakby było bardzo naturalne. Chęć z wewnątrz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Zajebałem 200 mg pod język, weszło w pół godziny, po godzinie było konkretnie grubo. Nie poszło tak jak chciałem, nie wystrzeliło wystarczająco. Lezałem wiele godzin zdysocjowany w łóżku ale cały czas wiedziałem, że leżę w pokoju, że komp bardzo głośno chodzi, że jestem na metoksie. Żadnych kosmosów, obcych form życia, aniołów i innych takich pierdół. Nastepnym razem ale to jak będe miał więcej niż 2-3 dni wolnego to zjem 250 metoksy i pakę ako, pod ręką będą nabite faje ekstraktu z szałwii.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 415 / 3 / 0
Może miałeś słaby sort?
Ja po 200 mg straciłem przytomność...
  • 98 / / 0
Cienista Marchewa pisze:
Może miałeś słaby sort?
Ja po 200 mg straciłem przytomność...

Dowiedziałam się parę godzin temu, że w piątek poszło aż pół grama na trzy osoby. 160mg dobrego towaru - letarg.
mleko i miód czekają na mnie po drugiej stronie
  • 1251 / 4 / 0
Powiem wam, że was nieźle ruchają z towarem : D

Ja mam MXE od [św. Mikołaja - s.] i po 30mg było mi miło i przyjemnie.
Po 50 zaczynała się niezła pizda a przy 70-80 był już okropny wyczes, wręcz nieporównywalny do sporych ilości deksa.
  • 71 / / 0
Indywidualny profil działania?

A na dodatek przy MXE można osiągnąć różne efekty przy tych samych dawkach nawet pomijając kwestię tolerki.
np. bierzesz po tygodniu 100mg - pizda totalna , bierzesz po dwóch kolejnych tygodniach 100mg i nawet nie poczujesz.
"dysocjacja, sedacja, spacja, leżę i tyle, czekam, czerń robi się jasna"
"meszek w głowie , zaczyna się"
  • 3363 / 355 / 0
Potwierdzam. Po moich wnikliwych badaniach, doszedłem do wniosku, że nie warto używać MXE więcej nix dwa razy w miesiącu.
Tolerancji zdaje się nie ma, ale na tripie wyraźnie ja czuć, szczególnie gdy używa się MXE często.
  • 8103 / 909 / 0
podobnie jak z DXM,znika magia jak za często się bierze.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.