Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
DXMowy jest bardziej spokojny, 'zimowy', a po MXE chciałem być wszędzie, załatwiać wszystko i robić wszystko naraz. Nie porównuję tego do stymulantów, to czuje się, jakby było bardzo naturalne. Chęć z wewnątrz.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ja po 200 mg straciłem przytomność...
Cienista Marchewa pisze:Może miałeś słaby sort?
Ja po 200 mg straciłem przytomność...
Dowiedziałam się parę godzin temu, że w piątek poszło aż pół grama na trzy osoby. 160mg dobrego towaru - letarg.
Ja mam MXE od [św. Mikołaja - s.] i po 30mg było mi miło i przyjemnie.
Po 50 zaczynała się niezła pizda a przy 70-80 był już okropny wyczes, wręcz nieporównywalny do sporych ilości deksa.
A na dodatek przy MXE można osiągnąć różne efekty przy tych samych dawkach nawet pomijając kwestię tolerki.
np. bierzesz po tygodniu 100mg - pizda totalna , bierzesz po dwóch kolejnych tygodniach 100mg i nawet nie poczujesz.
"meszek w głowie , zaczyna się"
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.