Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 867 / 12 / 0
Blu pisze:
Ja bym był podejrzliwy. Po co ktoś miałby sprzedawać coś za 25 jak może za 40-50 a i tak z pocałowaniem w rękę od niego wezmą.
Ewentualnie może być typem ćpuna którzy robi wałki będąc w potrzebie a potem ma wyrzuty sumienia i stara się to jakoś naprawić, znam takich! (Czasami to może być opłacalne %-D )
ChÓj!
  • 800 / 8 / 0
Wał i to pewny. 60-70 zł taka jest cena.
  • 623 / 9 / 0
że w wawie jest taka cena, to wcale nie znaczy, że we wro też taka musi być, pamiętam, że dawniej to braliśmy po 40 i to jeszcze z 3 ręki, gdzie każdy brał sobie po kilka groszy. Daltego te 25 wydaje mi się być ciut podejrzliwe, ale jednoczenie realne, szczególnie że to dobry kumpel starego odpałowca mu taką ofertę daje. Kurwa, warto ze 50 zł na 2 ćwiartki zaryzykować, nawet jak bdzie 2x słabsza od tej warszawskiej to i tak będzie się opłacało.
  • 840 / 26 / 0
grizzly1982 pisze:
Wał i to pewny. 60-70 zł taka jest cena.
Coś Ty na Wawie już spokojnie lata 40-50 zł od jakiegos czasu ... I to sporo dilów ma właśnie juz takie ceny .. ;)
Co coraz bardziej mnie cieszy .. Bo moze wróci tak jak było przed posuchą ze za 100-110 3 ćwiary były ... a nie teraz za 100 2 ćw
Co do tego Wrocławia nie mam pojecia jak tam jest z brownem .. ale cena jest bardzo bardzo podjerzliwa .. i wzamian mozesz dostać kakao ale ja bym sprobował i wział jedną duzo i tak nie stracisz na tym jak cos ..
pozdro
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 6 / 0
to mniejwiecej 2 razy taniej niz u mnie
  • 623 / 9 / 0
No to skoro nawet w wielkiej wawie chodzi po 40, to może też chodzić po 25 we wrocku ;) Ryzykować można :)
  • 401 / 3 / 0
Pewnie, że można, strychnina dodawana do towaru to już daleka przeszłość %-D
Btw- TY PIERWSZY TO PUKASZ. Jak coś spróbuję Cię doprowadzić do stanu używalności, pyszczku:*
Lotnik pisze:
(Czasami to może być opłacalne %-D )
No baa... benzo garściami dawane to też ciekawe fanty w zamian za tamten 'wałek' ;-)
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
  • 840 / 26 / 0
Pan Piotr pisze:
No to skoro nawet w wielkiej wawie chodzi po 40, to może też chodzić po 25 we wrocku ;) Ryzykować można :)
Nie sluchaj przewaznie jest po 50 zł ćwiara nie po 40 zł .... ale jest i po 40 zł ale słabszy niz ten za 50 zł ... Wiec ja kupuje tego kozaka po 50

@ ms lovett - wątpie zeby teraz ktoś w takie rzceczy się bawił ... wiedząc ze ktoś puka itd ... Przynajmniej w Wawie juz teraz na szczescie rzadko mozna spotkac takich ludzi co wypierdalają .... No i dobrze w sumie .... ( ale zawsze jakiś się moze trafić )

a i co do tej ceny to ja szczerze wątpie zebys dostał za 25 zł ćwiare .. nikt Ci za tyle nie załatwi ... moze setke ale nie ćwiare .... I jakos dziwnie mi sie wydaje ze ty tak tylko specjalnie napisałeś zeby ludzi na forum mieli o czym pisać .. a to po prostu sobie wymysliłeś zwyczajnie ... ; )
pzdr
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 9 / 0
Uważasz, że jestem człowiekiem,, który pisze na forum bzdury, żeby ludzie mieli o czym gadać? Pewien stary grzejnik mi powiedział, że jest taka opcja, a wałków raczej mi nie robił, więc się poważnie nad tym zastanawiam, dlatego tu napisałem. Ale jako że tutaj pisze tylko warszafska ekipa z warszafskimi cenami, to raczej mi nie pomożecie...

We wro już brałem po 40 brąz, z czego 5 dla załatwiającego, czyli w sumie po 35. Nie dziwiłoby mnie zbytnio, gdyby koleś z 30letnim stażem i wieloma znajomościami miał dostęp do brązu po 25...
  • 401 / 3 / 0
Wawa a Wro to zupełnie inne klimaty. We Wro na bajzlu dawniej dużo taniej można było dostać ćwiarę. Zresztą- życie w stolicy też ogólnie jest droższe. Nikt tu nic nie wymyśla, nie wiem skąd taki pomysł ;-) A ten stary grzejnik dziwny, fakt, ale benzo i mietka załatwiał póki co w cenach rozsądnych, więc może jednak nie wałek...? Przekonamy się, no.
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.