Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 124 / 1 / 0
dorzucanie 2C-P nosem, zły pomysł?
  • 2362 / 29 / 0
zły, może jak dupą dorzucisz to będzie lepiej %-D
BS
  • 124 / 1 / 0
w czopku? kurde nie wiem jak skonstruować taki czopek, a może normalnie wsadzić, czy o co Ci chodzi? śmiejesz się ze mnie?
  • 2362 / 29 / 0
taka mała ironia, na bazie swojego doświadczenia oraz logiki nie wydaje mi się, żeby dorzucanie 2C-P było dobrym pomysłem
BS
  • 124 / 1 / 0
ajjć za mało wziąłem, pewnie znacie to wkurwiające uczucie, że potrzeba czegoś jeszcze... jeszcze trochę, ale jebać to chyba dorzucanie 2C-P będzie naprawdę kiepskie teraz, zaleje się w trupa chyba

chyba, że polecacie coś specjalnego?
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012 przez h3er, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 827 / 3 / 0
Śmigaj po mj i nie marudź :cheesy: alkohol odradzam ;-)
Miej dystans
  • 183 / 11 / 0
Chciałbym się dowiedzieć (czysto teoretycznie ) , czy jest możliwość , oczywiście biorąc inne substancje , brać 2C-P 3 -4 dni pod rząd z tymi samymi efektami ?
  • 60 / 1 / 0
Ja to wam w pewnym sensie zazdroszczę ze potraficie znieść to, co sie dzieje niemiłego po 2C-P próbowałem to dwa razy pierwszy raz 6mg noskiem a drugim razem 8 mg po trzech godzinach to jedyne, czego pragnąłem to położyć sie na łóżku i zdychać totalne osłabienie trupia twarz przeleżałem aż przestało działać potem to juz pozostało tylko nafaszerować się alprą żeby zasnąć na drugi dzień tez sie słabo czułem i cały dzień w łóżku. Ogólnie wizualizacje to było cos pięknego, ale takim kosztem katowania organizmu. Po dobrej fecie czy speedzie tez były ciężkie zjazdy, ale o niebo lepiej. Daje tej substancji ostatnią szanse, ale raczej nie spodziewam się sie ze będę zadowolony wole juz hometa w kanał pukać i mieć mniejsze wizuale, ale spacerować z uśmiechem a nie będąc strutym:). Pozdro ćpuny :-)
Advanced AL32 Processing and high-precision 32-bit / 192 kHz DA converter
  • 484 / 3 / 0
Teoretycznie tak, zwiększając każdego dnia dawkę dwukrotnie - nie wiem czy znalazłby się ktoś na tyle odważny, by spróbować po 3 dniach tripowania dawki rzędu 60-80mg. Na pewno dobrze by się to nie skończyło dla jego zdrowia psychicznego i fizycznego.
  • 2362 / 29 / 0
danu pisze:
Chciałbym się dowiedzieć (czysto teoretycznie ) , czy jest możliwość , oczywiście biorąc inne substancje , brać 2c-p 3 -4 dni pod rząd z tymi samymi efektami ?
nie ma
BS
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.