Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Idę sobie pograć w Soul Calibura czuje powoli jak wchodzi.
one by one we will take you
edit: spodobała mi się faza więc postanowiłem wejść w głębsze plateau czy jak to tam.
łącznie poszło 600 mg. na pierwszy raz. siedze sobie w domku nigdzie już nie wychodzę. Muza wchodzi zajebiście i jest taki efekt pluszowości jak po dużej dawce pregi. Ciekawe czy fakt, że wypiłem sobie na podkładkę 1 syrop thiocodin ma z tym stanem coś wspólnego nie wiem ale jest zajebiście a właśnie dojadłem ostatnie tabsy. Poszły 2 blistry tussi. Raz na jakiś czas zaszaleć można, otwieram sezon. @Atropolamine także jest jak piszę do tego mam miękko w nogach uczucie ciężkości w bani takie przyjemne to też na pewno od jarania btw zajebiście się komponuje- DXM a potem się najarać i opór muza : D Pykam sobie teraz w tekkena na PC i zajebiście mi idzie nawet. Wszystko wydaje się ciekawe i chce się wszystko robić, ale jest mocny efekt stoned momentami przymarzam jak posąg. Dobra faza
Ale dorzucając po 150mg do 300 nie wejdziesz na wyższe plateu,byś musial od razu wrzucić te 450 np.Zeby było mocniej to na dorzute musi być większa dawka niż wcześniejsza.
TymekDymek zrobil caly wątek o dorzucaniu także możesz sobie zobaczyć.
Ciężko się po tym będzie spało? Popijam sobie yerba mate obraz lekko klatkuje jaranie też czuję jestem skuty. Dodam też, że mnie ogólnie wszystko swędzi.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.