Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 317 / 0
W przyszłym tygodniu będę mieć takie cuś o nazwie "Carfentanil"
Testował to ktoś?? Jaka jest bezpieczna dawka dla osoby ze średnia tolerka na opio. I jakie ROA najlepsze (wiem ze IV ale chwilowo daje zyla odpocząć ) Ale IM jak najbardziej.

Heh - googlujac ten specyfik trafilem na coś takiego "The park ranger accidentally killed the elephant with a carfentanil overdose." :nuts:
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 559 / 40 / 0
chlorekturbokofeiny pisze:
Bo to miłość do śmierci, nie skończysz z opio do póki opio nie skończy z tobą :)
Dokładnie. Co prawda mam 4 miesiące abstynencji od opio, ale im więcej mija od ostatniej randki, tym bardziej narasta chęć powrotu. W sumie jestem już bliska tego, żeby wrócić do tego. No i też im dłużej siedzę w tym, tym mniej się obawiać przykrych konsekwencji. Mam to gdzieś.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 292 / 31 / 18
350 mg tramadolu i zupełnie nie czuję zmęcznenia. Od 21.30 do 2.30 przygotowywałam się do drugiego etapu olimpiady z chemii, czego w ostatnim czasie nie byłam w stanie zrobić ani razu. Już wpół do czwartej, nie przespałam ani chwili. Dziś zadziałał T lepiej niż efedryna ;).

Podsumowując ostatnie dni, morfina IV była po prostu przepiękna. Została mi ostatnia ampułka, jak się skończy to się skończy, nie chcę kupować więcej szczególnie teraz przed świętami. Ślady na ręce muszą się wygoić, a i nie chcę powtarzać sytuacji sprzed roku, gdzie naćpana siadałam do wigilijnego stołu. Teraz pojadę najbliższe dni na Tramalu (a zrobił mi się całkiem spory zapas :) ), żeby ogarnąć parę spraw, nadrobić zaległości. Następnie w sobotę bądź też w przyszły poniedziałek spróbuję to odstawić. Trzeba trochę wrócić do trzeźwości, nim całkowicie się już zapomni jak to jest.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 1550 / 214 / 0
AlienForms, uważaj z tą zabawką, ok. 5000 razy mocniejsze od morfiny, jedna z najmocniejszych pochodnych fentanylu. Wszystko, c0 dotyczy fentanylu, tak samo dotyczy karfentanylu, z poprawką na jego moc. Nawet obracanie w paluchach tego związku w postaci czystej, a nie rozcierki, może się źle skończyć.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 2538 / 215 / 0
Uważaj ununquadium - ta stymulacja to tylko na początku, najpierw fajnie ogarniasz sprawy motywacja, później nawet nie będzie Ci się chciało dupy z łóżka ruszy. Zresztą znasz mnie i moją sytuację bardzo dobrze więc pisać nie muszę nawet :) Jedynie jako ostrzeżenie dla innych którzy i tak bd mieć wyjebane bo na cudzych błędach się nie nauczysz.
  • 2372 / 317 / 0
stary dziad pisze:
AlienForms, uważaj z tą zabawką, ok. 5000 razy mocniejsze od morfiny, jedna z najmocniejszych pochodnych fentanylu. Wszystko, c0 dotyczy fentanylu, tak samo dotyczy karfentanylu, z poprawką na jego moc. Nawet obracanie w paluchach tego związku w postaci czystej, a nie rozcierki, może się źle skończyć.
Tak właśnie czytałem. Jak będę mieć to juz w łapkach, to wrzucę jakieś zdjęcia i napisze na hajpie.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1550 / 214 / 0
AF, pewnie dostaniesz to w formie rozcierki, w proporcji 1:100, lub 1:1000. Z pochodnymi fnt jest tak, że im mocniejsza, tym bardziej przeważa sedacja nad euforią. Akurat karfentanylu nie próbowałem, ale z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że dawki, dające coś na kształt euforii, będą bliskie anestezyjnym.
Myślę, że karfentanyl byłby dobrym dodatkiem do jakiegoś speed'a, tyle tylko, że jego krótki czas działania będzie wymagał dorzutek, a tu już trzeba uważać, bo kumuluje się w organizmie, w tkance tłuszczowej i w pewnym momencie może dojść do przedawkowania (tak, jak ze zwykłym fnt, przy kolejnym strzale uwalnia się to, co zgromadziło się w tkance tłuszczowej) i może być nieciekawie, no jedynym zabezpieczeniem będzie przyjęty speed, w przypadku amfy - o długim czasie działania.
Ciekawym połączeniem może być takie z kokainą - podobny czas działania, ale osobiście bałbym się.
Akurat z fnt i jego pochodnymi koki nie brałem, natomiast gdy przypomnę sobie kokę + odpał..... noo, mniam, mniam :*) / :-D
P.S. Roztworu z rozcierki nie podawalbym i.m. - wyjątkowo głupi pomysł, raz, że syfy z rozcierki mogą spowodować ropnia, dwa, że podanie i.m. jest praktycznie niesterowalne, łatwo się załatwić, zwłaszcza, że substancji, którą dostaniesz, w ogóle nie znasz.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 2538 / 215 / 0
Stary dziad - ale żywotny jesteś szacun zdrowia, feta z tak silnym opio? Ja bym się bał takich mixów że to byłby ostatni mix w moim życiu :) Kurwa ale boli wątroba od tego jebanego tramca :/ A chociaż na razie 100 mg musi być coby na kiblu nie przesiedzieć dnia i w depresji.
  • 9 / / 0
chlorekturbokofeiny pisze:
Kurwa ale boli wątroba od tego jebanego tramca :/
Mógłbyś opisać rodzaj bólu? Czy są to uciążliwe, trwające kilkanaście sekund ukłucia? Bo miałem to samo po Tramcu (plus wiadomo opiostolce) i chciałbym skonfrontować Twoje doświadczenia z własnymi.
  • 2538 / 215 / 0
Różnie, przede wszystkim jest to nie miłe czucie wątrobę, wiem dokładnie gdzie jest i tak jak by spuchnięta była. Czasem krótkie kucie, i pulsowanie, jak by się coś odkorkowywało, w hmm żyle? Trudno to określić, takie pulsowanie. Co ciekawe jak robiłem badania wątrobowe nic nie wykazało. Usg niestety miałem sporo później robione mimo że czułem jeszcze tą wątrobę nie wykazało żadnego powiększenia, uszkodzeń, okaz zdrowia :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.