Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 326 / 54 / 0
Małe doświadczenie z Tramalem miałem, ale jakieś tam miałem i nigdy nie spotkałem się z tym co mnie dręczy. Mianowicie, czy ktoś z was też miał w znajomych lub rodzinie kogoś chorego na raka na kogo tramal nie działał przeciwbólowo a "tylko" (no dla nas 'tylko';] ) zamulał? Bo właśnie mam taki przypadek. Tzn. nie ja, osoba która choruje dostała tramal i twierdzi, że przeciwbólowo praktycznie nie działa a ponoć nawet więcej brał z umiarem ofc. (to nie ćpak) i ponoć przeciwbólowo o wiele lepiej a przede wszystkim dłużej działa zwykły ibuprofen lub ketonal. Czy ktoś słyszał/miał styczność z czymś takim? Dlaczego tak się dzieje w ogóle? Czy efekt przeciwbólowy Tramalu może się jakoś pogorszyć przez inne leki typowe przy nowotworze? Ale to ta sama lekarz wypisuje więc... Hm. A może to po prostu bez większych rozkim zwyczajna kwestia organizmu i tyle? Chodzi mi to po głowie i chodzi, jakby ktoś kompetentny mógł coś powiedzieć byłbym wdzięczny. Stety niestety onkolog stwierdziła, że teraz to już majka będzie wlatywać, więc póki co siedzi na ibuprofenie skoro pomaga. Mądrze.
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 2 / / 0
Siema,
Zjadlem godzine temu naczczo 1050mg tramadolu z doret poprawiajac alpra i pregaba . Problem w tym ze 15 minut od przyjecia tabletek nie moglem wytrzymac i zwymiotowałem.
Materiał jest stracony?
Tak wiem ze paracetamol naczczo to nie jest dobry pomysl.
Z gory dzieki za odpowiedz buska
  • 3467 / 733 / 9
Zjem ten tramal "po stoicku", to teraz modne. Bez kruszenia, retard. "Wejdzie to wejdzie". Jak mawiał święty mistrz zakonu. Wczoraj miałem cheat day i od rana 400 mg, ale mnie naspidowało, za dużo działania serotoninowego, a moje receptory opiatowe wciąż były nienasycone. Lecę w ciągu mix trampek + koda. koda po Tramalu wzięta daje mocnego noda, drzemka nieunikniona. Dzisiaj robię odwrotnie, najpierw kojitsu o 12 a teraz 300 mg Tramalu. Do boju zakon!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5838 / 1209 / 43
10 września 2023Bathoryy144 pisze:
Siema,
Zjadlem godzine temu naczczo 1050mg tramadolu z doret poprawiajac alpra i pregaba . Problem w tym ze 15 minut od przyjecia tabletek nie moglem wytrzymac i zwymiotowałem.
Materiał jest stracony?
Tak wiem ze paracetamol naczczo to nie jest dobry pomysl.
Z gory dzieki za odpowiedz buska
Ciesz się że zwymiotowałeś.
Chociaż na ćpuński rozum jak zwróciłeś całe tabletki to raczej nie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3467 / 733 / 9
Już wiem jak jest. koda po trampku daje gwoździa euforycznego i kładzie. A tramal po kodzie odmula i dodaje coś od siebie. Mix jest prawilny. Każda znudzona kura domowa powie łał kiedy zażyje. Polecany przez Zakon.
  • 1 / / 0
Czy da się załatwić dorete przez internet(erecepta)?
  • 3467 / 733 / 9
polymerase pisze:
@Zgienty

Tak omegi, nie 1:1 ale haha faktycznie 50szt. 200mg
On "noo wczoraj pojechałem z rudym po dobre XTC, jak coś to obecnie mam 50szt."
Oni "pierdolisz ?"
On "Taa znaczek omegi, trochę takie słabo pomarańczowye w kolorze no pixy omaga 200mg MDMA mocne że was powigina, nie wiem jeszcze po ile będą schodzić ale na pewno niżej jak 10zł nie sprzedam"
Oni "trzeba wziąć trochę na sylwestra nie panowie ?" "obowiązek!, bez tego ja nie ruszam się nigdzie na sylwka"
Oni "nooo, jeszcze jest trochę czasu ale wiadomo jak schodzą a opowiadał mi starszy znajomy ćpun ""że kiedyś tak jak był tak jak teraz my nastolatkiem w 90 latach to było tego u każdego dilera i czasem za 5 zika się wyrwało a jakość prawie czyścutkie MDMA, oj i te stare balety... A teraz to i tak jak wasz koleś ma trochę tego to szacun i na pewno max 15zł za sztukę będzie, zobaczysz. Aaa i sprawcie działanie po jednym pixie aby ktoś zapaści nie dostał"" " tak mi mówił"
Oni "dobra, na dniach damy ci znać ale na 90% bierzemy po kilka szt solo także tam wiadomo żebyśmy na sylwestra nie latali na tej fecie, zjazd po tym jest strasznie chujowy."
On "to dobra, ja spadam i dajcie mi znać z dwa dni wcześniej"
Oni "no nara"

Po sylwestrze, nowy rok 2024.
Spotykają go z rudym.

Oni "alee się wybawiliśmy, stary szacun a działanie - ciepełko, brak problemów i masakra ten love cały ile lasek jak tańczyłem wymacałem, trochę jeszcze wódki popiliśmy i wzieliśmy nie dużo amfy to po kresce się wciągneło, tyy i co najlepsze ja nie mam zwały... przecież po takim zestawie zdychał bym dobre kilka dni, zajebiście, dobrze że cię poznałem"
On "i co mówiłem że oldschoolowe, także tylko ty podbijaj czy coś mam, piguły zeszły w godzinę no i mnie/u nas też był kosmos, jeszcze trochę palenia mam to w kontakcie, ale nie podbijaj mi kurwa z nimi, jak za mało znajomych wzięliście to trzeba było wszystkich zaprosić a ja stał bym sam przed wami, kurwa to przypał był a i tak każdy wie że ćpamy i psy na pewno ale ja mam najgorzej bo dilerka jest już poważna niż branie kilka sztuk na własny użytek, także pamiętaj"
Oni "już poszli, no sorrka wiem wiem, już się to nie powtórzy, dobra w kontakcie, elo"
To i tak było by lepsze niż fejkowy xan bar ze stymulantami. Tramal na opiowraków działa stymulująco i empatogennie. Ja jak miałem 16 lat i chciałem ogarnąc pixy to dostałem chyba wtedy klona, albo jakiś psychotrop. Takie prawo ulicy, młody dostaje wyjebke i jest krojony. Taka fala.
  • 3075 / 1045 / 0
załatwiłem sobie e-receptę na Tramal i spędziłem dzisiaj bardzo miło dzień znajdując się pod wpływem tramadolu. środek działa naprawdę dobrze, po tak długiej przerwie tolerancja wyzerowała się maksymalnie - wystarczyło 300 mg, aby wyczuwalnie wygrzało, przysypiam do tej pory, a dozę spożyłem ok. godz. 12:00. bardzo przyjemny powrót do opioidów po tak długim okresie abstynencji, miejmy nadzieje, że tolerancja tak szybko nie wzrośnie. póki co powinny wystarczyć mi słabe środki z tej grupy pokroju kodeiny i w/w tramadolu brane raz na jakiś czas.

poniżej pochwalę się zdobyczą, odnowiłem stare kontakty z doktorkami i udało mi się w prosty sposób zdobyć Tramal Retard 100 po 50 szt.

pozdrawiam wszystkich! %-D :papieros:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 3630 / 598 / 1
Jaki szczęśliwy 😀
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 137 / 15 / 0
01 kwietnia 2024przodownik pisze:
załatwiłem sobie e-receptę na Tramal i spędziłem dzisiaj bardzo miło dzień znajdując się pod wpływem tramadolu. środek działa naprawdę dobrze, po tak długiej przerwie tolerancja wyzerowała się maksymalnie - wystarczyło 300 mg, aby wyczuwalnie wygrzało, przysypiam do tej pory, a dozę spożyłem ok. godz. 12:00. bardzo przyjemny powrót do opioidów po tak długim okresie abstynencji, miejmy nadzieje, że tolerancja tak szybko nie wzrośnie. póki co powinny wystarczyć mi słabe środki z tej grupy pokroju kodeiny i w/w tramadolu brane raz na jakiś czas.

poniżej pochwalę się zdobyczą, odnowiłem stare kontakty z doktorkami i udało mi się w prosty sposób zdobyć Tramal Retard 100 po 50 szt.

pozdrawiam wszystkich! %-D :papieros:
Ile trwała przerwa, że tolerka się wyzerowała?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.