13 sierpnia 2018ynsiwy pisze: Potrzebuję zaczerpnąć troszkę wiedzy. Wybieram się do psychiatry bo już nie ogarniam swoich nerwów, ogólny zapisuje mi alpre, ale to tylko biorę doraźnie jak już nie mogę opanować wkurvu. Mam też trochę natręctw, ale poza tym ogólnie wszystko ok.
Kiedyś przez kilka dni brałem sertaline, ale tak mnie wystrzeliwało jak na fecie i do tego brak snu więc olałem.
Czy jest coś na co mogę zwrócić uwagę? Bo już czasem nie ogarniam kurvicy [emoji55]
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
z drugiej strony eso jak jest dobrze to zastanów się czy warto brać coś "bo jest"
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.