Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ugh, ok wzięłam 120 mg na początek, minęła prawie godzina, więc wezmę taką samą dawkę. Życzcie mi powodzenia xD let's go, DXM my sweetest darling
150mg+ = kurewska reakcja anafilaktoidalna (szczególnie, o ironio, z Aviomarinem!!)
Teraz zawsze jak wrzucam DXM to się boję tej reakcji :( Ale patrząc po opisach i własnych minimalnych wrażeniach to chyba za wiele nie tracę, te wizje po dysocjantach wydają się takie ciemne i zimne, w ogóle nieprzyjemne, kiedyś np. mi się zwidywało w noddach w połączeniu z kodeiną, że każdy człowiek to jaszczur, takie UFO z wydłużoną mordą.
Jedynie jak jest odpowiedni S&S i odpowiednio rozumnie wyważona dawka DXM, to czasem mi się przydarzało, że mnie łapało wrażenie takiego mistycyzmu - nie powiem, całkiem miłe, ale to trzeba się na to odpowiednio nakręcić. No i oczywiście zawsze, ale to zawsze musi być z kodeiną, bez kody dex jest tak pusty i zimny, jak Antarktyda.
A jeszcze @Atropolamine mam pytanie, jak byś porównał dexa do psiankowatych? Czy jest to w jakiś sposób podobne?
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
01 maja 2022badzingla pisze: Może i tak... nie wiem, nigdy nie miałam sposobności ani nawet możliwości zajrzeć poza drugie plateau.
150mg+ = kurewska reakcja anafilaktoidalna (szczególnie, o ironio, z Aviomarinem!!)
Teraz zawsze jak wrzucam DXM to się boję tej reakcji :( Ale patrząc po opisach i własnych minimalnych wrażeniach to chyba za wiele nie tracę, te wizje po dysocjantach wydają się takie ciemne i zimne, w ogóle nieprzyjemne, kiedyś np. mi się zwidywało w noddach w połączeniu z kodeiną, że każdy człowiek to jaszczur, takie UFO z wydłużoną mordą.
Jedynie jak jest odpowiedni S&S i odpowiednio rozumnie wyważona dawka DXM, to czasem mi się przydarzało, że mnie łapało wrażenie takiego mistycyzmu - nie powiem, całkiem miłe, ale to trzeba się na to odpowiednio nakręcić. No i oczywiście zawsze, ale to zawsze musi być z kodeiną, bez kody dex jest tak pusty i zimny, jak Antarktyda.
A jeszcze @Atropolamine mam pytanie, jak byś porównał dexa do psiankowatych? Czy jest to w jakiś sposób podobne?
02 maja 2022komuna pisze: A mnie ciekawi czy wy także po stosowaniu DXM macie "fałszywe wspomnienia". Ale także te dotyczące przyszłych wydarzeń. Wiem jak głupio to brzmi, ale mam kilka nieprawdziwych wspomnień. I zastanawiam się jak duża jest grupa osób, które mogą mieć podobne doświadczenia.
ja miałem,ale dotyczyły przeszłości.
01 maja 2022EcstasyRain pisze: Po pierwsze takie chomicze ilosci mozesz sobie odpuscic, po co truc zoladek i nerki, gdy prawdziwa esensja DXM'u jest nie odczuwalna. 450 mg to wg mnie taka dawka startowa, a prawdziwa jazda zaczyna sie od 750 mg. Ale zejdzmy na chwile na Ziemie, 150 mg to naprawde żart, weź sobie zarzuc 450 mg, nie bedziesz miec watpliwosci co do wspanialego efektu i wizjonerstwa jakie udostepnia ci DXM. Nie mieszałbym dexa z niczym innym jak tylko ze słodziutka Marry Jane. dexa ciezko mi porownac do czegokolwiek, unikalna faza, jedna z lepszym w moim zyciu, dopalane lub nie, zawsze gornolotne wrazenia. Kwas sie chowa.
Po 200mg masz taką reakcję anafilaktoidalną, że idzie się przekręcić z uduszenia i niedokrwienia? To 450 sobie zarzuć!
No chyba jasno napisałam że NIE MOGĘ, mam nadwrażliwość czy też inną chujozę i dawki 150mg+ są już cholernie niebezpieczne, a pewnie i nawet "chomiczych" nie powinnam brać, ale dla podbicia kodeiny czasem ciężko nie brać
I to nie żart... kto miał reakcję anafilaktyczną kiedyś, a najlepiej wstrząs - ten może zrozumie, że jest czego się bać
450 by mnie zabiło człowieku... nie mam praktycznie żadnych wątpliwości
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.