Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 2 / 0
cześć zawsze zamawiałem wszystko na paczkomat teraz jestem w NL i lipa bo nie umiem w ogole wyczaić do kogo zagadać. Szukam hery ewentualnie majki w okolicach Rotterdamu.
Też chciałbym się dowiedzieć jak wyglada zakup sprzętu w NL skoro igły i strzykawki na receptę
  • 50 / 6 / 0
Bzdura. kupowałem insulinówki w aptece, oczywiscie rownież zamawialem tez z neta
  • 1 / / 0
Idzie jeszcze dostać 3cmc w Holce? :)
  • 14 / / 0
Generalnie w Nl był ban ostatnio i np. vendor od którego brałem ma już tylko zamienniki typu 2-mmc.
Można dostać od krajanów na grupkach Fb, jakieś cmc i mmc, ostatnio widziałem nawet gościa z taxi, który się ogłaszał.
  • 132 / 18 / 0
23 września 2023SernikBezRodzynek pisze:
Cześć. Mam pytanie do kolegów i koleżanek mieszkających w Holandii i znających dobrze zawartość tutejszych (niderlandzkich) aptek. trawa to niestety nie moja bajka i mam bad tripy. W Polsce piłem syrop Thicodin z kodeina, który był bez recepty. Czy w Holandii w aptece znajdę coś podobnego? Bez recepty naturalnie.
Na telegramie normalnie kupisz lean i normalna kodeinę trzy razy taniej jak ten syrop. Poszukaj grup. Odbiór f2f.
Wszystko tam kupisz.
Nie szukaj u Polaków na fb.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 4 / / 0
10 listopada 2023Sz1488 pisze:
Idzie jeszcze dostać 3cmc w Holce? :)
idzie, ale tylko przez "polskich" vendów wysyłająch na całą Europę. Reszta to 2mmc
  • 3 / 2 / 0
Witam serdecznie drogich forumowiczów. Mam takie pytanko, a mianowicie jak w Holandii wygląda z dostępem do władka? Z ciekawości chciałbym również poznać opinię na temat jakości (jestem wieloletnim koneserem, dla mnie władek musi być czyściutki,bielszy od sniegu, delikatnie błyszczący i mieć ogólnie to coś, tę moc. nie powinień też tak zanadto wyniszczać organizmu, typu jakieś syfy, uczulenia, obrzęki-wprawieni będą wiedzieć o co chodzi) oraz ceny. Z góry dziękuję i pozdrawiam :D
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2023 przez matek6377, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 553 / 117 / 0
25 października 2023zawszecos pisze:
cześć zawsze zamawiałem wszystko na paczkomat teraz jestem w NL i lipa bo nie umiem w ogole wyczaić do kogo zagadać. Szukam hery ewentualnie majki w okolicach Rotterdamu.
Też chciałbym się dowiedzieć jak wyglada zakup sprzętu w NL skoro igły i strzykawki na receptę
Mogę dać ci namiar na gościa, który spotka się w Amsterdamie. Towar spoko.
  • 553 / 117 / 0
23 września 2023krokodylowy pisze:
tak. albert cena 12e
Syrop z kodeiną jest w AH? Wow, podeślesz jakieś foto?

Fuzja - D5
14 października 2023cryptopato pisze:
Cześć!
Zamierzam się wybrać z żoną na weekend do Amsterdamu. Czytam tutaj, że ciężko z dobrym koksem z ulicy, a i wpierdol można dostać. Wymyśliłem, że możnaby zamówić z DM na adres hotelu odpowiednio wcześniej tak żeby już sobie czekało na nasze przybycie. Uprzedzić oczywiście hotel, że przesyłka nadejdzie i żeby trzymali. Czy próbował ktoś takiego rozwiązania? Jest ryzyko przypału? Jeśli tak to co za to grozi? Z góry dzięki za fachowe odpowiedzi.
Z koksem w NL jest jak z alkoholem w PL ... Jest wszędzie. Wystarczy dobrze poszukać.
Spróbuj przez telegram z opcja h2h wiele osób Się Zgadza. Nie ma też problemu, żeby temacik obczaic. W Hadze mógłbym dać ci nawet jakiś nr tel, lecz nie wiem czy te miasto cię interesuje.

Fuzja - D5
12 grudnia 2023matek6377 pisze:
Witam serdecznie drogich forumowiczów. Mam takie pytanko, a mianowicie jak w Holandii wygląda z dostępem do władka? Z ciekawości chciałbym również poznać opinię na temat jakości (jestem wieloletnim koneserem, dla mnie władek musi być czyściutki,bielszy od sniegu, delikatnie błyszczący i mieć ogólnie to coś, tę moc. nie powinień też tak zanadto wyniszczać organizmu, typu jakieś syfy, uczulenia, obrzęki-wprawieni będą wiedzieć o co chodzi) oraz ceny. Z góry dziękuję i pozdrawiam :D
Zależy w której części tego pięknego kraju pomieszkujesz. Jeśli jest to Suid-Holland to tam feta jest.
Niestety najczęściej jest to tak zwana dutch paste, bardzo mokry temat, jebiący mocno amoniakiem, czy też innym spirytusem (jestem słaby w rozróżnianiu zapachów). Ceny za grama są śmieszne bo jedynkę tegoż można dostać za całe 5 e, a 5g za 20.
Przynajmniej tak to się prezentowało jeszcze do nie dawna gdy tam byłem, i interesowałem się tymże ścierwem.
W miastach bliżej granicy z Niemcami można dostać o wiele lepszy jakościowo sort.
Póki co nie wiem skąd ta różnica lecz po niemieckich ulicach lata dobra feta. Często bardzo podobna do tej co była w PL nas przełomie lat '90 i 2000.
Szukaj kolego, a na pewno twoje nozdrza zostaną ostro przeorane.
  • 132 / 18 / 0
"Suid-Holland" co ty piszesz, gdzie to jest?
Nie musi kupować pep etc. Niech się odezwie na priv będzie miał suchy speed.
"opcja h2h" weź kurwa zmień stomatologa.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.