Tak btw to nie dostałem swojego homipta i trochę mnie to wkurwiło. Wolałbym oddać gratisowe 2g 4CMC a mieć to 100mg homipta które zamówiłem :wall:
EDIT: Za tydzień zamierzamy tripować na ALDzie więc dlatego dzisiaj kartony nie pójdą w ruch. Ale czy jeżeli np spróbował bym podbić mipta np 50mcg ALDa to czego się spodziewać? Czy tolerka zdąży spaść do piątku na tyle żeby zadowolić osobę, którą 200mcg na zerowej tolerce zadowala? Mówię oczywiście o dawce 200mcg. Ktoś pisał o zbijaniu tolerki dysocjantami. Czy np jakbym wrzucał od jutra po te 60 mg kaszlaka podzielone na dwie dawki rano i wieczorem to tolerka się wyzeruje do piątku? Albo np wrzucać kaszlaka po te 60mg/dzień i w czwartek wrzucić np 300mg. Czy to zmieni coś w działaniu kwasa, który będzie jedzony w piątek? Chciałbym żeby wypowiedział się ktoś kto tak robił. I ogólnie czy przy takich dawkach kaszlaka możliwe jest jakieś odczuwalne jego działanie?
Jestem nasycony (187 cm, 78 kg, 18,5 cm) kwetiapiną(100mg) i mirtazapiną(15mg) tzn. używam ich i użyłem na 24h przed zarzuceniem w/w interesujących nas substancji, których oddziaływanie w takiej konfiguracji oceniam na mierne. Odradzam używanie tych rcpsajko bez wcześniejszego wypłukania z organizmu (a więc chyba odpowiednio długiej abstynencji) kwety i mirty, inaczej narażasz się na flaki z olejem, a nie psychodeliczny trip. Nie warto...
Czy ktoś mógłby się odnieść do tego o co pytałem?
Przy prawilnym kwasie, przy b. podobnym s&s, anomalie o których wspominałem nie miały miejsca... (na'dal ---> 18,5 cm)
[mention]jan potocki[/mention], bez takich tekstów! - neurobiolog
Co masz na myśli pisząc 18,5cm? Chodzi ci o libido czy o co bo za chuja nie mam pojęcia.
No, ale już koniec offtopu.
Poziom doświadczenia psychodelicznego oceniam na 4/5.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.