Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A krwotok z nosa był obustronny czy tylko jedna dziurka krwawiła ? Bo jak tylko jedna to w drugą możesz walić. Akurat mi nigdy nie zdarzył się krwotok z nosa po amfetaminie ale po kryształach za to nie raz gdy waliłem tylko w jedną dziurkę i w zasadzie to specjalnie waliłem w tą jedną dziurkę do oporu po to żeby w razie wyżej wymienionej sytuacji mieć drugą w zapasie
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Zresztą nawet nie napisałeś po jakiej ilości łapą cie schizy i w jakim dniu ćpania się one pojawiają a to jest też trochę ważne żeby jakoś pomóc bo czasami na niepokój pomaga zwykłe suplementowanie magnezu. Kiedyś uważałem że magnez to jest jakieś placebo ale gdy poznałem porzdąny magnez w dobrze przyswajalnej formie to odczułem bardzo dużą różnice.
Generalnie - stres powoduje obniżenie poziomu magnezu, obniżenie magnezu powoduje większy stres, większy stres powoduje jeszcze większe problemy z tym pierwiastkiem więc to może być takie zamknięte koło które będzie się co raz bardziej i szybciej obracać. Nawet jeśli nie zależy komuś na zdrowiu i lata w trzech-czterodniowych ciągach bez spania i jedzenia to warto suplementować się magnezem i generalnie każdym innym minerałem i pierwiastkiem bo jeśli już twój organizm nawet nie może liczyć na pożywienie dzięki któremu miało by z czego nabrać energii to warto się suplementować.
Dodano akapity -- 909
12 kwietnia 2021kajmannnn pisze: co polecacie na zniesienie schiz i anxiety w czasie fazy? alkohol niby działa ale szukam innego rozwiązania. może coś co by działało bardziej w tle i głównie tylko znosiło jakieś głupie paranoje.
12 marca 2020mmigotka pisze: @p420 mnie bardziej zastanawia, jakim cudem jest Ci po speedzie zimno? Przecież to jest wygrzewacz straszny. Jak w zimie był dobry speed u mnie to były dni, że kurtki nie nosiłam a okna w samochodzie otwieraliśmy bo nam było gorąco :D a tak serio, nie ma chyba lepszych sposobów. Może cieplej się ubierz, ale wątpię że taka prozaiczna rada cokolwiek da. Chyba, że jest tu jakiś doświadczony speedziarz i się wypowie :v
"zmień zródło" sobie darujcie, bo po każdym to samo.
Po mj hobby- turysta od fleszy dystans :) nie gadam z ludźmi bo myślę o czymś innym i tracę wątek, albo po prostu nie słucham co się do mnie mówi :)
Tylko obecnie jaram, ścierwa nie tykam praktycznie od kilku lat :)
amfetamina to zdecydowanie "wygrzewacz"
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.