Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 370 / 21 / 0
Teraz jestem otwarty z zamkniętymi oczkami. Niemniej proponuj otwarcie, jako i ja otwartym jest!

Przypomniał mi się film z durszlakiem tańczącym (a właściwie machającym tym swoim między nogami) w rytm jakiejś muzyki. Kurwa, jaki memorial na dobranoc mam, dolina :<
  • 1550 / 214 / 0
Oj. oj, muszę szybciutko zrobić sobie działkę, najlepiej mix fnt/majka, bo się poleję ze śmiechu, jak to facet i kobita dyskutują o otwartości otworów. Rozumiem, kobieta może mówić o rozwartości , hmm..warg, mniejszych lub większych, ale facet!?
Mam nadzieję Halik, że nie mówisz o rozwarciu anusa, bo byłoby to przykre.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 2652 / 387 / 0
I tak nie jest w moim typie.
stary dziad pisze:
Witaj B.B., wredna cholero! Skłamałbym, gdybym powiedział, że nie ucieszyłem się z Twojego powrotu z banicji.
To urocze, też się cieszę.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 18 / 0
kurde czasem mam wrażenie, że coś głębszego Was łączy. Tak się Stary Dziad cieszy z obecności Jagódki.. Hmm cute %-D
beka taka oczywiście, chociaż coś w tym jest...
Dziś fajny mix walnąłem - pierwszy raz używając do iniekcji insulinówki i igły 0.4 (taki pakiet od polfy szpryca + drzazga - nie dość że 0.4 wylot to jeszcze jej długość, chyba 13mm lub 16mm, pozostawia wiele do życzenia), ja przyzwyczajony do innych standardów, a to to tylko do żył takich pod samą skórą. Na szczęście jeszcze na dłoniach jakieś się ostały takie właśnie powierzchowne, udało mi się nawet trafić za pierwszym razem (wczoraj oglądałem Narkotyki na NatGeo i tam była taka ćpunka i od niej podpatrzyłem jak najłatwiej się wkłuć nieporęczną dla mnie insulinówką). No ale co do tego mixu - bupra (z suboxonu chyba) około 2mg + 7.5mg midazolamu + ~30mg metylofenidatu. Wcześniej pół godziny jakoś jeszcze 4mg klona oralnie, 2 piwka - i jest naprawdę fajnie... pełen chill. Dawno bupra tak fajnie nie porobiła, no ale teraz to nie była sama bupra... %-D
  • 370 / 21 / 0
stary dziad pisze:
Mam nadzieję Halik, że nie mówisz o rozwarciu anusa, bo byłoby to przykre.
Stary, opiowrak i rozwarcie anusa? Dobrze zdajesz sobie sprawę, że akurat opiowraki swoich "anusowych" spraw pilnują najbardziej. ZAWSZE jest toto nienajprzyjemniejsze.
Niemniej otworzyłem właśnie oczy po tym jakimś śnie, muszę zrobić sobie buprę przed pracą. I w takich chwilach coraz poważniej myślę o bunondolu tur3k. Szkoda, że nie mam do tego właśnie jakiegoś etylofenidatu, pamiętam że zawsze pomagał mi we wstawaniu na nogi i pracy intelektualnej. No zazdrosnym jest! Ale insulinuwką w łapkę może jutro sam spróbuje - sam oglądam te programy na NG, więc doskonale wiem o czym piszesz.
A widziałeś jak w niektórych odcinkach te USA ćpaki trafiają taką pierdziawką w pachwinę? Nie wiem jak to w ogóle możliwe!
  • 1550 / 214 / 0
Powiem szczerze: nie używam takich urządzeń.
Mój podstawowy zestaw, to igła 0,45/12mm, a ostatnio /13mm, bo 12-ki zniknęły i pompka 10ccm. Gdy robię sobie podstawowego strzała z jednej MST 100, to wychodzi mi ok. 4,5ccm + 1,5ccm przepłuczki bagna, czyli razem ok 6ccm. Robię tak z dwóch powodów:
Primo: przy tym stężeniu nie piecze tak bardzo, gdy wyjdzie się z kanału, a przy moich zajechanych żyłach to się zdarza, dobrych żył w które podaję, praktycznie nie widać, po prostu wiem, że tam są, no, ale przy tej metodzie zdarza się wyjść z żyły, poza tym większe stężenia są nieco szkodliwe dla kanałów, dlaczego tak jest, już kiedyś wyjaśniałem.
Secundo: ze zwykłego wyliczenia procentów, mamy mniejsze straty w filtrze i "bagnie", ilość, która zostaje w filtrze i bagnie jest mniej - więcej stała, im więcej damy wody, tym mniejsze procentowo będą straty na w/w elementach. Oczywiście nie rozpuszczamy tego w wiadrze wody :-D
Duża pompka: w pompce 5ccm zmieści się na upartego 6ccm, ale podawać to jest już kurewsko niewygodnie, gdy dochodzi fnt, to jest już razem ok. 10ccm.
Zawsze łatwiej podać 1ccm strzykawką 2 ccm niż 1ccm, tak samo 2ccm, aparatem 5ccm niż 2ccm, idąc dalej 5ccm aparatem 10ccm niż 5ccm, itd. itd.
Po prostu mamy krótszy ruch tłoczka, podczas którego najłatwiej wyjść z kanału.
A co do B.B., to zawsze mam duży ubaw, jak jedzie po tych napuszonych lamusach w Tasiemcu.
Trzeba chujkom uświadomić, gdzie ich miejsce, bo później wyrastają takie kwiatki jak Wyjątkowy, który jest takim narcyzem, że szczęka opada, (już sam nick wiele mówi), lub niejaki skeletron, którego ignorancja przyprawia o wymioty.
Koniec OT.
Wracając do podawania: wypróbujcie moją metodę, a na pewno nie pożałujecie.
A w pachwinę nie walę, ze względów, że tak powiem, estetyczno - ideologicznych.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
  • 370 / 21 / 0
Również nie kalam mojej zajebistej pachwiny igłą. Ani lewej ani prawej. Co do sprzętu, to ja zawsze używam 5ccxo5/25mm. Nie lubię tych krótkich (bodajże 15mm) 0,5tek. I tutaj poprę to właśnie tym, że moje baty również do niepokalanych nie należą. Roztworu mam zwykle ok 4cc, więc 5tka idealnie pasuje mi do tematu. Poza tym krótkie igiełki 0,5 mają nieprzyjemną właściwość szybko stawania się tępymi (nie wiem czemu dłuższe są pod tym względem "twardsze", ale to potwierdzone empirycznie). Właśnie poszła poranna bupra w około 3cc i szykuję się do roboty. Zapierdalać trzeba!
  • 2652 / 387 / 0
thomer pisze:
kurde czasem mam wrażenie, że coś głębszego Was łączy. Tak się Stary Dziad cieszy z obecności Jagódki.. Hmm cute %-D
beka taka oczywiście, chociaż coś w tym jest...
Nie było seksów. Choć ten obraz jest dość pociągający, zwłaszcza że dzieli nas 30lat.
stary dziad pisze:
A co do B.B., to zawsze mam duży ubaw, jak jedzie po tych napuszonych lamusach w Tasiemcu.
No, kurwa...
Trzeba chujkom uświadomić, gdzie ich miejsce, bo później wyrastają takie kwiatki jak Wyjątkowy, który jest takim narcyzem, że szczęka opada, (już sam nick wiele mówi), lub niejaki skeletron, którego ignorancja przyprawia o wymioty.
Maniacal to człowiek, którego mam na ignorze. To jest ten typ, który będzie spamował mimo wszystko, nawet gdy nikt go nie będzie czytał. Coś jak maskaradore, choć tamten akurat dostaje każdorazowo trochę więcej atencji.

Nie robimy offtopu.

Poszło 20mg fentasia, dzień dobry, nie działa.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1550 / 214 / 0
Halik, ostrość igieł wg. mnie zależy raczej od producenta. I tak np. Terumo są zajebiście ostre, ale szybko się tępią, natomiast igły f-my BD, 0,45/16mm (krótszych tej firmy nie spotkałem), nie są już takie ostre, natomiast tępią się o wiele wolniej. Jeśli masz jako - takie pojęcie o właściwościach materiałów używanych na różne ostrza (noże, wiertła, siekiery, piły, ale też i igły), to na pewno wiesz, że miękki materiał naostrzyć, tak, by był super ostry jest łatwo, za to tępi się b. szybko. Natomiast z twardym materiałem jest dokładnie na odwrót, ostrzy się trudno, lecz ostry jest b. długo.
B.B., rozumiem Twoje zniechęcenie, przygrzałaś i dupa.
Po prawdzie to przygrzałaś i działa, bo nie ma gila, ja sobie tak tłumaczę, gdy nic nie poczuję po strzale.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
  • 2116 / 634 / 0
ambiwalencja pisze:
A że spytam z ciekawości - skąd postanowienie poprawy/przerwy? Nie odbierz tego źle… ale żeby lepiej klepało po? %-D
Nie oszukuję się nawet, że "już nigdy". ;)

Aczkolwiek tym razem postanowienie poprawy nie wynikało jedynie z chęci zmniejszenia tolerki - ogólnie usiłuję ostatnio ogarnąć parę spraw w życiu, no i kwestia uzależnienia od opio ma tu wysoki priorytet bo i wpływa praktycznie na wszystko. Zrobiłam sobie ćpuński rachunek sumienia i źle w nim wypadłam.

Dalej jestem na czysto.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.