Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 5335 / 964 / 0
Tak . W niskiej dawce 150 mg zdarzył się szczękościsk.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1931 / 318 / 0
[mention]Jamedris[/mention] MDMA zwykle wywołuje bruksizm, a nie szczękościsk (no ale większość ludzi myli te dwa pojęcia)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 71 / 0
bruksizm to mielenie gębą tak ?
  • 342 / 30 / 0
U mnie tramal i oxy wywołują szczękościsk na początku, a po kilku godzinach już typową, opio fazę. Zawsze czekam wkurwiony aż przejdzie to speedujące działanie Tramalu i zostaje samo odpływanie.

Po kodzie nigdy nie miałem. Po PST również nigdy. Dlatego to dwa moje ulubione opio.
  • 1683 / 126 / 0
po zadnym opio nie mialem, po DXM jedynie moglo sie zdarzyc
06 listopada 2018Chevalier pisze:
W pozostałych aptekach zawsze wyjmowali paczkę jak tylko mnie zobaczyli.
a pamietam jak pisales ze starasz sie chodzic po aptekach tak zeby cie nie kojarzyli, czyli raz na miesiac do jednej
pisalem ci ze dlugo tak nie dasz rady xD
  • 1916 / 335 / 2
Szczękościsk po opio to jakaś reakcja paradoksalna chyba... pierwsze słyszę.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
U mnie po kodeine często występuje. Czasem przez to po przespaniu się bolą mnie zęby
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1962 / 206 / 0
Ja nigdy po kodeinie żądnego szczękościsku nie miałem. Za to mnie żołądek od sulfo - syfu męczy.
Take DXM and Be Happy
  • 776 / 106 / 0
Siema,
Dziwna akcja sie stała xD Wczoraj z braku laku sobie poszedłem po kode i wrzucilem 480mg i na godzine przed apap noc. Właśnie wstałem a pizda mnie nadal jakby trrzymała. W nocy trudno mi sie spało bo mialem kardio, ale zasnalem. Teraz zrenice jak szpileczki, skora mnie swedzi,czuje ujebanie a do tego caly chodze i chce mi sie rzygać, nie wiem z jakiego powodu. Coś ktoś? Na codzien nie jem zadnych eseserajow, tylko opipramol po 50mg. =)
  • 515 / 71 / 0
Rozumiem że nie masz tolerancji na kode skoro z blaku laku? Jeśli tak to taka dawka ma szanse Cię tak długo trzymać. Ja po 300 mg czuje post efekty tzn lekkie ujebanie parę godzin po takim stricte kodeinowym działaniu + do tego przyjemne swędzenie. A rzygać Ci się może chce z powodu kody, albo jeśli do tego dochodzi ból brzucha od sulfo.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.