Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 672 / 126 / 0
Znam panne co za pake klonow na klatce laske opierdalala. Straszne rzeczy, bez polyku.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 619 / 45 / 0
Jak paczka klonów to 60-80 zł, to takie zdobienie laski wychodzi drogo.
Na roksie za stówkę masz już seks, a laske pewnie za 50 zł zrobi większość z nich...
  • 672 / 126 / 0
Dwa lata temu to robilem, po 50 byly a kupowane po chyba 13 wiec oplacalo sie byc a good daddy.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 126 / 0
Wziąłem narkotyki
  • 1345 / 147 / 8
raz ukradłem z apteki aviomarin bo stał przy kasie na promocji.
grzebałem w całym domu i kradłem mamie wszystko co dawało radę ućpać (głównie benzo, zolpi, tramal)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 131 / 15 / 0
Rozpytywałam się niedyskretnie w barze, czy ktoś zna jakiegoś dilera, bo ja żadnego nie znam. Nie dziwię się, że nawet jak ktoś znał, to by mi w takiej sytuacji nie powiedział ;)
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 917 / 235 / 0
Wiele rzeczy złych zrobiłem zeby zdobyć ćpanie,w pierwszej dziesiątce to kupowanie dragów z małym dzieckiem w wózku,jakoś taki mi został niesmak ,reszta to już zwykła ćpuńska ekwilibrystyka.
  • 72 / 1 / 0
W dodatku bez połyku- za pake klonów zjadłaby ze 2 wystryski taka szmata więc zjebałeś i się jeszcze tym chwalisz klo;no 50-100zł na czarnym wytrysk + lizanie dupy brałbym za pewnik.
Uwaga! Użytkownik DrStrangelowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 292 / 31 / 18
Fiu, fiu, ciekawe historie można tu przeczytać :D. Jako że dziś mam dobry nastrój, po oxach, to może dodam coś od siebie.
To, co uważam za moralnie najgorsze w moim przypadku - to kradzież opio chorej osobie oraz okłamywanie własnej rodziny.
Robiło się też wiele innych, niezbyt chlubnych rzeczy (np. jedzenie 80-letnich tabletek, próba złamania własnej stopy albo płukanie spleśniałego maku :*) ).
Ot, takie moje grzechy.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 2 / / 0
Ja połknęłam 15 antydepresantów na raz i 2 wciągnelam przez nos. Koszmar czułam się jakbym miała umierać, męczyłam się 10 godzin. Nigdy więcej ale byłam zdesperowana i się nie kontrolowałam co już swiadczy o samym nałogu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.